Netti toimii jälleen. Kuisma laittanee kohta kuvia näytille. Suuri osa ensimmäisestä päivästä meni teknisen säätämisen merkeissä, mutta tänään on päästy keskittymään itse asiaan. Eli taiteeseen.

Hygellä soitto kulkee ja jälkeä syntyy. Sellainen havainto on syntynyt ensimmäisten kappaleiden perusteella, että klikkiraitaa on rakennettu hivenen huolellisemmin kuin aiemmin. Nyt klikki seuraa bändin ja biisin rytmiä eikä päinvastoin.

Toinen varsinainen studiopäivä alkaa kääntyä ehtoon puolelle. Studiokuolema ei vielä ole täysin iskenyt päälle, mutta toki (meidän) studiotyön kiireettömään tahtiin ja maaseudun hiljaisuuteen on ollut totuttelemista hektisen arjen jälkeen. Energiaa on ollut jopa niin paljon, että tänä aamuna yllätin itseni heräämällä ajoissa ja ampaisemalla juoksulenkille. Kummasti saivat aivot happea sateisesta metsästä. Jaksaa taas kuunnella Hygen soittoa ja ylipitkiä vitsejä.

Työnimi “Kuisman Mille” alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis. Tämän lisäksi nauhalle on saatu rummut työnimiin “Irkkublakkis”, “Fäks jyy”, “Tuomon sylli” ja “Boys of autumn”, joka tosin joudutaan vielä ottamaan uusiksi Hygen virkamiesmaisen suorituksen takia.