Huomentapäivää.

Eilinen meni miulta aivan puolivaloilla. Olin väsyksissä koko päivän ja tietty alavireisyys tarttui lauluunkin siinä määrin, että jätin demolaulut laulamatta ja keskityin pelkkään viisasteluun. Päivän lopuksi kävin juoksemassa, jotta aivot saisivat edes aavistuksen happea ja virkistyinkin kummasti. Jätin Tiina Rappulan herkkuaamiaisen tänään väliin ja nukuin univelat pois, joten nyt alkaa taas päästä toimintavireeseen. Kuisma löysi kadonneen kaulakorunikin, eli päivä hymyilee taiteilijalle.

Janne paukuttelee “Ensio Mähöstä”. Varsinainen kappaleen runko on ollut kunnossa eilisillasta saakka, mutta nyt hierotaan rumpufillejä vielä mehukkaammiksi. Miitrin pitää päästä tänään käymään kotona Karjalassa, ja siitä syystä päivästä tulee hieman edellisiä lyhempi. Tämä on hyvä asia Jannen kannalta – saa kädet ansaittua lepoa. Kuusi kipaletta on narulla, ja mikäli tänään ehtii tehdä vielä yhden ennen Miitrin katoamista, niin ollaan jo sujuvasti puolivälissä.

Kuisma ja Tuomo potkii palloa pihalla, pitänee yhtyä rinkiin.