Hyvän olon tunne alkaa hiipiä puseroon. Tänään on saatu “nauhalle” työnimet “Corpse” ja “Meloblakkis” aka Nujerra ihminen. Hygellä on enää kaksi rallia soittamatta, joskin ennakkoon ne eivät ole nipun kevyimpiä soitettavia.

Tunne käsillä olevasta materiaalista on poikkeuksellisen vahva jo rumpupohjien ja muiden instrumenttien demosuoritusten perusteella. Toivottavasti tätä kommenttia ei tarvitse katua jälkikäteen. Yleensä kohtaan epävarmuuden rumpupohjavaiheessa, jolloin juna laitettu peruuttamattomasti liikkeelle. Nyt tätä tunnetta ei jostain syystä ole. Liekö sitten arvostelukyky hävinnyt iän myötä.

Tänään olisi tarkoitus paiskoa vielä työnimi “Sage’s punk”. Tempoa on ainakin lähtötilanteessa 235 ja kahdeksasosat olemme luvanneet pikkailla alaspäin. Saapa nähdä kuinka käy.

Tähtituottaja Aaltonen ja adjutantit poistuivat juuri taajamaan poimimaan konjakkipulloa ja etsimään jatkoa Turhapuro-kokoelmalle. Kolme Uuno-leffaa on jo ehditty katsoa. Mikäli Sagen punkki saadaan kunnialla talteen, pienet hömpsyt ja Uunot ovat ehdottomasti paikallaan.