No niin, Hyrski in da haus,

Irkkubläkkiksen työstö jatkui aamupäivällä. Svengaava boogiewoogie ei ole helppo laji soittaa, vaikka se siltä saattaakin tottumattoman korvaan kuulostaa. Biisin näennäisen helppoon ja suoraviivaiseen sovitukseen on käytetty huomattava määrä aikaa & energiaa. Paljon onkin vähemmän? Jos Korvatunturin tontut päättäisivät sahtipäissään perustaa heavy-bändin, niin lopputulos voisi olla jotain tämän kappaleen kaltaista.

Nyt piinapenkissä jälleen Tuomo, joka louhii pohjakitaraa Sage’s punk -kappaleeseen. Säkeistöissä mennään ennätyslujaa tuka-tuka ja kertsissä junnataan vähän läskimmällä biitillä. Vallaton purskahdus!

Nautimme Buttenhoffissa muikkuja ja perunamuusia runsaalla voilla, mutta eiköhän tässä taas koneet käynnisty. Tänään vissiin tulossa Playgroundin agentteja vakoilemaan tunnelmia ja huomenna Dex-viihteen edustaja saapuu vetämään omat johtopäätöksensä meiningistä. Eli todennäköisesti olemme ilman jakelijaa ja keikkamyyjää parin päivän päästä. Heh.