Huomenta.

Hommat on taas aloitettu ja Santtu jumpsuttelee bassoa “Corpseen”. Kyseisessä kappaleessa on niin irvokasta demppiä säkeistössä, että Miitri totesi olevan parasta ettei soiteta bassoja eikä laulella mtn päälle, ettei hyvät dempit mene hukkaan. Taisi olla huumoria. Mein Miitrin tapa sanoa soiton olevan aivan hyvää. Basso kolisee nyt kyllä komeasti kappaleen juhlavan loppuriffin aikana. Syynä on hyvä soitto, mutta myös uusi asenne. Santtu vaihtoi kielet eilen bassoonsa, kun potkin perseelle aiheesta viikon päivät. Santun perseelle potkiminen on muuten vaikeaa; saa tähdätä tosissaan.

Kuismakin saapui paikalle. Työpäivää ois tarkoitus jakaa niin, että Santtu soittelee aamun, Kuisma siitä sit jonnekin kahteen ja sit mie laulan iltakuuteen. Ääni on eilisestä aika käheenä, mutta katsotaan kuinka tää lähtee tänään rullaamaan.

Kappas, Santtu totesikin bassottelunsa alkavan vedellä viimeisiään. Enää “Celticarcass” tämän jälkeen soittamatta, mutta siihen ei voi bassotella ennen kuin kitarataiteilijat soittavat rytmikitarat ensin. Heti kun Kuisma tuli paikalle alkoi muuten armoton pekulaatio. Soittako bassot kitaristien vai rumpalin mukaan? Sahatako loppuhännät vai vetää suoriksi. Tätähän tää on ollu.

Eilinen Poikamies oli muuten pettymys. Mukavampi (kauniimpi and) tyttö jäi rannalle ruikuttamaan. Miulle ois kelvannu. En oo jaksanu studiosessioiden aikana keskittyä mihinkään todelliseen (prismat ja dokkarit on jäänyt väliin) vaan seurannu kaikkea uskomatonta paskaa. Pussycat dollsit, big brotherit, flavor flavit sun muut on tullut tuijotettua ihan muina nutrioina. Iltalukemisena on ollut Elviksen elämäkerta. Petraxilla luin Alastoman Hollywoodin. Isäkin muistutti aamulla tulevista syntymäpäivistä ja totesi, että siirryn kohta ikämies-sarjaan. Kai sitä sitten keski-iässä voi alkaa jo pikkuhiljaa kiinnostumaankin huonoista sarjoista ja pornosta. Aiemmin en ollut kiinnostunut huonoista sarjoista.

Pitää hakea kuppi kahvia. Studion yläkerrassa on SPR:n kirpputori ja kahvio, josta rokkari saa hakea eurolla kahvia koko päivän aamuyhdeksästä aina iltakuuteen asti. Reilu peli.