Joku ehätti jo kyselemään, että mitä studiossa tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Kyllä siellä tapahtuu, mutta me emme ole siellä aikaa tappamassa / päiväkirjaa kirjoittamassa. Olemme siirtyneet etätyövaiheeseen. Miitri koettaa saada viikkojen ajan rakkaudella työstetyn materiaalin arvoiseensa pakettiin. Miksaukset ovat siis alkaneet.

Olemme todenneet jonkin aiemman projektin yhteydessä, että etelä-karjalaisesta bändistä on tarkkaamossa miksausten aikana enemmän haittaa kuin hyötyä. Niinpä odotamme tahoillamme valmiita miksauksia sähköpostiin. Niitä sitten kommentoidaan ja Miitri joko tekee niiden pohjalta korjauksia tai sitten ei.

Miksauksen perusasetusten löytäminen on ottanut aikansa, kuten kaikki projektin vaiheet tähän asti. Nyt ollaan kuitenkin jo hyvässä vaiheessa, ja postilaatikkoon on saapunut kolme valmiiksi leimattua rallia. Jälki kuulostaa omaan korvaan todella hyvältä. KLK:n garage-henkisestä rähinästä ollaan aika kaukana, mutta kyllä tämä aivan meiltä kuulostaa. Jotta saamme vahvistuksen siitä, että soundi toimii myös lopullisessa tuotoksessa, masteroijamme Mika Jussilla Finnvoxilta tekee yhdestä kappaleesta ns. koeponnistuksen.

Pahin jännitys ja stressi alkaa helpottaa. Hyvä tästä tulee.