Keikkakalenteristanne 2003: Turku, Indie-iltamat! 😀

Sori. Ois ihan kiva nauraa siun kanssa, mutta nyt ei oikein taustatiedot riitä.

Mua harmittaa kun Kuisma ei näy kovin hyvin noissa promokuvissa. Teidän pitäis laittaa tänne sivuillenne oma osio pelkästään Kuisman kuvia varten. Se on vaan niin ihana!

Itseasiassa jotain tämän tapaista on kyllä ollut suunnitteilla. Voi olla että idea saa päivänvalon kokoillan elokuvan muodossa.

Tiktak sit hajos… Mitkäs on tunnelmat?

Mikäs tässä, vähän väsyttää. Huomenna ois pitkä työpäivä edessä.

Tästähän voisitte saada oikeesti hyvän sijaisen, jos Jannela sattuu olemaan vaikka kampaaja keikan kanssa päällekkäin… ;DDD http://www.youtube.com/watch?v=pPiKOuwUw-4

No mikä ettei. Hyvin on biisi hallussa.

Moro!Sitä vaan että olikos toi Yks teijän entinen jäsen toi Ruokosen Mikko tuon Ruokosen Paulin poika ku se on yks tuttu.Ja olikos tuo mikko minkälainen soittaja. ja ei sattuis olemaa yhtaa biisii mis se soitti. Jos kehtaatte niin vastaisitteko miun sähköpostiin ja osoite oli [poistettu]

Mikkohan oli aivan hyvä soittaja ja ehti olemaan yhdellä keikalla, kunnes tiemme erosivat. Mies ei ollut missään nauhotussessioissa mukana.

12 biisiä uudelle levylle olisi hyvä määrä biisejä, niin kuin ruhtinaallakin on.

Joo, tehdään näin.

Sellaista asiaa vaan että stagella nähdään!!

Liput on voitettu!! Eli stagella sitten..!!

Soittakaahan stagella syvyys on vaiti ja joku uusi biisi. Siellä nähdään.

Helmee. Kassellaan sit siellä!

http://www.youtube.com/watch?v=gyQ8oS-lWyo Kuuluttajat ehkä paskimpia ikinä…? Mutta kiitos keikasta, perjantaina nähdään taas! T. Duff

Memories.

Mitenkäs tuolla MAX stagella, mitään mahdollisuuttta nähdä poikkelssoneja ennen/jälkeen keikan, ku kuitenki VIPpikeikka ja kaikkea…? =P

Käytännön järjestelyistä tuolla tasolla ei ole tietoa. Se selviää huomenna.

Mikä sana kuvaisi tähänastista yhtyeenne uraa?

Maksanakki on sanana suht vähän käytetty. Otetaan se.

Eihän tulevalta levyltä lohkaista mitään radiosoittobiisiä? Särkevät nämä nimittäin levykokonaisuutta.

Älä muuta sano. Toivotaan nyt että ne Sakaran seepparit ei vaan mee ryssimään tätä projektia, -tana.

Noniin poijjaat, se on nyt sitten sillä lailla että meijän tiet kohtaa perjantaina Stagella! Kunnon pitit pystyyn sinne perkele! Ps. Oon se mustapaitanen siellä

Heh, hyvä tietää.

Harmittaa että äsken tuli viesti jossa luvattiin pääsy mtv3Stage keikalle. Ottaa päästä kun nyt vasta tuli ilmoiutus. Ei saa mitenkään järjestettyä asioita parissa päivässä että mukaan pääsisi. Tulkaa Ouluun keikalle!

Olemme pahoillamme jos näin kävi. Tullaan kyllä kunhan keritään.

Täällä odotetaan jo ihan täysiä uutta levyä. Onneksi odotusta ei ole enää liian kauaa, ehkä tämän vielä ihminen kestää. Miten kuvailisitte soundipolitiikkaa uudella lätyllä, onko jatkettu yhtä dynaamisella äänimaisemalla, kuin Kuoleman Laulukunnailla?

Just kuunnellaan miksauksia ja saundi on sellainen että kaikki on täysillä ja silti detailit erottuu. Aivan hyvät jytinät tuloillaan.

lueskelin noita kysymyksiä ja siellähän oli kysymys mitä tämä Luihin ja ytimiin tarkoittaa, joten voisiko Marko mahdollisesti selittää myös muiden julkaisujen nimien taustoja?

Marko vastaa: Muiden julkaisujen nimien taustoja ei enää tarvitse selittää, sillä kappaleet ovat jo selittäneet ne.

löytyykös pojilla arvostusta orkesteria Lyijykomppania kohtaan? oletteko tutustuneet orkesterin uudempaan tuotantoon?

Komppar.

Mieluisimmat biisit mitä haluaisitte soittaa keikoill ?

Tuu kuuntelemaan. Ne on ne joita keikoilla soitetaan.

Olikos toi kutsumanimi “TBA” tolle uudelle albumille lainattu Testamentilta? Nimittäin niitten tulevan levyn nimi on just TBA.

Ei me mitään lainailtu. TBA on yleinen tapa lyhentää ameriikkalainen lausunto “to be announced”. Eli karjalaksi “kassellaan syssymmällä”. Meillä siihen liittyi vielä onnahtelevan kömpelö sisäpiirisketsi.

Soittakaapas se sahalaita sitten siellä mtv3 stagella.

Suattaapi olla että soitetaan.

12 biisiä uudella levyllä olis aika sopiva määrä, niin kuin ruhtinaalla.

Ok, kiitti vinkistä.

Onko Miitri kova jätkä vai näyttääkö se vaan siltä?

Sekä että.

Näin (painajais)unta teidän uudesta levystä. Unessa teidän uudella levyllä oli 16 kappaletta, yhteensä noin 90 minuuttia musiikkia. Levy julkaistiin tuplalevyperiaatteella. Kansi oli muistaakseni punaisen värinen. Toivottavasti teidän päät eivät koskaan kasva niin isoiksi, että vastaavaa oikeasti tapahtuisi. T:Jouko

Sori. Aika lähelle liippaa.

Synttärilahjaksi julkaisette levyn. Kiitos. Pistäkää postissa tuleemaan.

Pistetään jos tilataan.

pystyykö Luihin ja ytimiin-albumia ennakkotilaamaan mistää??

Pystyy. Kerrotaan asiasta lisää syssymmällä.

Tuo olisikin hyvä idea että laittaisitte jotain clippiä/samplea/maistiaisia jonnekkin uusista biiseistä/biisistä vaikka sit sinne myspaceen tai vaikka teidän virallisille kotisivuille.

Jep. Odotamme itsekkin jännityksellä keksivätkö Sakaran imbesillit mitään järkevää tapaa promotoida ja markkinoida tota mein uutta levyy.

http://www.youtube.com/watch?v=n_w0iN_xG0U Slipknotin musiikki on sit vähän muuttunut..heh!

Jes!11! Kaikki saa tehä telkkariohjelmii!!

Oletteko koskaan mitanneet, paljonko laihdutte keikan aikana? Keikallahan hikoiluttaa varmasti melko paljon joten ainakin nesteiden poistuminen elimistöstä on varmaa.

Saattaa sitä poistuakkin, mutta kyllä sitä sitten tankataankin.

Kuka pakotti olemaan noin karismaattisia?Ette olisi!!

Jatkokysymys kuuluu: kuka käski olla läski?

Kenen huutoa kuuluu Lujaa Tekoa-kappaleen taustalla, suunnilleen kohdassa 3.09-3.14?

Tuomon.

te ootte mänttejä koko lössi! mut tykkään teitin musiikista.

No mikä ettei!

“Mäntit tien päällä” on kyllä niin hyvää paskaa. tiding

Kits.

No moi. Mites tuota on, kun sellanen Isot Luut-huppari olis tosi kiva ja kaikkee, mut mistään en meinaa löytää kokoa S. Oon käyny läpi kaikki keksimäni nettikaupat, mut ei vaan tärppää. Tiiättekö työ yhtää, et mistä sellasen vois löytää? Kiitos ja näkemiin. -Maikki-

Sori, kaik o mänt ja lisää ei tu.

Miksen minä osaa rakastaa?

Lue Tove Janssonin Kuka lohduttaisi nyytiä -kirja. Se jeesaa jos pikkuisen v*tuttaa.

Mut teil sälleil on asenne kohallaa. En tiiä tuliko se teidän söpöistä nenistä..

Anna mun kaikki kestää.

Kylläh on Ron mossi eksynyt oikean miehen paikalle 😀 tajunta levis käsii :D:D

Juuh.

Hmmm… 1/4 Down – Over The Under Paha pettymys, odotukset kenties liian kovat. 2/4 Mokoma – Luihin Ja Ytimiin Odotukset kovat, pääsy pyhään kolminaisuuteen riippuu tästä. 1.Offspring 2.Metallica 3.Pantera -4.Mokoma- 3/4 Metallica – Uuus levy Vielä kovemmat odotukset. Pettymys ei tule kysymykseen. 4/4 The Offspring – Uus Levy Hammerhead, täysi tyrmäys. Sävellys on jotain taivaallista. Nämä miehet osaavat hommansa. On mättöä, exstaasia ja mikä RHYTMN, HEI. Kaikki mihin nämä koskevat muuttuu kullaksi. Odotukset stratosfääriset, taivaalliset, maximaaliset. Pettymys ei ole vaihtoehto. KOSKAAN “Before Elvis, There Was The Offspring – Ixnay On The Hombre” -Good Night Folk(laulaja)s-

Heh, koita jaksella.

Terve! Pitääkö toi 23.11. Bar68 keikka niinku iha paikkasa? :O

Ehkä pitää, ehkä ei.

Morjens Mokomat! Huomasin tossa, että maalaamani taulu menee ihan yks yhteen teidän yhden biisin kanssa. Heti tulikin mieleen, että tehtäiskö yhteistyötä esim. hupparin kera?! Tarkoittaa sitä, että mun teoksesta kuva selkään ja mokoma joko alas selkään tai hihaan….jos olis t-paita niin paras paikka kuvalle on rintaan. Hupparissa ihan ykkönen selässä. Oon tehnyt jo pienimuotoista markkinointikyselyä ja kiinnostusta löytyy. Mitäs tykkäisitte? Vastauksen jos saa osoitteeseen: [poistettu]

Laita taulusi kuva Seittimetsurille niin kattellaan.

Pystysikö mitenkään laittamaan niin että kun tänne lähetetään erinäisiä URL osoitteita niin ne olisi linkkeinä, jotka mieluiten aukeaa uuteen ikkunaan? Niin tarvis aina kopioida sitä osoiteriville.

Ääh. Ei jaksa edes klikkailla niitä, saati sit ruveta koodaileen jotain.

Muistatteko mikä on teidän ihan ensimmäinen saamanne/ostamanne hevilevy ja minkä hevilevyn viimeksi ostitte? Ensimmäinen ostamani hevilevy oli Iron Maiden Virtual XL (eipä ole tullut kuunneltua sen jälkeen) ilmestymisvuonna ja viimeksi viikko sitten ostin Nightwishin Dark Passion Playn.

Marko vastaa: Ensimmäinen W.A.S.P. – W.A.S.P., viimeisin Prong – Power of the Damager

Tuomo vastaa: Kissin Dynasty, heviä tai ei.

Janne vastaa: WASPin eka kasettina oli ensimmäinen, viimeksi ostin Gallhammerin Ill Innocencen, Crowbarin Life’s Blood For The Downtroddenin ja Modern Life Is Warin Midnight in American.

Santtu vastaa: Tais olla Hear’n’Aid -kokoelma. Hyväntekeväisyysporukoihi ollaan ajauduttu siis jo rapiat 20 vuotta sitte.

Kuisma vastaa: Olisiko ollut KISSin Asylum. Viimeisin kokoelmaan solahtanut rankka CD on ollut Tuomari Nurmion Hullu puutarhuri.

Moro. Jos/kun teette uuden levyn julkaisukeikan tai pienen kiertueen, kai te kotikulmillanne(LPR&lähialueet)käytte pienen setin heittämässä? Lappeenrannan fanit odottelevat jo innolla.

Taitaa mennä ensi vuoteen mutta sitten sitäkin rajummin.

Onko uudella levyllä luvassa vihdoin riskinottoa ja rajojen murtamista vai “sitä samaa vanhaa kunnon Mokomaa”? Ei sillä että jälkimmäinen olisi mikään synonyymi kehnoudelle, mutta sitä on tässä jo pari levyllistä kuultu ja koettu.

Ehdottomasti ehkä.

Nonih, seuraavalla kiekolle sitten vähän kansanperintöä mukaan. Santulle säkkipilli, Tuomolle mandoliino, Kuismalle kantele, Hygelle intiaanirummut ja Markolle tietysti haitari tassuihin ja jodlaus-mode käyntiin! Hyvvee paskia tulloo, trast mii.

Jep. Tämä skenaario saattais sopia ainakin edellisen kysymyksen esittäjälle.