Sahalaita toimi stagella tosi hyvin! nujerra ihminen and.

Aivan hyvä keikka oli eilen…toissapäivänä?…siis perjantaina. Omituinen televisioympäristökään ei kyennyt lopulta estämään ns. Tunnelman syntymistä. Jos kohta Stam1nan performaation aikana vielä vaivaantunutta tunnelmaa ajoittain riitti itse kunkin paikkakunnalle, niin teillä sitten…ei. Studiossa tuntui kertyneen sekä energiaa että synergiaa. Markon laulu oli suorastaan poikkeuksellisen hyvässä vireessä. Mutta mitä oli tapahtunut Tuomon charmikkaalle Hammett-karvoitukselle?

Minkälainen maku jäi Stage keikasta ?

Howdy ho! Kotisohvalta katsottuna suojattinne suoritus Stagella oli sillain ihan kiva. Sen yhen uuden kipaleen vetivät sellaisella antaumuksella ja tahdolla että fiilis nosti päätään. Sitten tuli se haastisosuus…tämä kyseinen naishenkilö on varmasti pätevä hommassaan, mutta jos lähdetään poimimaan sanaviidakosta termejä “sanavalmius”, “tilannetaju” ja “sama aaltopituus” niin tuona kyseisenä lokakuun iltana ei aivan osunut kohilleen. Siinä kun vielä juoksulenkin jälkeen passailin saunaa selvinpäin, niin meinasi ruveta oikein vituttamaan: tunnelma oli ollut siihen asti lievästä hämmennyksestä huolimatta ihan ok, mutta yhtäkkiä juna pysähtyi kuin Eric Lindros Scott Stevensin olkapäähän. No, onneksi tuli Mokoma, jonka rutiinitasokin tappaa sekä kotona että puutarhassa – ja kyllhän teidän tekemisestä välittyi sellanen halu soittaa, huutaa, heiluttaa lettiä ja tuhota nuorison kuuloelimet jotta ilta sai arvoisensa päätöksen. Vaikka sellainen mystinen omituisuus leijailikin Stagen yllä, aivan kuin kaikki ei olisi niin kuten pitäsi.

Kiitos Stagen keikasta. 600km tuli ajettua Helsinkiin ja takaisin, mutta Mokoman takia todellakin kannatti.

Kiitos käsittämättömän hyvästä keikasta Max Stagella! Ihan mieletön meininki ja Markollakin laulu todella hyvässä vireessä. Kiitos! o/

Kiitoksia stage-keikasta! uudet biisit kuulosti helvetin hyviltä. keväällä lisää sitten!

Moroo! nyt täytyy kiittää ja hattua nostaa sillä vejitte nii v*tun kovan keikan mtv3max stagella! katoin tosin keikan telkkarista ku täälä pohjosessa asun nii en paikan päälle saanu aikaseksi lähteä. ja uudetki biisit osu kyllä kirjaimellisesti luihin ja ytimiin!

Hyvä keikka stagella… Uusi materiaali kuulostaa todella tiukalta… Sahalaita varsinkin erittäin kova…

Aivan järjettömän mahtava keikka ! Kiitokset.

Mokoma delivers, kitoos poijat! Hyvä meininki, tänne kotisohvalle asti =)

Kiitos ystävät! Meillä oli kyllä eri kivaa, vaikka happi hieman loppuikin.

MTV3 Stage?! Ootte takuulla saanu tuhansii faneja mut nyt kyllä menetittekin yhden. Hyi vittu maikkari äijät! (joku näppärä vastaus alapuolella)

Vai että sellainen henkilökohtainen ratkaisu. Et vissiin tykkää MTV3-kanavasta?

Olemme tätä nyt veijareitten kanssa monelta monelta musiikin ystävältä kysellyt, notta kenenkä on se menevä rallatus, jonka kertsissä lauletaan että “En oo Mariiaa!”? Hämmennys nakertaa aivojamme kuin orava pähkinää! Auttakaa Mokoma!

Mistäs myö tuollaisia tiedettäis, kuurot miehet.

Millon työ pojjaat tuutte ouluun? Ois jo ikävä teitä!

viittisittekö tulla keikalle nosturiin? rupee vituttaa olla alaikäne ku kotiteollisuudet, klamydiat ja viikatteet menevät kaikki tavastialle tai virgin oil coliin keikalle tääl helsingis.

Heips poijjaat 🙂 onkos teille tulossa keikkaputkea koska seuraavan kerran? Tässä vaan kuumeisesti mietin että ehdinkö nähdä teitä missään täällä Pohojammaalla ennenkuin masussa oleva pienokainen näkee päivänvalon maaliskuun puolessa välissä 🙂 Pitkästä aikaa, -Pohojammaan flikka-, Marko toivottavasti muistaa vielä 🙂

tuuttehan uuden levyn myötä ouluun keikalle? ja mielellään semmoiseen paikkaan että alaikäisetkin pääsis. kiitos

Hyviä kysymyksiä! Ilmoittelemme ilman muuta keikoista kunhan asia on ajankohtainen.

Olin tuossa Tukholman risteilyllä ja “Taka-taka-taka-takapuoleen sattuu!!” Heheh, erinlainen verbaali nero olen..

No kerrankos sitä nyt reissulla.

Ei me nähä jos sää kuoletki eka.

Tai jos sie sokeudut.

Olisin painamassa koulussa kuvaa paitaani. Saisinko käyttää logoanne työssäni? Jos mahdollista, haluaisin vastauksen osoitteeseen : [poistettu]

Saat toki käyttää logoa, kunhan et rupea tekemään bisnestä. Laita joutessasi meille kuva hienosta paidastasi, kunhan se valmistuu.

Milloin julkaisette uuden levyn biisilistan ja kannet?

Mitkä kaksi biisiä tippuivat uudelta levyltä pois?

Malttia!

Te ootte hassuja setiä.

Pitelee paikkansa, ainakin viimeisten tietojen mukaan.

Niksi-Pirkassa oli niksi, että siivoaminen tuntuu juhlalta kun pukeutuu juhlamekkoon ja korkokenkiin. No, aina olen inhonnut siivoamista, joten päätin kokeilla tätä niksiä. Lopputulokseksi sain kylillä epäilyttävän maineen, kun kävin ostamassa mekon ja korkkarit. Lisäksi vielä nilkka hajosi, kun en korkkareilla osannut kävellä. Eikä se siivoaminen tuntunut yhtään hauskemmalta. Että ei aina kannata uskoa niksi-Pirkkaan. T. Erkki Savosta

Hupsu. Eivät miehet pukeudu mekkoon ja korkokenkiin, ei edes Savossa.

Iron Maidenin kovasti haukuttu yhdestoista levy ei ollut nimeltään VIRTUAL XL.

Veditte aivan mahtavan keikan Max Stagella! Onkos levyn julkaisun yhteydessä/jälkeen keikkaa tulossa? Olen nimittäin Saikkoselle yhren hikinauhan velkaa… Niin ja oishan se kiva kuulla äijien uusia biisejäkin! 😀

Ok.

Halusin vain sanoa, Sakara tour-DVD:llä oli paskaa huumoria. Ei napannut. Ristit väärinpäin huudellaan että saatana on herra. Mitä vittua? Marski ei ainakaan huudellut? Kyllä minä ymmärrän että blakkispändejä parodioidaan ja äärihihhuleita provosoidaan, mutta vittu silti. Kaikki muksut, siis alle 18 vuotiaat, joita suurin osa faneistanne on ei tajua ottaa teidän juttujanne huumorilla. Kirjoitan teille, koska olette kuitenkin Järjen sormi mielettömyyden perseessä.

Totta, meidän Marski ei huudellut. Välitetään palaute levy-yhtiölle.

Jos ette ole vielä käyneet kuuntelemassa uutta exodusta niin käykääpä ihmeessä!! http://www.myspace.com/exodus

Käykääpäs kuuntelemassa uutta exodusta niitten myspace sivuilla. Aikas kovaa matskua!!

Exodus on ollut ihan paska sen jälkeen kun Kirk Hammetin viikset lähtivät Metallicaan.

Olisikos millään tavalla mahdollista, että tulisitte 23.11. soittamaan tuonne Kaamokseen Lpr?Kun siellä ennenkin olette käsittääkseni käyneet. Vai onko se katu-uskottavuus niin tärkeää?

Ei me nyt ehditä. Sori.

Luotan teidän uuden levyn materiaaliin niin, että päätin olla kuuntelematta sekuntiakaan ennakkoon uusia biisejä ja ostan levyn heti ilmestymispäivänä. Syy tähän on se, että teidän musiikkinne on ollut poikkeuksellisen hyvää ja vieläpä parantunut levy levyltä. Toinen on se, että haluan kuunnella levyn alusta loppuun ilman, että tiedän mitä on tulossa. Toisin sanoen haluan mahdollisimman neitseellisen kuuntelukokemuksen ja yllättyä positiivisesti. Se olisi paluuta vanhaan hyvään aikaan kun ostelin levyjä tietämättä, miltä levyn musiikki kuulosti. Jos kuuntelisin edes yhden biisin ennen julkaisua, se paistaisi liikaa muun materiaalin läpi. Mutta kannet ja biisilistan aion ottaa haltuun ennen julkaisupäivää. Luotan teihin jätkät! Miltäs tällainen palaute kuulostaa?

Helvetin komeelta!

Nyt kun puhelinkisa on päättynyt: Mikä on Mokoman lempitienviitta?

No tietty se, kun samassa tolpassa on tienviitat “Jynkkä” ja “Levänen”. Toimii niin monella tasolla!

Kaniini loikkii pitkin kuun ruohomätässiltoja/ Korvansa kaunot, tomuiset oikoo/ Ne pitkät on kuin lampaan villat, villoja, oi iltoja!/ Ne illat pitkät korvissaan kuulla saa/ Maailman cumulukset silmissään/ aallot, ah aallot rantoihin lyö, mättäisiin lankeaa/ Ankeaa? ko?/ Kyllä on? ko?/ Myyrän työstä jäniksen yöhön/ Ja iäisyydestä itäisen sirkuksen leipätyöhön/ Työstä työhön, yöstä yötyöhön/ maailman sivu kapinaa/ vapinaa, rapinaa, öistä jänisten papinaa vaan/ Se on kaniini, metaforana turmion kolarin/ metafyysisen mustan aukon syöksemä euforinen papanain valtija/ mursujen ultimaattinen suojeluspyhimyshaltija/ Mursun hammas yön, ajan lävistää/ kuin päivänkoi on tuleva lyömään pahkasian/ Tapparalla!/ Hilparain helskeessä, hurmehen hohteessa/ meren mullasta, kätköstä haikarahaan/ isät listivät loisiaan/ Sammakon reisi repeää/ trusahtelu jänteikön sielun seinää kolkuttaa kuin huumattu höyrypää/ ja iloinen muuli syö heinää.

Kylläpäs se tajunta virtailee vuolaasti siellä päin.

http://mokoma.fi/ << Uudet sivunne uuden levyn tiimoilta näyttävät vallan mainioilta!Aivan loiri.

Hehe.

Mitä Kuisma tunnettuna Philadelphia Flyers -fanina on mieltä Jesse Boulericen ja Steve Downien toimista lätkäkaukalossa? Itselläni ei ainakaan paljon kunnioitusta kumpaakaan kohtaan enää ole. http://www.youtube.com/watch?v=ICMtL-HGFQs

Kuisma vastaa: Ikävia juttuja. Ilmeisesti tuo Bowl-o-rice on tainnut olla koko uransa nk. “loose cannon” ja nyt sit taas napsahti.

Onko kellään pojista harkinnassa mennä ens vuoden Wackeniin Carcassia kattomaan?

Ei taida kiinnostaa tarpeeksi.

Hyrkäksen on aika astua alas!Korvaaja löytyy tästä: http://www.youtube.com/watch?v=XXldE41oTpI

Jep.

Ajattelin vain kommentoida että Luihin ja ytimiin on hirveän tylsä levyn nimi, olisitte keksineet jotain parempaa. Kolmella edellisellä levyllä on paljon purevammat nimet.

Odotahan kun kuulet biisit. Ne ne vasta tylsiä ovatkin!

Mistä Hyge on löytäny ton Skitsystemin t-paidan? On vaan melkosen komee

Janne vastaa: Löysin. Eisvais, tilasin ukoilta suoraan. Helppoa ja halpaa.

Oletko Marko koskaan laatannut keikan aikana tai keikan jälkeen? Hynysellehän tuo on tavallista, ilmeisesti johtuu hapenpuutteesta?

Marko vastaa: Joskus on ollut huono olo ja happamia röyhtäisyjä nousee suuhun tuon tuosta. Liikun laulaessa niin paljon, että keikka on kokemuksena urheilusuorituksen veroinen. Voit itse kokeilla puolen yön jälkeen lähteä lenkille ja laulella täysin palkein samanaikaisesti. Hynysellä ongelma johtuu humalatilasta.