missä levyllä on haudan takaa

Tämä settipäs alkoikin napakasti. Katso täältä, jos se vaikka olisi sattumoisin Mokoman biisi.

Settilista ja kansikuva todella maukkaita! Innolla odotellaan.

Hehheh, jos ammu, hautaa ja vaikene on yhtään nimensä mukainen, niin sitten on pakko sanoa Hyvä äijät!

Mahtava kansi! Kuvaa biisilistaa hienosti! Ihminen henkisesti nujerrettu (Hulluus?) Perjantaina ennakkotilaan tämän masterpiecen. Millos huppareita tulee?

Voi vittu….kylläpä näyttää mahtavalta biisien nimien perusteella tuo uus levy….Nujerra Ihminen ja Sahalaita onkin tullut kuultu ja ovat kuulostaneet aivan hyvältä…mut kyll biisien nimet Kolmannen Asteen Kuulustelu sekä Ammu, Hautaa ja Vaikene kuulostavat niminä aika mielenkiintosilta….kova hinku ois jo päästä kuuntelemaan uutta lättyä….tsemppiä vaan jätkille tulevaisuuteen, toivottavasti kohta nähdään keikalla..

Yök, oranssi kansi! En osta. Eiku ostanpas, vinyyliversion. Aki Scharin

Noniin, nyt on uutukaislätty tilattu. Odotukset ovat helvetilliset. Tilasin sitäpaitsi postiennakolla eli saan levyn käpälääni vasta päivän ilmestymisajankohdan jälkeen. Taidanpa olla masokisti. Kommenttia saatte sitten myöhemmin. 🙂 Hyviä jatkoja Mokokoplalle!

vai oli sitten Luihin ja ytimiin levyn kansi keltainen, minä kun ajattelin jostain syystä että kansi tulisi olemaan vihreä 🙂 mutta lähettäkääpä kansitaiteilijalle terkkuja upeasta kannesta

Jee. Julkaisua odotellaan innolla myös täällä.

Saitte oikein kunnian olla Pommiradion viiminen biisi. Soittivat Uni Tulla Saa, miltä tuntuu? -Jaakko

Mikäs sille Pommiradiolle tuli?

Milloins se päivä oli ku saadaan ensimakua levystä sinkun ja videon muodossa? Kannesta sen verran että taas on onnistuttu hyvin. Vaikka oransi väri aluksi pisti silmään niin se on jotenkin tarpeeksi häiriintynyt, joka varmasti kuva levyn laatua. Se on nyt moimoi koska meen syömään ja kattoo telkkuu!

Tsekkaappas tuo meidän uutissivu.

Vielä myöhästyneet kiitokset Stage-keikasta! Kannatti ehdottomasti Ivalostakin asti teitä raahautua kattomaan, loistavaa!

Erityisen hullua mutta ehdottoman komppailtavaa!

Onkos kesältä tulossa foottoalabumii?

Ei taida olla. Nyt on vitsit vähissä.

Haluan vastauksen liittyen sanoituksiin. Luulettekste, että joku ostaa teidän levyn sanoituksien perusteella? Nyt sitten myös Marko vastaamaan.

Marko vastaa: Toivottavasti kukaan ei kuuntele musiikkiamme vain sanoitusten vuoksi. Emme kuitenkaan ole instrumentaalibändi, joten toivoisin sanoitusten olevan myös yksi syy kuunnella meitä.

Miksi te ette julkaise sanoituksianne? Onko kysymys leivästä? Tapasin kitaristinne Provinssissa ja täytyy kyllä sanoa, että täys pisnesmies. -pää jää vetävän käteen sano-

Minä olen todella järkyttynyt. Sillä ei teidän levynmyyntiin ole minkään maailman pudotusta, jos ja vaikka julkaisette biisien sanat. Ne sanat saa aina jostakin kuka/ikinä haluaa. Ymmärrän tämän teidän käytäntönne jollakin tavalla, mutta olen kuitenkin pettynyt. Ja ihan itkettää, että olette noin pikkumaisia.

Pikkumainen on housuissas, jos se ei nyt sitten jäänyt vetävän käteen. Meillä ei ole mitään syytä julkaista sanoituksia missään muussa yhteydessä kuin levyn kansivihkosessa sellaisella typografialla mikä kyseisen kokonaistaideteoksen fiilis vaatii.

Kai nyt sellaisetkin tyypit saa nauttia Mokoman musiikista kuin vaan ne jotka ostaa levyn! (Älkääkä nyt puuttuko siihen ‘vaan’!).

Onhan sitä monia muitakin keinoja nauttia musiikistamme kuin levyjen ostaminen. Keikoille kannattaa tulla ja baareissakin voi käydä dj:tä kovistelemassa. Radiota voipi kuunnella ja television musiikkikanavia kytätä silmämuna kovana.

Viitsisittekö tehdä päivän hyvän työn ja pistää joskus aivan omakätisesti tuon Sahala(i)dan musiikkivideon Youtubeen? Olisi vaan melkoisen hieno teko näin faneja ajatellen…! Ei mulla muuta…

No vittusaatana. Tarkotin “Nujerra Ihminen”-videota of course… Asiasiältö oli kuitenkin oikea… =)

Eiköhän joku näppäräsorminen atk-taituri sen sinne laita ilman meidän apuammekin. Sakara ei ole kuulemma vielä hahmotellut YouTube-strategiaansa. Taitavat olla sen verran kännissä koko ajan.

Voisko onnistua niin, että kun tilaa tuolta sakarasopista teijän uuden levyn, niin samaan pakettiin sais tilattua myös uuden mallisia vaatteita. Eli uuden mallin paidat ilmestys samaan aikaan kun levykin.

Yritys on kova.

onko mokomalta seinälippua ??

Ei ole. Sopivan hintaista tavarantoimittajaa on joskus etsitty, mutta ei vissiin löytynyt.

Onko uuden levyn biisit dporri d:ssä vai adadgbe:ssä kun mtv3 maxin keikalla olin huomaavani jätkien soittavan nujerra ihmisessä 6 kielisillä kepeillä ja sahalaidassa 7, joten tuleeko levylle siis molempia?

Kuisma vastaa: Meidän vire on aina droppi-D, ja biisistä riippuen riffeihin tarvitaan lisäksi ala-A. Mulla ei ole keikoilla muita kuin ADADGB(E)-vireisiä kitaroita (siis joko 6- tai 7-kielisiä), ja soitan niillä sekä A- että D-virebiisit. Santtukin on aina ADAD-vireessä nelikielisellään. Tuomolla on pari A-vireistä ja pari D-vireistä 6-kielistä.

Onko tuossa kuvakollaasissa, joka tulee sille erikoislevylle, samoja kuvia kuin studiopäiväkirjassa? Kuinka paksu pakkaus on tuo kuuteen osaan taittuva Limited edition CD? Entä minkä nimiset ovat uudelta levyltä pois tippuneet (2) biisit, tai mitkä ovat työnimet?

Kuvat ovat ennenjulkaisemattomia. Sen paksuudesta ei ole tietoa.

Nicolen Sivu Syyttömistä, raita 3: Verijäljet Mokoman Luihin ja ytimiin, raita 3: Veriveljet Anteeksi. Jatkakaa.

Eipä mitään. Jatkamme.

Moro! Mulla olis hyvä ehdotus teidän oheistuotevalikoimaan. Mustat kynsikkään joissa selkämyksessä joku aiheeseen sopiva kuva esim. kukko, siivet, luut tai jotain sinne päin. Minä ainakin ostaisin, jos hinnasta päästäisiin sopuun. T:Sami

Ou jee. Pannaan korfan taakse.

Millanens on 6-osanen digipack?

Mikä on kuusiosainen digipack? Tilasin sen juuri. Hieno levynkansi teillä, jatkakaa tota samaa tyyliä seuraaviinkin levyihin! 😛

Mitä tuo meinaa tuo 6-osainen digipack, jos sen tilaa nii mitä saa?

Hankalia nämä termiitit. Tsekatkaa etusivun uutisesta tarkempi kuvaus tuosta 6-paneelisesta LTD digipakista.

Miksi täällä sivuilla ei ole kuvaa Luihin & Ytimiin levystä vaikka se sakarashopissa näyttää olevan? Komea kansi, jälleen kerran!

Hitto kun se Äxän Jyri on nopee. Nyt on muuten meilläkin.

Santtu mikä on siun tämänhetkinen kaljanjuonnin nopeusennätys? Mikä on paras taktiikka?

Santtu vastaa: En tiiä eikä kiinnostakkaa tietää. Kylmää kahvia pystyn kittaamaan salaman lailla. Se sitä paitsi kaunistaa.

Jaahas, se oli Santtu edustamassa The Machetea Headbangerssissa. Hassun videon olitte tehneet. Warmongerista tuli mieleen Cockmongler ( http://www.encyclopediadramatica.com/Image:Original.jpg )

Santtu vastaa: Kait tuommosille mielleyhtymille joku syy löytyy.

Millonka tulette Kuopioon ja jos ja kun tulette (Tulkaa saatana, tämä on käsky) ikärajattomalle keikalle niin ottakaa toki yhteys Deathchainin iloisiin (isoihin) veikkoihin ja soittakaa yhteiskeikka. Aikoja puolen vuoden tarkkuudella=?

Ei tiietä vielä. Ei nyt ihan kohta, mutta aika pian kuitenkin varmaan.

Marko, siskoni mielestä näytät ihan tomaatilta.(en tiiä mistä moisen on keksiny) Ootkos huomannu ittesäs tälläsii kasvimaisii piirteitä?

Marko vastaa: Viimeeks ku mie näin siun siskoos niiin se näytti ihan mozzarellalta, joten kyllä sille tuntus meikätomaatti hyvin kelpaavan.

Miten käy niille kahdelle biisille, jotka eivät selviydy uudelle levylle? Jäävätkö odottamaan parempia aikoja?

Jepulis.

Ei kai Tuomo oo menny leikkaan pois ihanaa partaansa? Jos on ni saa luvan kasvattaa sen heti takas tai muuten…

Miksi se nyt partaansa ajais? Hyvä kun muisti studio-Hammetit siistiä ennen ihmisten ilmoille palaamista.

Näköjään Metallica-läppää täällä heitätte, olettekos käyneet katsomassa äijien studiokuvia ja seurailleet muuten heidän meininkejään viimeaikoina? Aiotteko ostaa uuden levyn? Törmäsin eilen Rytmiksen Janneen Kuopiossa, teidän bändin porukkaa en ole koskaan tavannut “siviilissä”, missä työ luuraatte?

Ei olla käyty. Ei kiinnosta. Toivottavasti tekevät ryhdikkään levyn.

Kirk Hammetin viikset eivät menneet Exoduksesta Metallicaan. Ne alkoivat kasvaa Kirkille vasta myöhemmällä iällä.

Heh, saattoi olla näin.

Mitäs marko on mieltä noista Valun ja Mokoman 120 päivää albumien biiseistä nykypäivänä? Ite vasta pari päivää sitten aloin kuuntelemaan kyseisiä levyjä, ja olen kyllä todella vaikuttunut ! Koiruoho ruuls \,,/

Marko vastaa: Säveltäjä Annala on niihin suht tyytyväinen, sanoittaja Annalaa aavistuksen hävettää ja sovittaja Annalan tekisi mieli ampua itseään haulikolla naamaan.