onko noi esikuuntelukeikat k-18?

Jep. Kyseiset mestat ovat kaikki anniskeluravintoloita.

Alkaa teilläkin tuota (hyvää) materiaalia olemaan jo aika helvetin paljon. Varsinkin nyt sitten uuden levyn jälkeen. Alkaa varmaan menemään jo aika tiukaksi taisteluksi mitkä biisit pääsevät aina setti listalle mukaan!

Näinhän se on, ja on itseasiassa jo ollut. Kattellaan mitä keksitään.

Tyttöpaitoja sitten tekstillä “Riisu moraalini”, eikös vain

Ostaisitko muka tuollaisen tyttöystävällesi? Entäpäs jos paidassa lukisikin “jos nilkki vielä kerran puristat perseestä, niin potkin pallisi sohjoksi”?

Kertokaahan mikä auto teillä on tällä hetkellä alla ?

www.roaddog.fi

Möö! Kuuluuko Mokoman kiertue-elämään alkoholin käyttö kuinka olennaisena osana? Teidän päiväkirjoissa ei juurikaan ole asialla retosteltu, toisin kuin vaikka “veljesbändi” Kotiteollisuuden vastaavissa (esim. Leijonakuningas Hynynen). Kuka olisi teidän leijonakuningas, vai onko teillä joku muu suosikki keikkajuoma ja vastaava hölmöilynimi? T: Niipe valkeakoskelta

Marko on absolutisti, mutta kyllähän sitä taustamuusikkoporukassa joskus tulee nautittua palanpainike tahi saunakalja. Sen verran maltillisesti kuitenkin, että ei meillä oikein ole tarinoita kerrottavaksi.

Saatta kyllä nyt kukin antaa itselleen ja kanssasoittajille raikuvat aploodit uuden biisin ansiosta! Oli nimittäin niin uskomaton tykki ettei todellakaan osannut niitten laaduttomien youtube-videoiden perusteella päätellä! Ihan helvetin jykevä meininki, kiitoksia siitä!

Nujerra ihminen todellakin nujersi. Murskaava intro ja jäätävät kertosäkeet sekä soolo. Loistavaa!

Nujerra Ihminen on kyl kova ralli, toivottavasti uudella platalla on viel raskaampia biisejä! Keep on thrashin’!

voi jésus! teidän uus maateriaali yhden biisin perusteellakin saa jopa mummolta kivekset laskeutumaan!!! ei malta odottaa enää yhtään hetkeä uutta levyä, kele!

Tulette saamaan varmaan Berliinin verran kehuja tuosta Nujerra Ihmisestä. Mutta kiva on ollut seurata (vasta 2003) vuodesta lähtien aktiivisesti teidän puhkeamista kukkaanne. Nyt tapahtui myös ensimmäinen nettilevyostokseni 🙂

NOMOROOOOO!!!! vittu että toimii tuo uus piisi!!! morooo!!! kaverin mielestä ei toimi. Mut sillä onki meikit naamassa. JA MET OLEMMA BZN!!!!!

KIITOS! Ei voi muuta sanoa. Hyvä ettei muna noussut pystyyn kun kuuntelin.

Nujerra ihminen kuullosti aivan älyttömän hyvältä! Huomattavasti parempaa laatua, kuin aijemmilla levyillä.

Mahtavalta kuulosti Nujerra Ihminen, nyt vaan se levy ulos! Voi seitan sentään. Mahtavaa.

JUMALAUTA ÄIJÄT! Radiostakin kuultuna Nujerra Ihminen oli aivan PERKELEEN hyvä ja kyllä tulee paskaa housuun kun levyn käsiini saan! KIITOKSET OLEMASSAOLOSTANNE!

NUJERRA IHMINEN JUMALAUTAA!!!!!28 PÄIVÄ PRKL!!!

On tuo Nujerra Ihminen sitten niin rouheva veto!Ehkä jopa paras biisi mikä teiltä on koskaan pullahtanut!Keep on rässin!

tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka- tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka- tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka- tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka-tu-ka

Kiitti jengi!

missä vaiheessa ridge tuli bändiinne. mitä se soittaa vai laulaaks se?

Hän tuli kello zeitsemen.

Taitaa Digisinglestä jäädä tulot vähälle.Sen verran kun tuota on ja levitelty.

Muotoileppas ajatuksesi hieman selkeämmin ja yritetään sitten uudelleen.

Virtuaalibändipaitoja? Voi herra jumala.

Niin just. Aattele!

Tuleeko uudet paidat mahdollisesti mihin ajankohtaan? Tuleeko näin että voi tilata paidan sekä levy samassa satsissa?

Yritämme saada uudet paitamallit jakoon samoihin aikoihin kun levytkin.

Tuleehan tuosta Nujerran ihminen -singlestä sitten DRM-vapaa versio? iTunesiin myös?

Meillä ei puhuta DRM:ää, joten digijulkaisut ovat suojaamattomia. Suojauksen käyttö on eri jätkien puuhaa.

Lauantaina 29.12. lavalle astelevat metalli-yhtye The Black League, Doom/Death metallin nimeen takoava Swallow The Sun, valtavaa suosiota nauttiva Mokoma ja progressiivista rockia soittava Von Hertzen Brothers. Muita kuumia nimiä lauantaina ovat emo-rockin edustaja Snipe Drive, armoton stoner-jyrä Mannhai ja akustista glam rock vaikutteista musiikkia soittava Kings of Fools. -Siis mitä ihmettä?-

Meillä on keikka, jee!

Minkä paksuset kielet Tuomolla on kitarassa? Ja minkä valmistajan?

Molemmilla kitaristeilla on kielisettinä .10-.52 ja Ala-A -kielenä joku vähän vajaa .70. Merkkillä ei ole toistaiseksi ollut väliä.

Löysin studiopäiväkirjasta kuvan jossa on joukko pedaaleja, mitähän ne mahtavat olla merkeiltään ja malleiltaan?

Kerroppas tarkemmin että mikä kuva on kyseessä?

Moro! Luin yo-talon sivuilta että soittaisitte siellä 24.11 levyjulkkaribileiden yhteydessä, onko tää faktaa vai nou? Koska teillä ei täällä sivuilla siitä ole mitn mainintaa ollut.. Kiitos!

Faktaahan se. Nyt meidänkin sivuilla on asiasta maininta.

Henmetti, ostaisin levyn jo pelkän kannen perusteella. Toivottavasti saadaan nauttia runttausta ensikesän ilosaaressa. ylex teltassa.

Toivotaan!

http://www.news.com.au/perthnow//story/0,21598,22492511-5005375,00.html Kääntyykö tää muka?

Kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Eikö tää aapeli juttu nyt mee jo vähä liian pitkälle?

Varmasti, mut mone aikaa?

Hei! Olette nyt 2.11. tulossa keikkailemaan tänne Jyväskylän Lutakkoon, ja sellaista tässä kyselen, että onkohan mahdollista tulla kuvaamaan teitä sinne paikan päälle? Portfoliota voi katsella osoitteessa [poistettu] Ja yhteyttä voi ottaa osoitteeseen [poistettu]

Tuota… Kyseisellä päivämäärällä varustettu Lutakko-keikka oli vuonna 2006, joten nyt on hieman myöhäistä.

Tunteepa sitä ihminen itsensä noloksi välillä. Jostain käsittämättömästä syystä, sekoitin Viikatteen ja teidät. Ei voi ymmärtää. Kaikkea sitä. -se yksi valokuvaaja…

No kato eipä mitn.

Terve. Black Bile:n ukoilla noussu pissi päähän kun joka paikassa hehkuttaa sakara-sopimusta. Terveisiä mokoman ukoille! -Pate

Vitti, onko siitä Henkasta tullut leso?

KUoleman Laulukunnaat oli, ja on, aivan uskomaton albumi. Tuossa kesällä 2006 kuuntelin sitä aivan taukoamatta, joka biisi iskee täysillä kaaliin. Kun Viides Vuodenaika EP ilmestyi, ostin sen samana päivänä, ja fiilis oli muutaman kuuntelukerran jälkeen uskomaton. Jonkin aikaa sitten kun sain kuulla uudesta Mokoma albumista, fiilis vasta olikin katossa! Kiitos jo etukäteen tulevasta albumistanne, tiedän sen olevan loistava!!

Kiitos kauniista sanoistasi.

Tuleeks paljon rahaa kun myy virtuaalibändipaitoja? LOL

Jep. Kylvemme taateleissa.

“Saitte oikein kunnian olla Pommiradion viiminen biisi. Soittivat Uni Tulla Saa, miltä tuntuu? -Jaakko Mikäs sille Pommiradiolle tuli?” Hokkasella loppu raha, harmi vaan. Ei kaikki hyvä kestä ikuisesti. Mitä mieltä itse olitte kyseisestä asemasta?

Ei tullut kuunnteltua, mutta toki tuollaista toimintaa pitää kompata.

Kuinka runsaasti tätä Limited Editionia painetaan? Mietin vain että ehtiiköhän painos loppua jos odottaa julkaisupäivälle levykauppaan sitä.

Ensipainoksesta puolet on ltd-versioita. Kannattaa pitää kiirettä.