<lainaus>Jo on Perkele! Helsingin Sanomat ja naapurikylän bujat Mokomasta sikailevat LaiskanMiehen kustannuksella. Väittävät heittävänsä Suomen ensimmäisen yhteisölivekeikan ensi lauantaina jossain väsyneessä IRC-galleriassa. Hah, myöhässä ovat mokomat. Hs.fi:n juttu täällä. LaiskaMies pitää edelleen hallussaan virallista “Suomen ensimmäinen yhteisölivekeikka” -titteliä koska Second Live on yhteisömpi kuin IRC-galleria koskaan. Joten TURHA SIKAILLA!</lainaus> (Lähde: laiskamies.net )

Siellähän ne vektorit heiluvat oikein komeasti! Olemme pahoillamme, mutta me emme tienneet tästä keikasta, emmekä myöskään ole aikaisemmin kuulleet Second Live -nimisestä yhteisöstä. Onneksi lakimiehemme oli lisännyt uutiseen sanan ‘tiettävästi’, jonka ansiosta voimme vapauttaa itsemme vastuusta korvata virheellisen tiedottamisen mahdollisesti aiheuttamat henkiset kärsimykset.

Hienot uudet promokuvat!

Onha noi ihan hienoja noi uuet promokuvat, mutta mielestäni Marko on liikaa noissa esillä. Mokomassa kun taitaa olla muitakin jäseniä ku Marko.

Jee. Kokon Eero napsi muutamat mainiot kuvat ruttuisista naamoistamme, vaikka onkin tiettävästi tottunut kuvaamaan huomattavasti kauniimpia ihmisiä.

Moi! Asiani koskee kitaristin hommia. Olen 21v. mies hyvinkäältä ja on nyt tullut soiteltua n.8 vuotta kitaraa. Musaopiston käynyt ja helsingin konsiksellakin olen opiskellut. Yhteensä musiikinopiskelua on takana n.13 vuotta.Olen soittanut monissa kokoonapnoissa. Esiintynyt paljon ja studio sessiotakin on jonkin verran tullut tehtyä. Kysymykseni onkin että mistä kannattaisi lähteä kyselemään alan hommia? Suomesta tai ulkomailta.Tuntuu että suomessa on vaikeata päästä mihinkään koska piirit on aika pienet. Tanssimusiikki osastolla on kyllä tuttuja mutta hevi puolelle olisin kuitenkin tähtäämässä. Haluaisin alkaa tehdä musiikkia työkseni. Pystyisittekökö auttamaan asiassa? Ystävällisin terveisin, [poistettu]

Sori vaan, mutta viestisi vähän hekotutti. Sinänsä viesti oli kuitenkin asiallinen, joten vastaamme tietenkin asiallisesti: Kiitos yhteydenotostasi. Mokoma-orkesterissa ei tiettävästi ole avoimena yhtään hevi-kitaristin virkaa. Suosittelemme kääntymään työnhakuasioissa paikallisen työvoimaviranomaisen puoleen.

Santtu näyttäis iha Mastodonin Troy Sandersilta jos se leikkais lettisä lyhyemmäks.Vaan eipä leikkaa HEHJUUMMMMN

Hei, pientä rajaa. Tämä menee tiettävästi niin päin, että Sanders näyttäisi meidän Sandersilta, jos hän kasvattaisi rastapampulat.

http://www.soundi.fi/files/soundi/image/kannet/soundi_11_001(1).jpg Mitä helvettiä, onko Kuisma potkittu pihalle ja tilalle otettu Gene Hoglan?! 😀 Huumorhuumor

Heh, osui ja tiettävästi myös upposi.

ooteko huomannu että Aku Ankassa käytetään paljon sanaa Mokoma 😀

Ollaan huomattu. Sen sijaan sanakirjassa sitä ei tiettävästi käytetä kovinkaan montaa kertaa.

http://www.youtube.com/watch?v=nDJE8YGWDsY Tais santulla vähäsen puntti vipattaa, ku suorassa lähetyksessä soolo piti heittää! Vai kuinka on…? ;D t. Duff

Ei Santun puntti tiettävästi tuollaisesta vipata, ellei sitten yleisönvillitsemis- tai tahdinhakkaamistarkoituksessa.

“Tuntuisi pikemminkin epäreilulta usuttaa uskollisimmat fanit tilaamaan levyä ennakkoon kerta toisensa jälkeen ilman takeita siitä, että albumin sisällössä on mitään järkeä.” En näe tässä mitään pointtia. Ei uskollisinkaan fani ole mitenkään pakotettu ostamaan levyä, etenkään ennakkoon. Jos fani kokee tarpeelliseksi tilata levyn tietämättä mitään sisällöstä, fani tekee sen. Jos fani kokee tärkeänä sisällön kuulemisen ennen levyn hankintaa, hän odottaa levyn julkaisua ja ottaa sitten selvää vaikkapa radiosoiton avulla onko levy ostamisen arvoinen. Ennakkotilaus kun ei vieläkään ole ainoa tapa ostaa levy, vaikka sakara näyttää pyrkivän mahdollisimman suureen ennakkomyyntiin. Suosikkibändin uuden levyn julkaisupäivä on ollut minulle päivä, jota odotan kuin lapsena jouluaattoa. Minulle se on tarkoittanut päivää, jolloin uusi materiaali saatetaan ensi kertaa malttamattoman kuulijakunnan tietoisuuteen. Minusta tämä “aikuisemman väen jouluaatto” menettää merkityksensä jos b!iisejä tyrkätään ulos kaikista mahdollisista kanavoista etukäteen. Radiosoittoa vastaan minulla ei ole mitään, mutta on outoa kun vielä “julkaisemattomia” biisejä voi kuulla radiosta. Kyse on siis siitä, että miksi levyn sisältöä on pakko saada näin paljon esille ENNEN julkaisua? Sisällöstä kiinnostuvat kyllä hakisivat levyn myöhemmin kaupasta kuultuaan biisejä. En oikeastaan itsekään tiedä syytä tälle vuodatukselle. Tiedän, ettei yksinäisen fanin pettymys liikuta Mokomaa tai Sakaraa mitenkään. Tiedän myös, ettei materiaalin julkinen ennakkoesitys ole millään lailla minulta pois, kuten ei sekään, että monet muut kuulevat uutta Mokomaa ennen minua. Mokoma sai minut pettymään, Mokoma sai minut toistaiseksi menettämään kunnioitukseni bändin toimintatapaa kohtaan ja Mokoma sai minut lopettamaan eräiden radiokanavien kuuntelun kokonaan. Silti, uskokaa tai älkää, Mokoman tuore levy on ennakkotilauksessa ja odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Hämmästyttävä bändi. Harmi että Mokoman ! musiikki on niin loistavaa. Muussa tapauksessa meidänkin tiemme eroais ivat tässä. Joka tapauksessa toivotan kaikkea hyvää ja menestystä uudelle levylle. Haluan myös korostaa, että esitin vain oman henkilökohtaisen näkemykseni asiasta, eri mieltä saa olla ja varmasti suurin osa onkin. Kiitos.

Kiitos palautteesta, ainakin siitä osasta jonka tässä kiireessä ehti lukea. Levyjähän markkinoidaan yleensä ennakkopromon ja sinkkujulkaisujen avulla. KLK oli sen sijaan poikkeava tapaus, koska siitä ei vuodettu nuotin nuottia ennen levyn julkaisupäivää. Tämä ratkaisu tuntui tiettävästi hyvältä kyseisen levyn kohdalla.

Onko teillä lapsia? Ootte niin vanhojaki.

Tiettävästi ei ole.

Paljo se suuresti mekastettu Saikkone ny sit oikein maksaa?

Tiettävästi.. Äh vaihdetaan sketsiä. Saikkonen maksaa zeitzemen.

Laulaja vaihtoon ja esityskieleksi englanti. Ilmanen vinkki, ei maksa mitään.

Kiitos!

Onko semmosta vielä mahdollista järjestää vaikka teijän puolelta että toi Irkkugalleriassa esitettävä keikka tulis vielä myöhemmin nettiin katottavaksi? Ku itte haluan neitseellisen kuuntelun vasta 28.11 omassa rauhassani, mutta haluisin myös nähä ton keikan.

Emme tiedä, mutta otetaan selvää.

Suhteellisen mielikuvitukseton ja tylsä soolo Nujerra Ihminen -nimisessä kappaleessa!

Suhteellisen mielikuvitukseton ja tylsä palaute.

Ihan piakkoin saan kotiini kirjeen, jossa vahvistetaan urakoinnin tulos: valmistun maisteriksi. Ilman teitä se ei olisi tapahtunut. 300 km koulumatka, aamuviideltä lähtemiset ja opiskelu työn ohella vetivät välillä tiukille. Mutta aina helpotti kun sai huutaa automatkalla täysillä jotta “niin minä selviydyn tästä ja saan palkkioni lunastaa…” Kiitos Mokomalle, te teitte tästäkin unelmasta saavutettavamman! Lujaa tekoa!

Mukava kuulla. Onnet vaan sinne!