Onnittelut mänteille listaykkössijasta! Vaikka sopihan sitä toki odottaakin. Huomionarvoista asiassa on kuitenkin ei ainostaan sijoitus, vaan myös seura, jossa se saavutettiin. Listallahan debytoivat myös kanssanne vahvasti samassa kohderyhmässä painivat Smurffit ja Pikku-Orava. Kyllä nyt taitaa Saikkostakin naurattaa?

Onnea nyt sitten, ykkösiä olette!

Onnittelut listan valtaamisesta… On tuo levy kyllä niin loistava ettei mitn järkeä… Kiitokset taas upeasta musiikillisesta elämyksestä ja helmikuussa lutakossa hullu meno päälle!!!

Suomen virallisen listan ykkönen. Ansaittua,niin ansaittua! Onneksi olkoon ja jatkakaa samaan malliin jatkossakin.

Onnittelut upeasta ykköstilasta LJY otti oman paikkansa, täysin!

Onneksi olkoon täysin ansaitusta albumilistan ykkössijasta!

Onnea albumilistan ykköstilan johdosta! ootte sen taas ansainnut, sillä ljy:hän on puhdasta kultaa. Pitäkää vaan huoli ettei kilahda nesteet päähän, vaikka en siihen uskokkaan. “Keep on thrashing!”

Onnittelut mokoman kavereille Suomen Listan ykkössijasta!

Onnittelut listaykköseksi menosta!!

Onnea listan numero uuno sijasta! perkele

OEE!! meni sitte levy ykköseks… kylhä se oli varma juttu. myönnä marko että et sie oikest epäilly et jotkut smurffit menis teitin edelle! onnee ja pitkää ikää

Onneksi olkoon listan 1.sijasta, olette sen arvoisia ja enemmänkin. Kiitos vielä kerran mahtavasta levystä.

Onnittelut ykkössijasta!!

Listaykkönen! Mahtavaa! Kyllä kansa tietää!

Terve ja onnnittelut tuosta ykköspaikasta! en yleensä jaksa avautua tänne kuin mikäkin teini, mutta nyt ajattelin vaan tulla kertomaan että levy ei oikeen toiminut omalla kohalla. mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen se alkaa olemaan parrainta mokomaa mitä tiedän. hieno teos. kiitti vielä 68 keikasta, tunnelma oli katossa.

Kiitos!

heii, irc-gallerian keikalla kuismalla oli siisti saikkonen maksaa-paita, pistäkää painoon että riittää meillekkin asti.

Saat sellaisen paidan heti kun Saikkonen maksaa studiolaskusi.

On Kertakaikkiaan mainio tämä uusi levy, siis aivan hyvä. Ja erittäin hienot kannet. Jatkakee runttausta! Ja tulkee uuestaan tampereelle jahka kiertue alkaa. Hä!

Jeah.

Tuomo ja Kuisma= Suomen Beavis ja Butt-Head

Herrat pitävät enemmän Älli ja Tälli -vertauksesta, mutta aivan sama.

Kuka/ miten/ miksi on kehitellyt Sakaran heijastinten ehdottoman toden aforismin: Heijastin – parempi kuin jänisräikkä?

Oisko ollut Kuisma.

Helvetin hyvä levy,,,

Hienot nää oranssit sivut.

Kiitos ja kumarrus viimeisimmästä levystä cdon.com:n ämpäreiden hinnalla.

Kiitos!

Kuunteletteko yhtyettä nimeltä Mayhem? Jos kuuntelette niin mitäs mieltä olette uudesta levystä Ordo Ad Chao?

Vaikuttaa hyvältä matskulta.

miksi Marko levytti ilman paitaa?

Sillä oli kuuma.

Moi. Haluaisin kovasti tietää, onko teillä keikkaa Kuopissa ens vuoden alussa? Vaikka tiedänpä mitä vastauksesi tulee (tai ei tule)..

Koskas palaatte Kotkaan konsertoimaan?? Edellinen keikka tais peruuntua… Te poijjaat petraatte ku sika juoksuaan, odotus palkittiin luihin ja ytimiin asti, kiitos siitä;)

Pyrimme tiedottamaan tulevista keikoista mahdollisimman pian.

“…Marko Annala is currently considered to be one of the best Finnish lyric writer.” Se on paljon sanottu, varsinkin omasta suusta…

Jos vielä klikkaat kerran sitä MySpace-logoa, ja katsot biografian otsikon alta kirjoittajan nimen, niin huomaat että se on paljon sanottu Mokoman promoottorilta Janne Airolta. Jannen onneksi Helsingin Sanomien Jussi Ahlroth on uusimmassa NYT-liitteessä (49/2007) tismalleen samaa mieltä.

eillä on iso rooli siinä kun teitte Marras-biisin, sillä se saattaa pelastaa yhen avioliiton, koska molemmat on mennyt itseensä tuon kuultuaan. Kiitos.

Hyvä että jeesas.

Laitoitte sitten Oulun Kärppien värit uudelle sivullenne, hienoa!

Kärpät ei ole muuten ainoa kiekkojengi, joka on väritykseltään oranssimustavalkoinen.

Järkyttävää paskaa tuo Black Bile..

Lausuntosi kertoo enemmän sinusta kun Black Bilestä.

Moro. Saako mokoman biiseihin mistään Kitaratabuja???

Kokeileppa klikata sivun oikeassa laidass olevaa FC Mokoma-banneria.

Hei! Mikäs iskelmäbändi teistä on tullut?

Vaikea sanoa, Monaco-orkesteri?

Ovatko isovanhempanne olleet sodassa?

Osa oli.

Eräs Olavi Karjalasta sanoi, että LJY on Mokoman paras levy ikinä ja se pitää joka ikisen ostaa. Kai sitäkin pitää sitten uskoa tai muuten saa isän kädestä.

Jee.

Vuoden vaihtuessa olisi äärimmäisen mukavaa, jos kollektiivinne laittaisi taas menneen vuoden levyjä jonkinlaiseen järjestykseen, kun olen niin monta hyvää levyä bongannut teidän aikaisemmista listoista. Onnea listasijoituksesta, mahtava juttu!

Kattellaan mitä saadaan aikaiseksi.

Mokomaa on tullut kuunneltua jo nelisen vuotta ja kaikki materiaali mikä on vaan kaupassa käteen sopinut on tullut hommattua. Sitten tulee tämmöinen keikka suoraan galleriassa ja muu tälläinen kaupallinen systeemi ja en ole enää varma ostanko tätä uusimpaa. Olen kuullut muutaman kappaleen ja hyvältähän tuo kuulostaisi vaan tuo yhtäkkinen kaupallistuminen kusee suoraan silmille. Ymmärtäisin jos kyseessä on joku pop bändi mutta kyseessähän on sentään Thrash metalli. Musiikki jota ei ole koskaan hyväksytty julkisesti tällä tavalla. Sitten jaetaan puu merkkiä Anttilassa ja myydään rättiä Aapelissa. Eli arvostan tätä bändiä musikaallisesti mutta tämmönen kaupallistuminen ei lyö leiville sitten ollenkaan.

Minkälaista “kaupallista systeemiä” on se, että tarjosimme musiikkimme ystäville ilmaisen livekeikan netissä? Nimmareita jaettiin KLK:n julkaisun yhteydessä vielä useammassa kaupassa, vai onko juuri Anttila se riistokapitalismin edustaja joka oli sinulle liikaa? Aapelin ja Sakaran paitabisnes on enemminkin “hauska kuriositeetti”, kun mikään oikea tulonlähde. Alä ihmeessä osta levyä jos noin kovasti kiukuttaa.

Pakko ny sekin on sanoa, ett paras sanoittaja on A.W.Yrjänä, sää tuut hyvänä kakkosena. Äläkä ota tätä kettuiluna, jos jotakuta edes verrataan Yrjänään, nii voi ostaa pullon alkoholitonta skumppaa.

Mistä sie puhut? Tottakai Yrjänä on w*ttu PARAS!

Mitä ihmettä? Mä en tunne yhtään luonnostaan julmaa miestä? Voihan vitti. Mun tuntemat miehet on paljo kiltempiä kuin naiset konsanaan.

Mitä ihmettä?

mitenkäs tuo huppari istuu päälle ? jääkö tuonne huppuun kun sen laittaa päälle, niin jääkö sinne semmoinen tonttulakin terävä nuppi ?

LOL!

Olin satavarma että kuoleman laulukunnaiden jälkeen suunta on alaspäin, oikeastaan pelkäsin uuden levynne julkaisua. Ja kuinka väärässä olinkaan! Käsittämättömän upea, monipuolinen ja perkuleen rankka on luihin ja ytimiin. Erityisesti kolmannen asteen kuulustelu on kovinta Mokomaa ikinä (paitsi tietysti ehkä vade retro satana)! En voi muuta kuin kiittää taas ja kumartaa syvään, kevään keikoilla toivottavasti nähdään. Ja kiitokset myös Tampereen yo-talon keikasta, matkustin tuhat kilometriä ja oli kyllä sen väärtti! -Jarkki

Tällaiset palautteet auttavat jaksamaan.

Mahtavaa pojat! On kyllä mukava seurata, kuinka ootte kehittynee vuosien varrella. Teidän on selvässä nousussa ja pääseette vielä pitkälle, kun vaan ette toisiine kyllästy! Huipulla nähdään. T: Mikko Alatalo

Huippua.

Marko: Huh että on taas omaan elämääni sijottuvat tekstit! Vai muokkaanko kenties oman elämäni/käsitykseni itsestäni Mokoman levyjen mukaan?

No miltä susta tuntuu?

Mitä ihmettä? Olen eläin ihmisen irvikuva. Tässä on paradoksi. Miten ihminen voisi olla irvikuva, ihmisen tai eläimen irvikuva,vain ihminen voi olla ihmisen irvikuva, ihminen on eläin, joten ihminen ei voi olla irvikuva mistään, koska kaikki me ollaan eläimiä. Vai laitaksää jonkun ihmisyyden eri kastiin kuin eläimellisyyden? Me olemme kaikki samanarvoiset.

Koita pärjätä tulkintasi kanssa. Ja jos asia askarruttaa vielä huomennakin, kysy lisää vaikka Pommilta ja Gommilta.

Pakkohan munki on nyt kehasta tota uutta levyä. Viikon oon sitä nyt kuunnellu ja voin todeta, että aivan mahtava. Erityiskehut Sibelius Hämäläiselle (ja miksei Makellekkin laulumelodioista & sanoista) Turvaa selusta -kappaleesta. Niin, ja hieno juttu, kun saitte playgrum nuo vanhatkin layoutit näkyviin. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos. Hauska huomata, että suosikkibiisit vaihtelevat.

ny on pakko avautua taas. Levy kuunneltu n. 30 kertaa, sanat, kitarat, bassoja en vieläkään paljo kuule. Mutta Runputaiteilija Hyrski sai minut juoksemaan, vitti mitä tykitystä. Hyvä lenkki.

Kiitos palautteesta!

Kuulkaas, jos mies osaa/uskaltaa käyttää ompelukonetta, minä naisena palvon ja kumarran!

Selvä.

No paljon tätä teijän levyy on sit myyty? 😀

Ihan kivasti.

onko teillä aikomusta tehdä dvd:tä? on todella mukava katella teidän meininkiä dvd muodossakin. te ootte helvetin hyviä livenä. nyt kun uusi kiertue on alkamassa. ja te teitte sen netti keikankin, jonka materiaali on tallessa. mitä sanoo tähän projektituottaja tuomo saikkonen? (tätä saikkosen ei tarvi maksaa) -m-

Saikkonen vastaa: Materiaalia on keratty pikkuhiljaa. Sketsiryhmä on pyörittänyt bussissa enimmäkseen kesäuusintoja, joten riittävästi ei materiaalia vielä ole kasassa uutta julkaisua varten. Mutta mikäli materiaali joskus sen sallii, niin minun puolestani Mänttien paluu tien päälle tullaan vielä näkemaan.

Aikooko Marko heittää näin jouluna keikkaa joulupukkina? Parta löytyy jo valmiiksi.

Meinasitko itse heittää pikkujouluna koomikkokeikkoja? Vitsit on ainakin helvetin hyvällä mallilla.

SAAKO TEIN LEVYÄ SOITTAA PSYKIATRISESSA SAIRAALASSA IHMISILLE JOTKA EI OSAA PURKAA PATOUTUNUTTA VIHAANSA? VAI ONKO SIINÄ JOKU TEKIJÄNOIKEUSJUTTU? SIELLÄ SAA SOITTAA RAUHOTUSMUSIIKKIA, DIIBADAABA, MUT EI SELLANEN KAIKKIA AUTA. TEIN LEVY VOIS OLLA JOILLEKIN PAREMPAA TERAPIAA..

Oletko muuten sairaalassa töissä vai asiakkaana? Yhtä kaikki, tekijänoikeusasioissa kannattaa kääntyä Teoston puoleen.

He, tuli tänään rokulipäivä ku kuunneltiin tein uutukaista noin puol viiteen, onneksi työyhteisö on ymmärtäväinen (psykiatrinen sairaala), naapurit tuli ystävällisesti kysymään ett voisko pikkusen hiljempaa? No piirun verran si laitettiin. Olette parhautta ja alan aina melkein poraan ku kuulen Entistä ehomman. Liikutatte tunteita, mut siinä itkussa on paljon naurua. T.Sama

Uusi levynne on aivan helvetin kova: ainoastaan yksi huono biisi! Entistä ehomman olisi kyllä voinut jättää johonkin myöhempään käyttöön ja vähän vielä miettiä. Kertosäe varsinkaan ei oikein toimi. Onko siinä Markon itsensä laulamat stemmat? Tökkii…

Kiitos.

Viime kerran “Kysyttyä” -palstalta pisti silmään seuraava teksti: “yön yli oli autossa pakkasessa tuo uus levy niin heti irtos liimauksesta se osa jossa levy on kiinni.” Voin vahvistaa vähän laajemmankin joukon puolesta tämän saman asian. Sakarallehan tämä kuuluu, mutta tulipa nyt tänne. Muuten hommat toimii!

No voi pahkeinen. Levyjen pitäisi olla ihan standardispeksin mukaisia digipakkeja, joten kyseessä on sitten ilmeisesti kyseisen pakkausmallin “ominaisuus”.

millos tulee lippiksiä ja paitoja tällä teemalla:http://www.lusto.fi/resources/Image/vasenkaistayleiskuv/hankkija.jpg

Toden totta. Hankkija ja Huoneistokeskus sponsoreiksi.

kun pääsitte 9. luokalta, niin mitkäköös mahto olla keskiarvot todistuksissa ? 😛

Janne vastaa: Muistaakseni 8,2 ja hyvän jätkän -stipendi päälle. Silloin tuntui, että elämän kaikki portit olivat avoinna vain minua varten.

Santtu vastaa: Emmuista iha tarkallee. Jotai ysin huiteis se oli.

Marko vastaa: 6,9.

Kuisma vastaa: Muitaaksen karvan vajaa yhdeksän. Käytös- ja huolellisuusnumerot olivat sitten aika paljon huonompia.

Tuomo vastaa: Mahdoton muistaa, olisko vajaa kasi ollut.

Kuinka hyvin pärjäsitten koulussa?

Janne vastaa: Henkisesti vai fyysisesti? Mie keksin lintsaamisen vasta lukiossa. Nero.

Santtu vastaa: Kai jotekii. Vaikeinta oli olla läsnä tunneilla.

Marko vastaa: 6,9.

Kuisma vastaa: Kolme ällää, eli lukematta läpi lukion. Jatko-opiskelupuuhissa joutui sit vähän lukemaan, minkä nyt sählyvuoroilta ehti.

Tuomo vastaa: Sain ranskan kielestä stipendin, vaikka olisin ansainnut sen välituntipainista.

Tuletteko toimeen setienne kanssa?

Janne vastaa: Simpeleelle terveiset!

Santtu vastaa: Joo.

Marko vastaa: Miul on setiä enemmän ku siulla kasvotuttuja. Tapaan heitä toisinaan sukujuhlissa. Ihan hyvin on tultu juttuun.

Kuisma vastaa: Sedät ja enot ovat parhaita.

Tuomo vastaa: Jep. Hyvää jengiä.

Mitkä ovat lempieläimenne?

Janne vastaa: “Mennään apinatarhaan eikä ikinä pois, mennään apinatarhaan!”

Santtu vastaa: Ne mitkä maistuu hyvältä medium-miinusmiinuksena.

Marko vastaa: Kotimaisista siili, pöllö ja orava. Kaikki eläimet on tosin kivoja, eikä riipu edes kastikkeesta.

Kuisma vastaa: Haluan sukeltaa valkohain kanssa ennen kuin kuolen.

Tuomo vastaa: Eläin on yes sir.

ammuu, huutaja laimenee.

Jihuu!

vaikkakin on levyn paras biisi, niin päänsärky on kyllä aiheena hölmö. mitä seuraavaksi, akne, virtsakivet vai tuseeraus? levyssä on loistavia hetkiä, mutta jotenkin jäi kevyt olo. aretha franklinia kuunteleva vaimoni oli ihmiessään, että voiko momoka olla tällaista. kivat sille, mutta nyt menee mielestäni liikaa sille suomipop-osastolle. mulle klk oli totaalinen parhauden ja voitontunne, paras levy ikinä, niin siihen pitää suhteuttaa. sanat ja biisit ehkä menis mutta soundeja jään kaipaamaan. toisaalta vielä uskon, että keikalla kuulostaa mokomalta nämä anteeksipyydöt ja vähääntyytymiset. kiitos kuitenkin.

Ok. Keikalla sit paremmalla onnella.

Heh. “Onko sinulla toisinaan vaivaa liikavarpaista?” “Paukutteletko sinä koskaan koiranpommeilla?” 77 kivaa kysymystä ja vekkulia vastausta on ehkä parasta viihdettä. Suosittelen.

Näisso.

Vitti ku hävettää ett kirjoitin yhden sanan väärin, yks kirjain puuttu. T.Sama vanha, kontrollifriikki, puuttuva kirjain oli e. Miten pääsen tästä yli? Lohdun sanoja?

Kyllä se siitä.

Olen elänyt valitsematta puolta tai toista, siis pitänyt aina oman pääni tilanteesta riippumatta. Onko se änkyräindividualismia, olen monesti miettinyt?

Tai sitten se on sitä että sulla ei ole mielipiteitä.

Oiskohan aika suorittaa Kolmannen Asteen Kuulustelu!!!

No mikä ettei. Pieni kuulustelu silloin tällöin pitää mielen virkeänä.