Ei ollu sarvipää, mutta saimpahan elämäni ekan hirven ammuttua tänä syksynä, rok! Joko se mr.Annala tulee ens keväänä kirmaamaan Tervamaratonille, ja jos ei koivet kestä niin syksyllä Syöte-hölkkään!

Marko on vältellyt kilvanjuoksua, joten todennäköisesti miestä ei lappu rinnassa nähdä.

Perhana äijät! LJY:llä on ihan selkeästi haettu joka biisiin vähän omaa soundimaailmaa, tämä toimii loistavasti. Taisitte siitä mainitakin studiopäiväkirjassa. Minusta levy ei ole mitenkään yhtä tiivis paketti, kuin KLK. Sanoitukset tosin kulkevat samoja reittejä toistensa kanssa. Levyn kuuntelu onkin, kun kuuntelisi laulukirjaa, johon on kerätty kovimpia metallibiisejä kautta aikojen. Ihan äärettömän loistavia kappaleita! Parasta levyssä on se, että se tuntui aukenevan heti parin kuuntelukerran jälkeen, mutta yhtäkkiä muutaman viikon jälkeen se tulikin takaviistosta moukarin kanssa ja löi itsensä ihan uudella tavalla takaraivooni iäisyyksiksi.

Emme hakeneet biiseihin tietoisesti eri soundia, mutta annoimme niiden kehittyä vapaasti omaan suuntansa ilman paineita yhdenmukaisesta kokonaisuudesta. Pienet muutokset menetelmissä pitävät homman meille innostavana.

Perkele nyt äijät! Me ollaan nussittu 5150n kanssa kaks päivää eikä meinaa löytyä sopivaa mättösoundia ‘ala kurrimus. Perkele. Kertokaa salaisuutenne. Ollaan katottu päiväkirjat yms valokuvat läpi mutta teollisuusvakoilu ei näköjään toimi niin kerokaa salaisuutene. Joojoo siellä on marsua yms välissä. Kiitos.

Soundissa on kysymys kokonaisuudesta, ei yksittäisen instrumentin äänestä. Kyllä teillä Kurimuksen laitteet tuntuisi olevan tiedossa.

Syysremontti, syysremontti! Ammu, hautaa ja vaikene! Syysremontti, syysremontti! Ammu, hautaa ja vaikene! Kyä kuulo pelaa.

Aivan hyvä.

http://youtube.com/watch?v=TSoGXh6JI6Q&feature=related <—- tuosta jannelle harjottelemista jos tulloo tylsää ;), vai osaako janne paukuttaa kannuja noin hullun lailla :O ?

On se nopea ja taitavakin, mutta ei tuota louhimiseksi voi sanoa hyvällä tahdollakaan. Petraxin studiosessioista jäi sen verran mieleen, että Phil Rudd ja John Bonham ovat kuitenkin miehiä Jannen makuun. Eikä syyttä, nuo kaksi herraa ovat nimittäin parhaita.

Monttu Sakomasta

No niin, siitä se lähtee!

Onnea, onnittelut. Oon parempi

Ok.

http://www.mokoma.fi/ Kyllä kyllä. Oletteko harkinneet yhteistyötä Signmarkin hengessä? Viittomakielirässi “kuulostaa” mielenkiintoiselta..

http://mokoma.fi/ 😀 Nyt kävi näin.

Vanha.

Haluaisin kysyä, että miksi halusitte muuttaa kitarasoundia Luihin ja Ytimiin levyllä? Mun mielestä Kuoleman Laulukunnailla oli paras teiän soundeista.. Kusisin hunajaa jos semmosen sais ittellekki. Ootte ottanu bassot pois ja se kuulostaa enemmän semmoseltä keskiääni-sörsseliltä. Pitäähän siinä munaa olla! P.S. Soittakaa Lahden keikalla Syvyys On Vaiti

Kyse on enemmänkin koko balanssista kuin kitarasoundin muutoksesta. Vahvistimet ja säädöt olivat lähes identtiset, joskin tällä kertaa molemmat vahvistimet murisivat molemmissa kanavissa. Halusimme tällä kertaa antaa rummuille ja laululle enemmän tilaa, mikä oli mm. kitaroilta pois.

Tervepä terve!!!Ajattelin tässä nyt ku kiertueelleeki lähette niin toivoa muutamaa biisiä(lienee turhaa, mut ainahan sitä toivoa saa)…joo eli ois mukava kurimus levyltä kuulla biisit Houkka ja Tämä Puoli ja lisäksi TMRH:lta biisi Nämä Kolme Ovat Yhtä….joo ja tottakai uudelta lätyltä paljon biisejä….eipä muuta….teatrialla nähhään..

Houkka ja Tämä puoli olivat setissä Sakara Tourilla, joten todennäköisesti ne ovat lepovuorossa.

Pääseekö tammikuun keikoille alle 18-vuotiaat?

Onko muuten nuo kevään keikkanne kaikki K-18? Näyttäisi kaikki jossain klubeissa/baareissa olevan..

onko nuo kaikki teijän kiertueen keikat k-18?

Joihinkin paikkoihin pääsee kaiketi myös alaikäiset, kysy tarkemmat tiedot keikkapaikalta.

Moro! Lueskelin aiempia kommentteja, ja pistin merkille, että naisten hupparin väritys jakaa mielipiteitä. No hö. Meikän mielestä se on hiano. Mutta pääasiaan: näin taannoin Nujerra ihminen -videon, ja se sai mut varaamaan kirjastosta uuden levynne (kahdeksan varausta, voih…), vaan sitten kuulin Marraksen ja hain tuon kauniisti pakatun limited editionin sittenkin kaupasta omaksi ja hyvän ensivaikutelman on nyt tehnyt koko levy. Luo nahka, luo sisus on toinen ehdoton lemppari tähän mennessä. Oonpa iloinen, että tuli hommattua. Oikein hyvät joulut teille ja hyviä tulevia keikkoja!

Kiva että miellyttää värit ja musiikit.

Tuomo=Älli ja Kuisma=Tälli vai päinvastoin? 🙂

Sekä että.

Oisko mitä että kävisitte vaikka niitä kauan odotettuja kuulumisia kirjottelemassa tuonne FCMokoman vippariosioon? Sielähää on ollu kyllä sen hevimeininki jo.. no aikasen kauan. (niin ja. kai tuo Jarski on jo sieltä Austraaniasta tullu?) kiits.

Jarski tuli Suomeen tänään, tervetuloa! Ei meillä taida olla mitään sanottavaa vipparialueella, mutta kiitos muistutuksesta.

mitkä on niiden kahden ylijäämä biisien nimet?

Musta katras ja Suuna päänä.

http://[poistettu] Oletko todella tuossa kuvassa ?, ja onko tuo oikea tieto, mitä tuossa kuvateksissä kerrotaan ?

Tuttu naama, faktoja ei nyt jaksa tarkistaa.

Vai että Black bile… Kuulostaa lupaavalta

Niin kuulostaa.

Saakura onko teijän paitoja saanu joskus kympillä. Miksei enää? hä? hä? hä?

Joskus on myyty halvennuksella hajakokoja ja poistuvia malleja.

onko sahalaita krapulassa värkätty biisi?

Absolutisti on harvemmin krapulassa.

On muuten melko törkeää, että Imperiumissa KLK sai täydet pojot, mutta LJY vain 8/10!!Kyllä LJY ansaitsee täydet pojot ja vähän lisääkin PRKL!

Kasihan on aivan hyvä numero, välttää näille kylille.

täytyypä antaa erikoiskiitos tuosta sarvipää biisistä! aivan loistavaa menoa. henkilökohtasesti voin sanoa, että sytyn paljon! muistakaaha soitella sitä erityisesti keikoilla keväällä! c u keikoilla

Kiitokset kiitoksista!

Ei kai tuo Woodoon keikki ole K-18?Olisi kyllä niin hiton kiva päästä sinne alaikäisenäkin!

Anniskelubaareihin on ikärajat, ja Woodoossa anniskeltiin ainakin viimevierailullamme. Huolella.

Kuulostaa muuten erin mahtavalta tuo tuomon örinä/rääkyminen nuissa livevedoissa!

Kiitos, terveiset menivät perille.

Voihan perse kun avautumisen aiheita ei juuri löydy. Muutoin olisin voinut lopettaa nokkelan ytimekkäästi: “Pitäisi lyödä mokomia the machetella”. Entä voiko sanoa näin, että jokin vanha herra Robert Zimmermanin albumeista puhuttelisi kerään orkesterin jäsenistä erityisesti? Niin ja onko teiltä muuten FME:llä klinikkaa tms? Paitakauppa luultavasti löytynee..

Ei meissä varsinaisia Dylan-faneja taida olla, vaikka miehen ansiot toki tunnustetaankin. Sakara on FME:ssä mukana omalla osastollaan tutulla paikalla. Klinikoista ei ainakaan vielä ole ollut puhetta.

Huh, luulin että olette tehneet kepposia ton Seinäjoen päivämäärän suhteen, mutta onneksi tarkistin kalenterin.

Onneksi.

Vai et Harjavaltaan tuutte. Paikka jos on enempi avohoitopotilait ku koko Suomes. Pitäkää varanne;D

Sulaudumme varmasti joukkoon.

Pojat, se on JNS eikä mikään JOE.

Pojittele Ratahallintokeskusta.

Voevoe oisitte vaan tehny Entistä ehommasta kunnon rässin takutaku-piiteillä. Ei toimi näin, ei sitten ollenkaan. onneks on levyn ainoo heikko kappale, muut potkii vaan yhä kovempaa joka kuuntelulla. livenä toi EE ei myöskään välttisti toimi, mut voihan sitä koittaa… kai tää poikkeus vahvistaa sen säännön että teitin piisit on aina rautaa. ei mulla muuta.

Kiitos palautteesta. Meidän mielestä Entistä ehompi on vahvimpia kappaleitamme ikinä.

liittyykö nimet mokoman 120 päivää ja sodoman 120 päivää jotenki toisiinsa?

Liittyy.

Kappas vain, huomasin teidän keikkakuvia katsellesani, että Markolla oli Public Enemyn paita. Miten maistuu tuo rap-musiikki muuten teille? Onko muita suosikkeja?

Vanhempaa räppiä ja mm. Cypress Hilliä on ainakin kuunneltu. Ja Kuismahan soitti Elastisen edellisellä levyllä kitaraa yhdessä biisissä.

Kari Peitsamo?

Tuottelias kaveri.

Hyvin poika vetää. Taitaa tulla teillekin uusi fani! http://www.riemurasia.net/youtubegoogle/view.php?id=2228

Juu, tää on nähty. Hauska on.

Höh, ei sitten Rovaniemi mahtunut tuohon kiertueeseen ;<<

Däämn.. Taitaa Mokomat jäädä kattomatta tältä keväältä ellei Rovaniemelle tule keikkaa… Mut eiköhä FME korvaa

Ai tuska ja nahka! Ei tullut keikkiä Rolloon tällä haavaa. Olen sinne muuttamassa ja jään nuolemaan näppejäni tällä rundilla. Kesäfestareilla paremmalla onnella!

Näin ilmeisesti kävi tällä kertaa. Toivottavasti pääsemme festarikaudella piipahtamaan pohjoisessa.

Kiitoksia uudesta levystä,vaikka ei se kyllä toimi ainakaan minulle yhtä hyvin kuin kuoleman laulukunnaat. Noh ehkäpä edellinen levy toimi sen takia paremmin, kun oma parisuhteeni meni levyn ilmestymisen aikoihin pöpelikköön. Mutta jatkakaa samaan malliin! Ja joensuussa rokataan 15.3.2008!

Siellä sitten!

Marko on kirjoittanut sanan “kertoa” virheellisesti muodossa “kerta” TBA-studiopäiväkirjassa sivulla viisi, kolmannessatoista postissa, ylhäältä alaspäin laskettuna, toisen rivin lopussa!

Kiitos ilmoituksesta. Aiomme välittömästi olla tekemättä asialle yhtään mitään.

“Santtu vastaa: Kai jotekii. Vaikeinta oli olla läsnä tunneilla.” Siis paikalla vai nimenomaan läsnä?

Santtu vastaa: Sekä että.

Päätinpä tännekin vain tulla kehumaan uutta levyä. Varsinkin kannet tekivät suuren vaikutuksen, vaikken digipakeista edes erityisesti pidä. Päädyinpä valitsemaan vieläpä “normipainoksen”, sillä yksinkertaistettu oranssi kansi ilman ylimääräisiä tekstejä tai suurempia kilkkeitä toimii! Äärimmäisen tyylikäs!

Kiva jotta kelpaa!

Onko teistä tullut stadion-luokan orkesteri, kun Joensuun areenalle tuutte? Ei mitään, aivan helvetin hienoa, että pääsette Joensuuhun muutenkin kuin ilosaarirockiin. Meinasittekos saada sinne 7000 lippua myydyksi, niin kuin Nightwish? hymiö

Siellä on meidän lisäksi pari muutakin saman kokoluokan orkesteria. Ehkä me kolmestaan saadaan jokunen lippu myydyksi, joskin Nightwishin lukemiin tuskin päästään.

Jos pohjanlahti kuivahtaa, sinne voi rakentaa!

Niinhän nuo ovat Pohjanmaalla pruukanneet tehdä.

Pojat on selvästi asunut liian pitkään kaukana kotoaan, kun Imatralla keikkailevat vaan eivät Lappeenrannassa. Mikä maksaa, vai eikö Iltatähti vaan kelpaa keikkapaikaksi kaikkien muiden konserttikuppiloiden hajotessa alinomaa käsiin?

Vaikea sanoa, Tokola Dex Viihteeltä neuvottelee keikat. Me vain ilmestymme paikalle ja pyrimme rokkaamaan.

Mikähän miuta vaivaa kun mie pitäisin miehenretaleena mieluummin pinkkiä hupparia kuin täyttäisin vaatekaappiani lisää musta-harmaalla? Vai onko tämä justiinsa semmonen miesjuttu jota pinkkiä hevihupparitekstiä kauhistelevat järkevät naiset eivät ymmärrä? No iha sama. Girliehuppari tuskin mukailee miehekkäitä muotojani kovin hyvin ja lienen kasvanut ulos kivalla piirroslogolla varustetusta oranssista kakarapaidasta, joten kait se on vain tyydyttävä painattamaan vaaleanpunainen Hello Kitty-paita.

Eihän sinua mikään vaivaa, olet vain homoseksuaalinen mies.

Kyllä se Janne nyt muistaa väärin. Kyllä minä ainakin olen nähnyt Mokoman ensimmäisen kerran televisiossa lastenohjelma Jyrkissä joskus Mokoman 120 päivää -levyn ajoilla ja ne lähetykset olivat suoria.

Joo, haastatteluissa oltiin, mutta livenä emme siellä soittaneet koskaan.

Brandtin Joonas on kyllä ottanut teistä paremmat promokuvat kun tää Kokko. Antaisitte Brandtin ottaa teitin kaikki promokuvat ku se sen hyvin osaa. Ja muutenki se on teitä hippejä kuvannu niin paljon.

Ehkä Joonaksella on välillä muutakin tekemistä kuin kuvata meitä hippejä.

Ampukaa vittu itte hautaa. Mutta mihnä jäi pilikku?

Täh. Kansista pilkut jäi pois vasite.

jea, rytmikorjaamon keikka! sielä nähää jos ikäraja sallii!

Jeah!

Onhan toi tuleva turun keikka ikärajaton? Ette voi olla niin ilkeit et pistätte keikoillenne ikärajoi, ettehän?

Ei me niitä ikärajoja määritellä, vaan keikkapaikat.

Ohoh, vastausvuorossa ollut äijä näyttää alkaneen ottaa hieman lämpöä noista kaupallisuus-provosoinneista. Jompi kumpi kitaristipojista lienee asialla kun vaikuttavat muutenkin edustavan tuota tosikompaa puoluetta verrattuna varsin lunkin oloisiin basso-, rumpu- ja vokaalitaiteilijoihin. Jos noin vakaasti seisotte tekemisienne takana niin mistä moinen selittely? Yksittäisten mielipiteiden ei luulisi noin kovasti tunteita kuumentavan…

Orkesterin rytminen huumorisiipi suositteli tosikoita pitämään jatkossa “yes-men -linjaa” ja “komppailemaan kaikkia mielipiteitä aiiiwan houmouna”. Vaikeaa se on, mutta kokeillaan: Olet oikeassa.

Voiko Punainen Kukko- ep:tä vielä ostaa jostakin, kun ei ainakaan levykauppax:ssä sitä ole, vai onko se hävinnyt jo kokonaan maan päältä?

Kukkoa painettiin aikanaan pari tonnia. Kaikki on myyty, eikä lisää tule.

onko teillä semmosta kappaletta kun marras

O.

Muuten hyvä toi teidän uus longsleave, mut hihoista puuttuu se long. Elikkä paita on muuten sopivan kokoinen, hihat vaan ovat 10cm liian lyhyet. Ei kai tämä mikään tekovirhekkään ole?

Se on Fruit of the Loomin long sleave. Ehkä sulla pitäis olla pykälää isompi koko.

Miten ootte tommosia laiheliineja vaikka juotte joka kuvassa kaljaa? T: tiina

Kaivamme kaljapullot esiin vain kuvaustilanteissa.

mahatavat nämä uudet sivut! Ja mikä vielä parempaa asiat löytyy samaoilta paikoilta kuin ennenkin. Ei mene tyhmän pää sekaisin.

Kiits!

Nyt syö kyllä poikaa/miestä. 68-veto jäi väliin kun oli tuparit sovittu ennenkuin tuosta keikasta kuultiin ja nyt taitaa pahasti käydä niin että te ootte Lutakossa meidän häitä edeltävänä päivänä ja pahoin pelkään että tuleva vaimoni ei niin kauheasti innostu ajatuksesta lähteä keikalle silloin vaikka hänkin musiikkiinne on kovasti tykästynyt… No, äkkiä sit taas uudestaan tänne Jklään eiks jea?

Perinteen mukaan teidän kuuluu olla häitä edeltävä yö eri paikoissa. Ei muuta kuin Lutakkoon kaatamaan! Eipähän sitten jännitä seuraavana päivänä.

ostin ton levyn heti ku se ilmesty ja siitä lähtien se on soinu koko ajan, se vaan on liian hyvä. KIITOS MAHTAVASTA LEVYSTÄ!

Eipä kestä!

Miksi tuolla YleX sydeemissä voi himoita vain Marrasta? Irvikuvaa radioon!

Ei ole meidän laitos, vaikka verorahoilla pyöriikin. Kysy YleX:ltä.

Milloinkas kesän keikka-aikataulu on tiedossa? Terv. Rollon porot

Kesän keikoista tiedottaa ensimmäisenä järjestävät tahot, eli kannattaa seurailla festareiden omia sivuja.

Marko, onko tullu lenkkeiltyä viimeaikoina?

Ei se oo ehtiny.

Hieno on uus levy pojjat! Markon sanoitukset rautaa niinku klk:llakin. Löytypä levyltä jopa tiukat slayerin tilutusta muistuttavat kitarasoolotkin! Millonka lähtee pitempi kiertue käyntiin, jotta vaikka tänne synkkään ja kylmään pohjanmaan seutuvillekkin joudatte veisaamaan mielenterveyestä?

Tammikuussa alkaa vuoden pisin kiertue Mokoman osalta.

Vielä tästä digipakkien sisusten kiusallisesta irtoilusta kylmän autoreissun jälkeen: Vaikka se muovi irtoaa pahvista pakkasen johdosta niin ei kannata ottaa sitä erilleen. Viekää se digipak sellaisenaan jonnekin lämpiämään niin kuin taikaiskusta se muovi tarraa kiinni siihen pahviin. Ainakin näin on kaverilla toiminut.

Erikoismeininki.

Tuli sitten ostettua oranssi levy. Aluksi kauheeta sekameteliä mutta rupee potkii pikkuhiljaa. Hyvän levyn merkki! T: Se Kiikalan känniääliö jolla meni Kotsarit ja Te sekasi kyl mie selvinpäin osaan

Sekameteliä haettiin, sekameteliä saatiin.

Sori, nytten on pakko tulla itkemään tänne, kun ei ole teitin hevihupparista L kokoa. ;(

Itket hiukan väärälle taholle, mutta toivottavasti helpotti.

Kiitoksia uudesta hienosta levystä ja onneksi olkoon listasijoituksesta! Onko Sarvipää jatkoa Punaiselle kukolle? t:tsög

Kiitos. Tavallaan kaikki kappaleet ovat jatkoa toisilleen.

Mokoma: “saat olla juuri tuollainen en tahdo valmista, tahdon sinut heikkouksineen” Christina Aguilera: “I am beautiful no matter what they say Words can’t bring me down I am beautiful in every single way Yes, words can’t bring me down So don’t you bring me down today.” VITUN MATKIJAtyhmärit

Tavallaan sinne päin, mutta ei oikeastaan sinne päinkään. Mutta Krissen biisi on kyllä hyvä.

heippa Hei tosta teidän sakara kahvikupista, että voiko sen laittaa mikroon ? Kuunteleekos teistä muuten ketään Fear Factorya ?

Fear Factorya tuli kuunneltua joskus ekan-tokan levyn aikaan. Kupin mikrokestävyydestä ei ole tietoa, pitäis kai niiden kestää.

Paljonko tienaatte vuodessa?

Ihan vitusti.

Onko teillä minkäänlaista koulutusta?

Janne vastaa: Uimakoulu ja rippikoulu. Ja pari muutakin totistusta tuolla flyygelin päällä näyttäisi pyörivän.

Santtu vastaa: On.

Minkälainen on rumpalin näkökulmasta katsottuna uusin levy? Ovatko kappaleet haastavampia vai helpoimpia soitettavia kuin ennen? Miltä tuntui soittaa koko levy läpi muutamilla keikoilla, tuntuiko yhtään että olisi ollut hapoilla viimeisen biisin jälkeen? Viimeiseksi: mikä on kaikkien aikojen vaikein/haastavin Mokoman biisi soittaa?

Janne vastaa: Muistaakseni KLK:n kanssa oli studiossa hankalampaa, vaikka kyllä nytkin muutamat itkuraivarit olivat lähellä omien vajavaisuuksiensa kanssa painiessa. Livenä oli eri nasta vetää eikä muistaakseni pahempaa hapotustakaan ilmennyt. Johtunee siitä, että biisien välit taisivat välillä vähän venähtää, koska yleisöllä ja orkesterilla oli niin paljon asiaa toisilleen, joten hyvin ehti myös huilailemaan. Vaikeinta Mokoma-biisiä en pysty nimeämään. Joskus studiossa eniten harmia saattaa aiheuttaa esimerkiksi näennäisen helppo peruskomppi, johon pyrkii hakemaan oikeaa fiilistä ja svengiä. Hyvän grooven puute korvataan usein perusteettomalla määrällä rytmistä informaatiota. Tätä pyrin välttämään. T: Lemin Ventor(?)

Tiesittekö muutes, että kuulemma Mokoma on nykyään kaupallinen bändi, mutta sitten esimerkiksi Iron Maiden ei vissiin ole. On tullut seurattua nimittäin vähän keskustelufoorumeita. I <3 Google Generation

Keskustelufoorumeita kannattaa seurata tarkasti ja ottaa opikseen.

Hävettää, että olen esiintynyt erotiikkateollisuuden tuottamissa elokuvissa. Onko teillä samankaltaisia kokemuksia?

Mitäs läksit. Entinen kitarateknikkomme Jallu Javanainen näkyi kerran jonkin erotiikkalehden kuvan taustalla Raumanmeren yleisön joukossa. Wanker.

How much would a woodchuck chuck, if a woodchuck could chuck wood?

Tsöktsök.

Miksi noi keikat ei ole vielä päivittyneet,vaikka ittelläni on jo nosturin lippu 23.2 ni ei sitä tuolla keikoissa lue?

Julkaisemme keikat yleensä vasta siinä vaiheessa, kun suurempia muutoksia listaan ei ole enää luvassa.

Sain potkut kun kuuntelin teidän uutta lättyä tauolla ja se tauko venähti sitten hieman. Ei tykännyt pomo ja toivotti epätervetulleeksi jatkossa. Kiitos kuitenkin tästä levystä, tajunnanvievää materiaalia! Onnittelut niin säveltäjille kuin sanoittajallekkin onnistuneista kappaleista.

Heh, tsemppiä jatkossa.

Erään vertaus iskelmäbändiin oli ehkä liioiteltua mut uuden levyn “iskelmällisyys” iskee miljoona kertaa paremmin ku edellisen levyn “ei-iskelmällisyys”! Oliko tyhjentävästi ilmaistu?

Kuka mistäkin tykkää, tällä kertaa me tykkäiltiin tämmöisestä ilmaisusta.

Kuisma, mitäs vittii, pelaaksie/oleksie pelannu salibandyä? O_O -Jko

Pelaa se.

Moi, nyt täytyy kyllä ottaa vähän aikaa happea, kun sen verran kovaa porausta tuo levy on.Ai että!Hävetkää edes vähäsen, kun noin parhaita levyjä teette aina!

Nono, hyvä että tuntuu.