Tuutta Joensuuhun. Vaikka mie oon kyllä nii ujo että pysyn varmaan vähä taka-alalla. Mutta ei väliä. Ja vielä lisäks Stam1na. On se elämä ihanaa. Vaikka alotinki kuuntelemaan vasta äsken nii ootta ihan pirun kova bändi.

Kiitos terveisitä, Joensuussa sit nähdään.

Päivää. Jos oisitte kilttejä ja raahaisitte Rytmikorjaamolle vaatesta myytäväksi, niin voisin ostaa. Jos vielä saisi opiskelijahintaan, niin jäisi rahaa maaliskuun ruokiinkin, muuten varmaan syödään pikkukiviä. Sakara Tourin aikana hinnat olivat aivan hyvät.

Otetaan paidat matkaan. Hinnat ovat edelleen aivan hyvät.

Kannattaaa pojat opiskella!

Totta!

On ollut aikaa ajatella tärkeitä ja syvällisiä asioita, jotka ovat johtaneet tajuntaa laajentaviin oivalluksiin. Esim. tiedättekö, mikä jokseenkin hämmentävällä tavalla yhdistää seuraavia historian suurhenkilöitä: Joulupukki. Adolf Hitler. Petteri Sihvonen. Hynynen.

Emme.

http://youtube.com/watch?v=3VUHnZiuzrQ On varmaan paras coveri mistään ikinä. Eikö?

No mikä ettei.

öh..mitä meinaa apukoulu tasoiset riffit?meinaan siis machine headin the blackening levyä.moniko bändi voi tehdä biisin joka on 10 min.pitkä eikä kuulosta tylsältä missään vaiheessa?

Tylsyys on suhteellista ja tämä on sinun mielipiteesi asiasta. Biisin pituushan ei sinänsä ole kovin kiinnostava asia, kun musiikkia arvioidaan.

Onko tarkoituksenanne hylkiä Poria, vai eikö tänne enää saada kunnon esiintyjiä ollenkaan!?

Mitään tarkoitusta ei ole. Ilmeisesti ajat ja paikat eivät vain kohdanneet.

http://irc-galleria.net/view.php?nick=|jaisoo| Ehkä hienoin ikinä?!

Hieno on!

Heh. Olipas hauska tuo marras-video. Vieläkin naama virnottaa. Hyvä hyvä. Bailabaila kun nähdään 🙂 Maria

Jee.

Sanottakoon tänne, että Joensuun keikka on Kohti rokkia -tapahtuma, jossa soittaa myös Stam1na ja Amorphis. Lippuja myy Levy-Eskot ja Lippupalvelu helmikuun alusta lähtien. Lisätietoja: http://www.ilosaarirock.fi/2007/index.html

Asia pihvi!

Moro! Jaatteko Lutakossa yhteiskuvia ja nimmareita?

Jos kauniisti pyydätte.

Eikös osoitepalkissa, ennen osoitetta oleva kuva pitäisi vaihtaa? Siinä nimittäine komeilee KLK kansi..

Vaihdetaan kun jaksetaan.

Gakomaa Molleriasta

Jes.

Moro! Hyvin menee äijät, luihin ja ytimiin on kyllä aivan mahtava albumi ja muutekii työ ootte miu #1 bändi, MUTTA: SANTTU, BASSOA KOVEMMALLE!!!11. Ja sitte viel mielenkiinnosta kysyn että montako tuntia treenaatte viikossa bändin kanssa? T: Basisti Imatralta

Treenaamme intensiivisesti ennen keikkarupeamia ja studiosessioita, mutta muuten emme hengaile treeniksellä – edes kaljapullo kourassa. Valitettavasti.

kaiken luoja, saatana, MOKOMA… kiitos ja iso sellanen!!!… parempaa ei ole… Konnulle voimia!….!!!!

Go Kontu, Hobitit and.

: kiva tuo marras-video, menettekö aikuisten töihin maanantaina 3.3 2008 ?älkää menkö tulkaa jameihin

Ok.

KIITOS ja syvä kumarrus uudesta lätystä!! Paranee kerta kerran jälkeen. AIVAN LOISTAVA LETTU, paras mitä viime vuosisadoil tehty. 5, 9, 11 aivan helmiä sioille. pakko mainostaa viel viides vuodenaika loistava hepatus, ostakaa immeiset

Hepatus on hieno sana. Nauratti.

Hiphei ihanaa kun uudellä lätyllä on sellasiakin biisejä joita pystyy soittaa kuuskieliselläkin.Ja taas kerran sellaisia biisejä mitä ei tartte väkisi vääntää vaan mitä on kiva soittaakkin.Porfaforhähihk

Hyv.

Koskas saataisiin ikärajatonta keikkaa Kouvola Helsinki Kotka tai Lahti alueella?

Käviskö 25. tammikuuta? Jos ei käy, niin mites sitten tuo 23. helmikuuta?

yritin mennä kattomaan marras musavideota mut siihen tuli tällänen teksti “this video has been removed by the user”

Sakaran laittama video on edelleen mestoilla.

Ensikuuntelulla reaktio Marraksesta oli, että hirveetä lässynlää paskaa. Toisella kerralla jouduin myöntään, että onhan biisi ihan ok. Kolmannella kerralla lauloin mukana ja totesin, että täähän on ihan saatanan kova. Kiitosta siis taas nautinnollisen musisoinnin tuottamisesta.

Ole hyvä!

Onko tuota Marras-videota varsinaisesti kuvattu, vai onko kaikki jotain pätkiä keikkamatkoilta?

Se on varsinaisesti kuvattu keikkamatkalla.

Tuleehan Lahden keikalle paitoja myyntiin: pitkähihaisia Giocare alla roulette e semplice: basta selezionare un valore per il gettone, piazzare la scommessa, fare girare la ruota e aspettare per vedere se si e indovinato il numero vincente. ammuhautaa paitoja ja oransseja LJY t-paitoja. M-kokoisina. ja edulliseen hintaan teitysti. kiitos!

Jos sitä nyt pari paitaa ottaisi mukaan, edes vaihtovaatteeksi jos ei muuta.

Huippuvideo tuo marras! Mutta mitä siellä teki se pakollinen MTV-perse?

Se keinahteli seksikkäästi. Tietenkin.

Eiköhän poijat tehä silviissii että jätätte ens kesältä keikat väliin ja lähette mökille saunomaan? Mikä on Mokoman jäsenten mielestä paras saunontalämpötila? T:Dirtti Pengosta

80-100°C

Mitä mieltä olette sekä artisteina että levy-yhtiön porukkana Ruotsissa yhä kiihtyvästä tekijänoikeuskeskustelusta? vrt. http://piraattiliitto.org/uutiset/2008/01/ piratismin-aatteellinen-l-pimurto-on-tosiasia-ruotsissa

Mitäs mieltä sinä olet yhteiskunnan jäsenenä sellaisesta asiasta kuin Suomen laki? Yhteiskunnallista keskustelua – tai siis tässä tapauksessa diskuteerausta – saa toki käydä. Se kuuluu olennaisena osana vapaaseen demokratiaan. Lähettämässäsi kirjoitelman mahtipontinen tyyli ja erityisesti otsikon kova väite hieman hymyilytti. Kirjoitelmassa käytetty argumentointi sekä epämääräiset viittaukset poliitikkoihin eivät vielä vakuuttaneet ainakaan koko kansan “aatteellisesta läpimurrosta”, vaikkakin piraattiporukoissa tällainen läpimurto on toki epäilemättä tapahtunut. Kai se niin menee, että niin kauan kun laajakaistainternet on kuluttajalle puoli ilmainen, ja sen käyttöä pidetään modernin tietoyhteiskunnan poliittisten päättäjien taholta jokamiehenoikeutena, niin musiikkia – ja ennenkaikkea pornoa – ladataan ilman tekijöiden lupaa ihan perkeleellisiä määriä. Se on ihmiselle aivan luonnollista toimintaa.

Hei äijäset! Aivan mahti tuo Marras -video. Muisti taas miksi teistä niin kovasti tykkää. Hassua menoa ja huumoria. Päivä piristetty, danke schön. Ja laittakee kookos vielä se Pahaa verta -videokin nähtäville.

Jee jee.

“Mikä on saippuasarja?” http://fi.wikipedia.org/wiki/Saippuasarja Saippuasarja (joskus englanninkielisen termin soap opera mukaan saippuaooppera, usein puhekielessä pelkästään saippua) on televisiossa tai radiossa esitettävä jatkuva fiktiivinen sarjamuotoinen ohjelma.

Ahaa! Eli siis vähän niin kuin säätiedoitukset?

Tässä aiemmin sanoin että Marras-biisin kuunneltua se olisi pelastanut avioliiton koska ne kaksi ihmistä olisi mennyt itseensä ja niellyt ylpeytensä, no paskat siinä niin käynyt. Se on nyt ohi. Mutta kylläpä siinä itseensä on tullut mentyäkin, tiedä sitten siitä toisesta. Mutta mä olen nyt miettinyt pääni puhki että mistä oikeasti pyytäisin anteeksi. Niitä asioita on paljonkin mutta yksi asia ainakin on varma, mä en ole koskaan loukannut toista toisella ihmisellä, mua loukattiin. Olkoon nyt onnellinen siellä jossain toisen kanssa, ja menköön itseensä jos omaatuntoa kalvaa. -Tästä on hyvä jatkaa, ilman katkeruutta ja anteeksi on annettu. Kiitos todella syvälle vievistä sanoituksista!

Eipä kestä.

Hei alaikäiset! Keikolle vasta kun täytätte 18. Että saa vanhemmatkin nauttia.

Yritetään nyt jotenkin.

Jep. Sarkolle makarasta tottakai. Kirjoitusvirhe pääsi lipsahtamaan. -Ville

No eipä kato mitään.

Nyt kyselen tyhmiä. Teillähän yks sun toinen säveltelee biisejä ja Marko kirjoittelee kaikki sanat niin ihan aluks nyt sitten että saako Marko minkäänlaista tukea sanoitustyöhön muilta? Jotain riimipareja tai pieniä ideanpoikasia? Ja sitten se enemmän askarruttanut kysymys. Elikkä kun vaikkapa Tuomo säveltää biisinraakileen ja sitten se tehdään loppuun ja siitä tulee ihan levylle asti biisi, niin kun Marko siihen on sanat saanut valmiiksi, niin tuleeko tällä biisin alkuperäisellä ideaisällä semmoinen ahaa-elämys että “perhana, noi sanathan on just ne mitkä soi päässä kun sen sävellyksen aloitin”. Ja tietenkin myös toisinpäin, että onko joitain sellaisia biisejä missä alkuperäinen säveltäjäisä on jäänyt vähän suu auki ihmettelemään että miten tuo biisi oikein Markon päässä soi, kun ei nuo sanat nyt näytä ollenkaan muodostavan minkäänlaista yhtälöä sävellyksen kanssa. Ja vielä ihan Markolle itselleen, että onko biisin sanoitusidea pääosin selvillä jo säveltäessä? Toivo!ttavasti nyt jotain ymmärsitte tästä kuitenkin. Epäilen hieman artikulointini selvyyttä.

Marko vastaa: Huh, mikä kysymystulva! Pieni tiivistys vois olla paikallaan. Mutta koetetaan vastata. Muilta ei tule teksti-ideoita suoraan, tosin saatan poimia poikien puheista joitain hyvänkuuloisia sanoja kappaleisiin. Noihin poikien tuntemuksiin miun sanoituksista ei miulla ole juurikaan tietämystä. Säveltäessä taas ei yleensä ole vielä tekstistä hajuakaan. Kappaleen tunnelma yleensä määrää mistä haluan alkaa tarinaani punoa.

Onkos Markolla sukua Kihniöllä, kun eräs tuttuni väittää kovaa tuntevansa vanhempasi??

Marko vastaa: On miulla sukua siellä, mut vanhemmat ei kyllä asu Kihniöllä.