Loistavaa meininkiä eilen Kuopiossa! Bändi näytti olevan yhtä liekeissä kuin yleisökin…Markolla vaan tuntui tuo rytmitaju olevan välillä hakusessa, mutta annetaan anteeksi. KIITOS! 😛

Marko vastaa: Mie laulan omat biisit oikein ja Kuisman biisit niin kun huvittaa.

Santtu, siun ja basson viha-viha-suhde tulee aika hyvin selväks Pahan veren c-osan aikana. Bassoille runtua! Päkä

Santtu vastaa: Sellaista se on se väkivalta tänä pänä.

Tuomo voisikko listata kaikki kitaras, mitä omistat? Ja muutki jos on jotai “mokoman-ulkopuolisia” soittopelejä? Muistaakseni jossai keikkapäiviksessä mainittii Jannen joku vanha sähkis..kun Kuisma oli loukannu jalkansa.

Tuomo vastaa: Gibson Flying-V 67 Reissue, PRS CE Bolt-On, ESP Viper Standard aka “Rokkihuora I”, ESP Eclipse I, ESP Viper Custom Shop KLK I, ESP Viper Custom Shop KLK II, ESP Viper Custom Shop, ESP The Junior, Larrivée OM-03, Yamahan akustinen.

Kuisma vastaa: ESP V7 Custom Shop, ESP E7 Custom Shop, ESP JH-1, ESP V-Standard, ESP Eclipse CTM II, K. Yairi WY1, Yamahan nokkahuilu.

Santtu vastaa: ESP Surveyor II Custom Shop, ESP/LTD F-104, ESP/LTD B-405, ESP Viper Standard, ESP/LTD Viper-100, Hamer Special, Kauko Liikanen ASBR,

Janne vastaa: Rumput, toiset rumput Lemillä, Johnnyn vanha Charvette.

Marko vastaa: PRS CE Bolt-On (äidin ostama), ESP/LTD Viper, G-harppu.

Ärtymyksessäni iskin nyrkillä seinään. Se vastasi e-mailina takaisin ja sain viruksen koneeseeni. Systeemi ei kestänyt ylikuormittamista joten buuttasin itseni. Käynnistyttyäni uudestaan se kysyi salasanaa ja kuiskasin varovasti “mokoma”. Ei auennut, joten kokeilin huutaa Suoneni seinämät täynnä verta, pahaa verta. Sain puhelinsoiton lääkäriltäni ja hän kysyi vointiani. Vastasin että kaikki on OK, ja koneeni aukesi. Tiedustelin lääkäriltä mitä ihmettä tämä oikein tarkoittaa ja hän vastasi että ihan rutiini toimenpide. Ei syytä huoleen, mutta pillereitä lupasi lähettää sähköpostitse ihan varmuuden vuoksi. Koneeni käynnistyttyä rupesin internet-surffaamaan. Ja päädyin ilkimysosastolle, jonne “nettipalit”, eli kaverukset voivat lähetellä häväistys-postia toisistaan. Ajattelin olla HIP ja yhtyä mukaan tähän nuorten “ajan tasalla” olevaan touhuiluun. Pistin viestiä nimimerkillä, yksin murheen mailla kaksin ja onnistuin myös videoimaan itseni kanssa, kanssakäymisen. Hetken päästä lääkärini soitteli uudestaan ja nyt hän kuulosti jo hieman huolestuneelta. Onko ne e-mail pillerit nyt varmasti otettu. Vastasin hieman häpeillen että kaksi söin mutta siitä seurannut hyvän olon tunne ei sopinut sen hetkiseen tilaani joten kieltäydyin sopimusasioihin turvaten. Hän toivotti hyvät huomiset ja lausui, turvaan täten oikeudelliset kiinnostukseni sinua kohtaan ja rupean papukaijaksi. Pian ikkunaani osui lintu. Menin ulos katsomaan ja maassa makasi kuollut papukaija. Totesin vain, Eihän suomessa kasva papukaijoja ja päätin soittaa Vaihtoehtoviihde-uutisiin kertoakseni löydöstä. Sieltä ei vastattu, joten päätin mennä päivälevolle. Holy(3) The Offspring, Metallica ja Mokoma

Parane pian.

Saisikos sitä Jää Hyvästi-viisua kuulla vielä jossain muodossa?

Ei voi tietää.

Heh, huomasin tuossa, että Nämä Kolme Ovat Yhtä-biisissä on osittain sama rumpukomppi kertsissä kuin Ammu, Hautaa ja Vaikene-biisissä?Olettekos itse tiedostaneet tätä vinkkeliä?Mutta kumminkin parhaita ootte!!

Pitää paikkansa.

kuismalla on suippo nenä!

Ok.

Marko ja Tuomo: Pinkit Pumat sitten Nosturiin!!! Haluaa nähdä ne!

Tais jäädä Lahteen, sori.

oiskohan mahottomuus kuulla Entistä Ehompi-biisiä Mikkelin keikalla?

Janita vastaa: Ei mikään oo mahdotonta.

Jos Sakaralla lähettäisi joku ulkomaalainen bändi lupaavan demon, ottaisitteko yhtyeen levy-yhtiöllenne? Onko muuten ulkomailta tullut yhteydenottoja teihin päin?

Lähetetty on, ei olla otettu. Vielä. Mikään ei ole edelleenkään mahdotonta.

Vitti miten hyvä päiväkirja Lutakosta.

Totta!

ootte ÄJJIÄ kuntoutus kesku sai huutoonne kuunnel tää ukko on ny kunnos ja meno jatkuu..perkele

Hyvät voinnit siullekkin.

Olisiko minun mahdollista saada halata herra Annalaa joskus jonkun keikan (esim. Tavastia 12.4.)yhteydessä? Osoittaisin sillä syvää kunnioitusta. -Hanneli-

Jos et revi parrasta, niin ok.

Terve. Lähetin Verilöylyn skeletor pentägräm eepeen teille kuunneltavaksi sakaraan, jos se olisi niin hyvä että tahtoisitte julkaista sen? kyselisin nyt että oletteko kuunnellut jo sitä? Terveisin: jarkko laakkonen

Sakara vastaa: Luultavasti on kuunneltu. Jatketaan tsättiä jossain muualla kun Mokoman Kysyttyä-palstalla.

Marko, onko nahkahihnainen Jesse James kello tallessa vielä?

Marko vastaa: Ikävä kyllä ei.

Kaverini luuli Marraksen olevan Uniklubin tai 51 Koodin biisi, kun on niin kevyttä. No, ei se oo kyllä edes fani, mutta mä olen ja Marras on loistobiisi! Työ ootte kunkkuja! Nosturiin pääsee tas ihan pian popittamaan niskansa kipeiks <3

Hyväksymme teidän molempien kannan.

Hyrkäs, suorastaan liikutuin kun FME:ssä tulin pyytämään pelkkää nimikirjoitusta ja sainkin, WIDDU, SUOLAPÄHKINÖITÄ. Kiitos nimmareista kaikille, kiitos Santullekkin vaikket paikalla ollut. Minkälainen maku jäi itse taiteilijoilla suuhun tapahtumasta?

Oikein hyvä. Hieman karvas tosin johtuen limpparista, joka oli ilmeisesti päässyt hieman käymään. Se kävi sitten meilläkin.

Onks hieno? Paintilla tein. http://img166.imageshack.us/img166/7665/61x5h1dw2klss500qe0.jpg

Hieno. Annetaan kuitenkin kunnia myös Repkalle, Björklidille ja Isoaholle ja Brandtille.

Ostin teidän uuden levyn ja pidän siitä suuresti. Ei mitään paineita, mutta odotukset lauantain keikalta on katossa. En oo nähny teitä varmaan puoleentoista vuoteen livenä. Hoitakaa homma kotiin ukot!

Hyvä, meillä onkin tässä kovat odotukset meneillään keikkabussissa. Kaljat on loppu, avattiin Jekku.

Miksi Janne on ahkerin kirjoittamaan päiväkirjaa?

Janne vastaa: Se kirjoittaa joka ehtii ja osaa, vaikkei edes ehtisi tai osaisi.

Noi ns. sketsit on muuten ihan vitun hauskoi!

Kiitos. Tai haista ite.

Mikä on elämän tarkoitus?

Murheen karkoitus vuonna 42.

Hih huh hei…Ja nosturissa luvassa kovaa menoa 23.2…loppuunvarattu ja mulla lippu…hih huh hei!

… ja rommia pyllyyn. Älkää kuumottako. Jännittää muutenkin ihan tarpeeksi.

Ai jassootarallaa… Mitä ovat apukoulutasoiset riffit? ÄiÄ

Kuisma vastaa: Tulen esiin kaapista ja selittelen sanomisiani kun kerran kysyt. Kuuntelin uuden MH:n into piukalla, varsinkin kun se oli saanut ihan hyvää palautetta mediassa, ja Burn My Eyes kuitenkin laajensi tajunnan silloin aikanaan. Sen jälkeen materiaali ei ole ihan samalla tasolla ollut, mutta ensi vaikutelma uutukaisesta yllätti positiivisesti: MH on todellakin hionut omintakeisen ilmaisunsa erinomaisen terävään muotoon. Muutaman kuuntelun jälkeen muodon takaa alkoi kuitenkin paljastumaan itse sisältö, joka sitten rupesi tökkimään. Bändi on uransa aikana syystä tai toisesta turvautunut melodisesti köyhiin ja epämielenkiintoisiin ratkaisuihin, ja tämä turhauttaa kuulijaa, koska pienellä riffien pimppaamisella alettaisiin olla jo lähdellä metallitäydellisyyttä. Siis minun mielestäni. Haluasin tykätä bändistä, mutta ei siitä taida tulla mitään.

Koskas orkesterin viihdetaiteilijat ovat ajatelleet päivittää top5-listojaan? Ihan uteliaisuuttani kysyn…

Top-listat päivitetään kun joudetaan. Onko niissä muka jotain vikaa?

Onko teillä vielä mitään tietoa minä päivnä soitette Tuskassa, siis perjantaina launtaina vai sunnuntaina?

On tietoa, mutta odotellaan nyt niitä festareiden tiedotteita ihan rauhassa.

Paljon onnea menestyksestä minkä olette kyllä ansainneet! Ootte ollu varmaan tosi monelle aloittelevalle bändille esikuvana, peräänantamattomuutenne ja sitkeytenne on ihailtavaa. Ette voi ymmärtää kuinka paljon tein musiikki on auttanu miun elämässä, läpi vaikeiden ja hyvienkin aikojen. Tästä tottakai erityinen kiitos Markon hienoille teksteille joihin pystyin samaistumaan. Tätä musiikin pitäisikin aina olla..herättää tunteita ja siinä te ootte kyl onnistunu. Kiitos vielä kerran ja hyviä jatkoja. 🙂

Kiitos samoin.

Jos (ja kun) tulee uusia Sakara-väännös-paitoja, niin siinä pitää kyllä ehdottomasti lukea PVKVRA perse! Nii!

Joo!11!!!1111

en tiiä ootteko hyvä bändi en oo kuunnellui

Pidä tuo.

Kuka teistä on kovin seksipeto?

Olemme kaikki oman elämämme seksipetoja.

Terve! Tsori että kaadoin Marko ne kahvit sun päälle FME:ssä siinä teijän kojun vieressä 😀 Ja Tuomo, miten niin loimukantinen ounanen vaipperi on hintin näkönen?

Vai että meni Elviksen henki pitkin rinnuksia? Sellaista se on kun oikein lähtee svengi jytäämään. Tuomo ei kyllä muista sanoneensa mitään koko viikonlopun aikana.

Radiosoiton perusteella luulin sanojen menevän “Maa makaa Markona kohmeessa…” Pettymys oli suuri kun levyn kansissa olikin marto Markon sijaan kohmeessa. Mikä/kuka himskutti on marto?

Martona eli kuolleena.