Marko hei, kerrokko sie vitsin sitten seuraavalla Nosturin keikalla, kun eilen et ilmeisesti meidän huuteluja kuullut? Santulle pointsit Hello Kitty -nauhasta ja koko bändille keikasta. Meno oli kova ja vanhat biisit positiivisia ylläreitä. Tänks ja seuraavaa odotellessa!

En voi muuta sanoa kuin kiitos Mokoma!Erittäin hyvän keikan veditte Nosturilla.Olen aivan sanaton.En löydä sanoja kuvaamaan niitä tunnetiloja, joita keikka sai minussa aikaiseksi.Ehkäpä onnellinen olisi parras.Olette ehdottomasti live-bändi, ja vielä pirun kova sellainen.

Lämmin kiitos Nosturin keikasta! Ääni lähti ja niskalihakset kärsivät, mutta vitti kun oli fantsua! Ja Tuomolle terveisiä että olette nuoremman(?) veljeksen kanssa aivan ko kaks marjaa. (Hämmentävät baari-ilmestykset prt. 1)

Hoho mikä keikka nosturissa! Ennen keikkaa porukalla manailtiin, että ette varmaan ikinä enää soita Hiljaisuuden julistajaa mutta sieltähän se pökähti! Tuskassa uudestaan, KIITOS!

Hoi Mokomat! Nosturin keikka oli nii v*ti hyvä, että ei mitään rajaa. Älytön meiniki. Saitte vakuutettua jopa seuralaiseni, joka olisi halunnut seurata keikan yläkerrasta rokkipolisoiden. Vielä mitä, olimme liekeissä, molemmat. Tekin taisitte olla. Kiitos!

loistava meisninki nosturissa. kiitos! sitä pyllyä voisi sitten joskus toiste näyttää. on ainvan mahoton fetissi noihin artistien pyllyihin 😀

tiukka meno nosturissa!hitti,rintsikatkin meni rikki hilluessa

Tiedättekö mun mielestä Mokoman keikoille pitäisi päästä liikuntaseteleillä. Oli taas kerran keikalla niin takuuvarma meininki ja menevät biisit, että urheiluksi meni. Miten olis?

Ei vittu ku oli hyvä keikka tänää nosturis. Lauloin kaikki biisit messis ja pittikin näytti mahtavalta. Illan kruunas kun sain rumpukalvon nimikirjoutuksien kera! Kiitos ootte mahtavii! Voitti ruisrockinkin keikan!

Keikka oli yksi nuoren uramme parhaista. Kiitos siitä kuuluu teille, hyvät ystävät!

Oiskos ideaa, jos joskus soittaisitte muutaman salakeikan eri nimellä ja settissä pelkästään vanhoja biisejä ?

Nyt on kyllä kädet täynnä ihan näitä normaalejakin keikkoja, joten ei pysty edes harkitsemaan.

Moi. Soitattehan joensuussa ainakin Säästä sanasi, Entistä ehompi ja Marras? Lopuille biiseille ihan sama, koska ootte niin parhaat. mut soittakaa nuo mun kolme lempibiisiä! 😀

Katellaan!

Huolitteko keikalta otettuja kuvia itsellenne. Jos, niin minne laitetaan?

Jos ne on hyvei, niin pistä seittimestari[ ät ]mokoma.com.

No sori että taas tänne vineen, mutta noi Diablon sivut on jotennii vituillaan. Ainakaan toi linkki tuolta sakaran sivuilta ei toimi.

Sellaista se on ATK tänä pänä.

moi!!! olen ystävänieni annen ja sandran kanssa yrittänyt järjestää tapahtumaa [poistettu] nuoriso seurojen talolle. meillä olisi pari alkavaa bändiä soittamassa, olemme saanut kaiken muun järjestettyä paitsi että illan stara (päätähti) puuttuu. [poistettu]

Keikat myy Tokolan Janne Dex Viihteeltä.

mitä teijän myspacesivustolle on käyny? mihin teijän kamut, biisit ja englanninkielinen bio on hävinnyt? myspace.com/mokomaband

Vaikea sanoa. Kunnossa se ainakin nyt on.

Leikitään ajatuksella, että kuolemansa jälkeen ihminen on seuraavassa elämässä jokin eläin. Mikä eläin haluaisitte olla seuraavassa elämässänne? Itse on pakko vastata, että kissa, koska ihailen niiden tapaa nukkua missä ja milloin vain.

Kuisma vastaa: Haluasin olla valkohai. Ihailen niiden kykyä halkaista hylje kahtia yhdellä puraisulla.

Janne vastaa: Pillerinpyörittäjä.

Santtu vastaa: Laiskiainen. Aika hyvät treenint oon ottanu jo tässä elämässä.

Marko vastaa: Jos nukkuminen olisi parasta, niin sitten pitäisi olla laiskiainen. Itse en pidä nukkumisesta. Haluaisin siis olla siitossonni. Pääsis panee. Lähinnä kangassäkkiä ja muoviputkea tosin. Eli haluaisin olla mikä tahansa eläin, joka ei olis koskaan kuullutkaan ihmisestä, sillä silloin olisin luultavasti vapaa ja onnellinen.

: http://youtube.com/watch?v=nDJE8YGWDsY Mitäs biisiä Santtu tossa vetää? Vai onko improvisointia? Svengailee kovin.

Santtu vastaa: Kyseessähän on kaikkien tuntema George Baker Selectionin Little Green Bag.

Ainaki Kuismalla, Hygellä ja tietty Markolla näkyy aina joskus rillit. Kuinka vahvoja teiän lasit on ja pitääkö teiän käyttää piilareita, jos ette laseja käytä?

Janne vastaa: Miinusta 3,00, piilaripäissään tulee välillä kirkolla käydessä suhailtua.

Marko vastaa: Miinusta on 2,75 ja 2,25. Lisäksi on ongelmia, joita ei voi laseilla parantaa. Piilolinssejä olen kokeillut, mutta en ole niihin viehättynyt.

Kuisma vastaa: Mulla on miinusta reilu kaksi, ja keikoilla käytän piilareita. Kerran mulla oli keikalla rillit, kun piilarit olivat unhoittuneet jonnekin, ja Tuomo risti mut saman tien suomihevin Harry Potteriksi.

Mua kiinnostas tietää, että kun MArko enimmäkseen sanoittaa teidän biisit niin mistä saa MArko inspiraationsa/ideansa noiten kipaleiden väsäämiseen?

Marko vastaa: Elämästä. Ja kuolemasta. Mutta sehän on kans elämää. Siis kuolema. Ei ku miten se nyt menikää. No kyllä kai se siitä selvinyy. Selvinyyntyy. Selvinyyntynee.

Hai! Mistäs teille tuli idea laulaa uuden levyn päätösbiisissä “skjut gräv och tig…”? Kaverin kans huomattiin että siinä kohtaa kuulostaa ihan ku marko laulais et ‘syyt remonttiin’ ;D -Monni tiskaa, Monni kuivaa-

Marko vastaa: Lapin kansaa lukiessa tuli kyseinen idea. Koitappas googlettaa termi ja hämmästy!

Hei, oliko se tosiaankin Mokoman Annala, jonka näin Seinäjoella tuossa 29.1.-1.2 aikana? Sattuiko kyseinen henkilö olemaan silloin Seinäjoen raitilla? Jäi nimittäin se asia häiritsemään. En ollut varma, oliko se joku Annalan kaksoisolento vai Annala itse. Vastauksen otan mielelläni tähän osoitteeseen: [poistettu] Parhain terveisin, Maria

Marko vastaa: Vastaukset sie saat tasan tähän yhteen osoitteeseen. En ollut seinäjoella. Tais olla joku muu pitkätukkarillikake.

Marko pistäppä muutamia hyviä kirja ehotuksia, mitä kannattas lukia, eikä mitään kaunokirjallisuutta vaan kunnon paskia. Eläkä sano että Jallu, Kalle, ym…

Marko vastaa: Mitä sie sit haluut lukea jos et kaunokirjallisuutta? Tietokirjallisuutta? En mie jaksa siulle mitään sanakirjoja alkaa suositteleen, vaikka mieli tekis.

Kiiitosh mainiosta illasta Imatran Woodoossa ! Oli kyllä hemmetin moinen meno! 😀 Erityisesti Markolle haluisin lähettää lämpimiä terkkuja, kiitokset mukavasta hetkestä ja tosiaan oot TODELLA mukava mies, tapasin siut ekaa kertaa! 🙂 mahtava muisto jäi! PS. Oli kiva olla välissä! <3 (sandwich!!!) ;D Mitä parhain terkuin: Se BLONI-Henna ;> Ainiin, Emma-gaalassa nähään!

Marko vastaa: Ai niin, siehän jouduit miut ja Henry K. Rockin väliin! Paljon pahemmin ei olisi voinut käydä.