Kiitokset Rytmikorjaamon keikasta! Meininki oli jotain aivan mahtavaa ja veditte taas kerran niin pirun hienon keikan. Te ootte livebändinä aivan omaa luokkaa. Huhhuh. Yleisö nautti ja vaikuttipa siltä että te myös!

Kiitos!

Voisitteko soittaa parhaita biisejä Teatrialla? Mielellään teidän omia. Kiitos!

Ei onnistu. Parhaat biisit eivät ole meidän omia.

Kiitos prkleesti Rytmikorjaamon keikasta, oli kivaa. Vaikka sielä olikin pari junttia.

650 junttia yleisössä ja 5 lavalla. Aivan hyvä ilta!

Minkäs takia tuota Turun Klubi keikkaa ei näy Tiketissä eikä Klubin sivuilla? Vain ja ainoastaan teillä on siitä maininta.

Kysy Tiketistä tai Klubin sivuilta.

OU jee huomenna club teatrialle… teikäläisiä kattomaan

Ok.

Voi saatana, näyttää Tuskassa olevan tulisin artistikattaus pitkään pitkään aikaan!!Komppaatteko, ja mitkä ovat teille ne mieluisimmat bändit Slayerin lisäksi?

Carcass, Entombed ja Elton John. Kake Singers and.

Kaikki alkoi varsin viattomasti.Eksyin n.8 vuotta sitten trio Niskalaukauksen keikalle, ja menin sekaisin. Sitten käyttö alkoi lisääntyä: Verenpisara, Kotiteollisuus, Viikate. Mokoma pysyi ihan kohtuukäytössä, kunnes sitten retkahdin täysin. Olen niin pahassa koukussa, että jopa työmatkoilla kuuntelen Mokomaa, ja töissä pyrin sitä hyräilemään. Onkohan tämä nyt tässä? Onko 38-vuotiaalla naisihmisellä enää toivoa selvitä?T:Nimim.: Nujerra ihminen

Eiköhän se ollut v*ttu siinä. Olemme pahoillamme.

Morjensta!Kyl nytten pitäisi se Metalli-Emma lohjeta, kun sitä Stam1naa(mikä ei oikeasti sitä pystiä edes ansainnut)ei ole mukana kisaamassa.Tosin varmaankin kaikki teinit äänestävät Yövissyä.Mutta teille se kuuluisi, prkl!

Ai vittu, unohdin, ettei Metalli-Emmassa ole yleisöäänestystä!Olenpa tunkki!

ÄKT palkitsee musiikkialan ansoituneimmat orkesterit, ja koska Nightwishin uusin levy on ansioitunut noin 120 000 kertaa, niin eiköhän se ole v*ttu siinä.

Miltäs kuulostais jos tulisitte Rock To The Riveriin ottamaan jälleen paikkanne kekkereiden parhaana bändinä, ja sen jälkeen piipahtaisitte meillä kipposilla?Hmh?

Joo, mikäli sipulin kuullottamiselta ehditään.

Jos tämä Markon monessa yhteydessä ilmaantunut äidinkielellinen probleema sanan “selvitä” taivutuksesta ei ole vielä ratkennut, saanen esittää siitä oman näkemykseni: “Selvinnee” tai “selviintynee” tai jopa “selviytynee”. Pyydän anteeksi pienen sisäisen viisastelijani puolesta. 😉 Katkeria kyyneliä vuodatin kun missasin tuon Finlandia-klubin keikan. Toivottavasti pian pääsen katsomaan miähiä livenä. Skiitsos.

Sinulla taitaa olla probleema tuon kiittämisen kanssa, joten esittäisimme näkemyksenämme, että käyttäisit muotoa “kiitos”. Kyllä se sitten siitä selvinyy. Selvinyyntyy. Selvinyyntynee. Ja Pasasen Spedelle kiitokset hyvästä sketsistä.

Hei, ette sitten muuten tasan vedä mitn Marrasta suorassa telkkarilähetyksessä Emma-“gaalassa”!!! Porukkahan vielä luulee että gay-pänti uotte! Ei siinä etteikö Marras olisi yksi iso helmi Mokomaherkistelyjen simpukkafarmilla mutta…

No sehän on Homo-Marskin biisi, ja sillä mennään, joten eiköhän se ollut v*ttu siinä.

Lyhyestä virsi kaunis: Minkä nimiset kappaleet jäivät pois Luihin ja ytimiin -levyltä?

Suuna päänä ja Musta katras.

Jos joensuussa kajahtaisi Poltetun maan taktiikkaa, nii mie oisin liekeissä! Muistattehan, että asiakas on aina oikeassa.

Päin vastoin. Asiakas ei ole aina oikeassa, mutta harva liikkenharjoittaja on varsinaisesti voittanut mitään todistaessaan asiakkaansa olleen väärässä.

tuli taas ilmestyttyä keikallenne,tällä kertaa nosturiin.vaikka olen jo ns vanhanliiton miähiä tuli jälleen innostuttua riehumaan mukana eturivissä.aika tiivis tunnelma ja jengi oli ihan kybällä mukana! eipä oo vähään aikaan tullu oltuu tollasella keikalla.kyllä hiki valu prkl.bändin ja järkkärin jakamat vedet tuli kyl hyvään saumaan.uudet ja vanhat biisit sopi setissä yhteen tiukan saumattomasti. teidän veto oli tiukkaa vääntöä ilman turhia ylipitkiä väli höpinöitä. jos yleisö oli mehuissaan,näki teistäkin että olitte välillä että mitä #ittua!! toinen kerta huudettuna lavalle vetämään takatalvi oli niitti koko illalle. hienoa että tulitte vielä kerran! ..keikan jälkeen oli läpimärkä janoinen olo.näillä hajuilla sitä naista kaataa varmaan yläkerran baarista.. tyydyin kumminkin tuopin pyörittelyyn. portaissa törmäsin orkesterin rumpaliin, mutta enhän mä uskaltanu sille mitään tokasta. seuraavalla kerralla sitten..ehkä. Teillä oli myynissä sellanen magee mokoman lätkä paita. oliko se joku virallinen kiertue paita vai mikä? mokoman salibandy joukkue/bäkkärin juopot? ei löydy myynnistä sakaraisen sivuilta. -m-

Jep. Pelipaitoja tulee Sakara Shoppiin lähitulevaisuudessa.

onkos entistä ehompi soinut keikoilla nyt keväällä kertaakaan? tai turvaa selusta? jos ei niin miksi näin? vaikka kuu saa onkin mahtibiisi niin eikö olisi vaihtelun vuoksi ihan jees vaihtaa sitä setin hituria?

Joo, ollaankin mietitty että jos soitettais Itken silmät päästäni tässä joku kerta.

Saikkonen \,,\-.-/,,/

Jee!

Onko Poltetun maan taktiikkaa edes reenattu settilistaan, ettei tarttis sitten sitä turhaa huudella keikalla vaan pitä turpa kiinni ja nauttia siitä mitä tuleman pitää.

Treenattu on. Kattellaan. Ja kyllä keikalla saa huudella.

Miksi oli hupparin vaihtunut malli vaihtunut niin surkeaksi?

Sakara vastaa: Tavarantoimittajalta olivat käyttämämme hupparit tilapäisesti loppu. Korvaava tuote on itseasiassa laadukkaampi ja kalliimpi. Toivottavasti pärjäät.

Miltä tuntuu esiintyä kun yleisössä näkyy lähinnä keskenkasvuisia polkkatukkia jotka äänenmurroksen runtelemilla äänillään örisevät ja huutelevat muka-hauskoja kommentteja joka väliin?

No, eivätpähän ole Kauppakadulla mummoa potkimassa. Ja onneksi siellä on myös kaltaisiasi kypsiä aikuisia, joten tasapaino säilyy.

Mikä on todennäköisyys iskeä Hyrkäs, ja vielä onnistua siinä?

Marko vastaa: Huone sata viis, saavu sinne siis. Paappadippadippadappadiidiidii.

Marko heitti nosturissa jotain läppää Heikki Salosta. Onko laululyriikan käsikirja viihtynyt hyppysissä, kun teit sanoituksia uudelle levylle?

Marko vastaa: En ole Heikki Salon tekstien suuri ystävä, mutta sen sijaan Raato Toropaisen tekstit ovat sydäntäni lähellä.

Markon parta on ihg!

Marko vastaa: Onhan se pikkuisen hankala, kun siellä on Hiacen talvirenkaat, Kyllikki Saaren suohauta ja Santun kotiavaimet.

Jottei nyt kaikki Nosturihehkutukset tulis aiva yhessä aallossa, niin täs ois viellä ainaki yks: Jestas mitä settiä! Tanssiparketti oli niin täynnä että pittikin ilmeni lähinnä hetkittäisinä väen tihentyminä ja – päällekkäinkasautumisina! Meno oli ihan parasta ja koko komeuden “ruunas” Santun intialainen napatanssi! Hygellekkin kiitoksia ku vähä jutusteltii anniskelualueen pimeydessä keikin jälkeen… =) Nimim. “Kaks´ Mokomapaitaa päällekkäin ja kolmas taskussa!”

Kiitos. Sympaattista.

Kiitokset loistavasta Nosturin keikasta! Ainoa asia mikä otti päähän, oli se, että joku saatanan öykkäri sai kännispäissään vision kärventää tukkaani sytkärillä Zombin keikan jälkeen. Muuten ilta oli täydellinen.

Ikävää, mutta käännä se voitoksesi, sillä Seppälän liekkihiukset on muotia. Samoin kun tribaalihihat.