Millonkahan ootta tulosa seuraavan kerran tänne Nivalan Puustelliin tai muualle lähiseudulle. En oo vielä keikalle päässy 🙁 Uus levy on muuten helekatin hienoa!

Ei ole tietoa. Sori.

montako kertaa viikossa te vaihdatte kalsarinne?

6-8 kertaa.

Mitä helvettiä tapahtui teidän esitykselle Emma-gaalassa?? Kitarat ei kuulunu ja ääni kiersi… Olisiko joku teinipissis sabotoinnut teidän soittokamoja?

Huh. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että aika pahalta kuulosti Emma-gaalan esityksenne. Toivottavasti tilanne korjaantuu perjantaihin mennessä…

Hyi kamala minkä kuuloista oli tuo Emmagaalan “soitanta”! Santun basson vire oli ihan päin persettä, mutta suurin miinus tuli tv-miksauksesta ja -kuvauksesta! Kuisman kitaraa ei ollut havaittavissa ollenkaan koko biisin aikana, epävireinen basso oli liian kovalla, Markon laulu oli kaiken päällä, sillä muut soittimet oli miksattu kokonaan pois ja kuvaus toimi kaavalla “Marko-muu bändi-Marko”, soittajia ei kuvattu ollenkaan. ettekä saanu edes Emmaa! Perkele! Joku nightvissi senkin vei! Ei mee hyvin… Mutta Joensuussa kohdataan, ottakaahan sinne sitten Miitri mukaan ettei käy “emmagaaloja”!

Keikan aikana oli jotain käsittämättömiä teknisiä ongelmia, jotka ei kuitenkaan ilmeisesti johtuneet meistä. Tuomon monitorikulma kiersi todella pahan kuuloisesti, ja kyllähän siinä vähän pasmat menee sekaisin. Live-esityksen taika on sellaista. Muut esiintyjät vetivät turvallisesti taustanauhojen kanssa.

Helmiä sioille Nightwish vuodenmetalli albumi…. :/ olisi kyllä kuulunut teille minun mielestä kaikki muut emmat olikin sitten täyttä Scheissea Harmi kun jäi näkemättä teidän esiintymisvuoro gaalassa olitte ilmeisesti aika alussa ? minkäköhän veisun mahdoitte vetää?

Vedettiin Marras ja sanomistahan siitä tuli. Lähinnä teknisten ongelmien takia.

En kysy, vaan kehun. Olin katsomassa Harjavallan keikkaa eilen 8.3.08 ja musta tuli kerralla Mokoma fani. Ennen olen nähnyt teidät Provinssirokissa -07, silloin se ei niin iskenyt. Mutta nyt kaikki oli aivan kohdallaan. Aivan sattumalta lähdin keikkaa seuraamaan ja se oli mahtavaa. Kiitos!

Veditte harjavallan keikalla ihan hyvin mutta miksaus oli aivan päin helvettiä. Hyrkkään rummut jyräsivät lähes kaiken alleen, varsinkaan kitaroista ei meinannut saada selvää. Kitaroita ei joko erottanut juuri lainkaan, tai sitten kuului pelkkää diskanttisirinää. Olin kaikenlisäksi suhteellisen keskellä, hieman vasemmalla, lavallepäin katsottaessa. Seuraaville keikoille voisitte koittaa tehdä asialle jotain, kiitos.

Kiitti äijät harjavallan keikasta oli loistava keikka kyl te osaatte vetää livenä hyvin..

Kiitos terveisistä. Meillä oli kivaa.

Asutteko syvissä luolissa?

Emme.

Tilanne on karannut lapasesta. V***u, aion lähteä teitä katsomaan on the rocksiin. T:Suomirockinsekakäyttäjä

Tervetuloa.

Julkaisetteko ennen kesä festareita mitään uutta materiaalia?

Ei varmaan.

http://www.youtube.com/watch?v=gZSCXKpBYT0 Onkos poijjaat kehitelly jotain yhtä repäisevää? Oishan se hienoa nähdä ku Santtu vetää Aikuista Naista tai sitten vaihtoehtoisesti jotain Frederikin tuotantoa tyylillä mies ja (basso)kitara… =) Odotan innolla!

Musiikki on vakava asia. Ei sillä saa leikkiä.

kuisma, mitäs tuo sun “musti” makso? onhan se aito espi, mut meneeks yli kolme tonnii? sitten asiasta keppihevoseen.. ootkos koittanu schetereitä? jos oot niin mitä tykkäsit? ittelläni on tällä hetkellä schecter omen7-extreme. tykkään ihan vitusti. T.omen7

Kuisma vastaa: Kitara on hintansa arvoinen. Schectereitä en oo testannut.

vaikuttaako kärkkäisen heikki vielä sakaralla?

Ei vaikuta.

Nyt on niin, että Joose Keskitalo on paras. Iskeekö teille?

Musiikkinsa ei ole tuttua.

Oliskohan YO-tlon keikalla mitään saumaa kuulla “Liiton Loppua” tai “Itken silmät päästäni”? Pakkahuoneen keikka oli jo niin loistava, että noitsa vielä kun edes toisen saisi sekaan, niin oltaisiin jo lähellä täydellisyyttä…(nyt vielä kun noita erikoisuuksia [esim. Koiruoho] olette innostuneet soittamaan… Niiden about kymmenen keikan aikana, joita teiltä olen nähnyt ei kumpikaan ole vielä soinut…Eikö nyt olisi jo aika?

Itkistä on soitettu hiljattain soundcheckissä. Katsotaan mahstuisiko se joskus settiin. Meinaan onhan noita biisejä.

http://www.youtube.com/watch?v=CjXMaT-Uxsg Oliko tämä puhdas vahinko?

Ei. Kyllä me ihan tarkoituksella soitetaan rässiä d:stä.

iha helevetin hiemoa että tuutte wanajaan

Kattellaan.

Voinko lähteä teidän mukana joskus Kanariansaarille?

Kysy matkatoimistosta.

Mitäs jätkät sanoo omaks genreksee. Osa faneistanna nappasee turpaan jos heittää genren väärin, joten ois mukava kuulla se virallinen genre. Wikipedia sanoo thrash ja death, kaikki muut genret olen teistä kuullut käytettävän, paitsi jazz:n.

Ei mitään virallista genreä ole. Teemme musiikkia omista lähtökohdistamme, ja lopputulos on sitten mitä on.

Vaan hölmöläiset ottaa tatuointeja. Oletteko työ hölömöläisiä?

Osa on, osa ei.

niks naks! SORMET POIKKI YKS JA KAKS!

Paha vaatturi on v*ttu PARAS!

Tupsahtakaas nyt vielä Ruisrockiin ni tipahdan ja huudan hieman. Ootte melkeenpä ainoo suomalainen bändi, mikä siitä listasta puuttuu.

Olettekos tulossa kesällä Ruisrockiin, kun ei vielä teitä näkynyt bändilistalla? Oli viime vuonnakin niin viimesen päälle kova keikka siellä!

tuutteko ruisrockiin?

Missä olette kun ette ole ruississa? 🙁

Kesän keikat ilmoitetaan sitten kun sen aika koittaa.

Tuleeko teiltä sitä kesä sinkkua?

Mitä kesäsinkkua? Kuka sellaisesta on muka puhunut?

joku kerkesi jo ennen mua ehdottamaan että älkää vetäkö marrasta emma gaalassa.. se soi jo joka radiokanavalla koko ajan. hyvä ihmisten kuulla muutakin teiltä.

Ok.

Semmoisia juttuja kuin tuo “selvinyy/selvinyyntyy/selvinyyntynee” voi muuten tsekata tästä: http://www2.lingsoft.fi/cgi-bin/fintwol?word=selvinnee t: ulkomaalainen joka opiskelee suomea

Marko vastaa: Sitten kun suomen kielen opiskelultanne ehditte, niin opetelkaahan suomalaisen tv-historian merkkiteokset ja Spede Pasasen ryhmärämärullaluistelusta kertova sketsi. Sen avulla tämäkin asia selvinyy. Selvinyyntyy. Selvinyyntynee.

mielestäni ei yhtään paskempi photo… http://irc-galleria.net/view.php?nick=_mikko^^&image_id=77289408 oli aika vaikea saaha teistä kuvaa ku tuppaatte olemaan aika liikkuvaa sakkia lavalla!

No mikä ettei.

Onko Pantera v*ttu paras?!

Melkein.

Nyt on semmonen kysymys että saapa nähdä osaatteko vastata. Montako omenapiirakkaa saikkonen jaksaa syödä putkeen? Entäs te kaikki yhdessä?

Hassu.

Kiitoksia menneestä Kuopion keikasta, se oli minulle parasta koskaan missään ikinä! Olette jokseenkin liikkuvaisia lavalla, joten katsoin parhaaksi kuvata lapsiasetuksella. Toiminut hyvin ainakin vilkasta kummipoikaa kuvatessa… Tuloksia nähtävissä ositteessa www.flickr.com/photos/misscellaneous/sets/72157604038451753. Toivottavasti edes toimii kun on niin p*rk*l**sti numeroita!

Kiitos pal.

mutta 70euroo niistä pelipaidoista siinä oli kyllä 20euroo liikaa

Päinvastoin.

Samaa ku alla hyvä keikka korjaamolla ja en saanu turpaan ku lopetetti soittamisen että juntti saatiin pihalle oli aika lähellä

Koitetaan nyt jotenkin olla lyömättä kanssaihmisiä naamaan.

moi.pääsenks mä sakaral kesätöihi?

Totta kai. Osaat käynnistää nettiselaimen ja melkein kirjoittaa.

Päivää tanssiorkesterillemme! Rytmikorjaamolla myytiin paitakojulla “Limited edition” pelipaitaa. Komia paita oli. Voiko näitä tilata netistä ja monta kappaletta paitaa on painettu? Huhu kertoo että 30kappaletta mutta…

Paitoja saa van keikalta, ja 00-versiota on tehty muutamia kymmeniä.

Tapanne vastata näihin kysymyspalstan kysymyksiin on muuttunut. Oletteko alkaneet käyttää huumeita?

Muutamat viimeisimmät vastaussetit on yhteiskirjoitettu keikkabussissa. Johtuisko tapojen muuttuminen sitten siitä.

Hyge on gigolo.

Hyvin puhuttu.

Kiitos ja kumarrus perjantaisesta! Kadotin ajan- ja paikantajuni, ja kaikki oli hetken kohdallaan. Taas. En ymmärrä, miten te sen teette, mutta eipä sillä väliä, en valita. Jatkakaa, olkaa niin hyvät.

Myöhän jatketaan. Kiitos pal.

Kiitos taas aivan mielettömän upeasta keikasta Teatrialla!Ääni käheänä, niskat jumissa, hiki päässä ja korvissa soi teidän keikan jälkeen mutta jumaliste että oli hauskaa! (ps.Santtu oli tainnu alotella jo aikasin…)

Mahtava keikka oli oulussa, kiitoksia! Mutta miksette vetäny täyttä ymmärrystä vailla biisiä!?

Kiitos mahtavasta keikasta teatrialla…Ja ISO ERITYIS KIITOS!!!! Seitsemän sinetin takana biisistä…oli huikeeta….

Kiitokset Oulun keikasta! Oli kyllä taas aivan parhautta, niinku tein keikoilla yleensä on!=) 10 teidän keikkaa on nyt takana, toivottavasti vähintään se 10 vielä eessä. Ootta työ aikamoisia mänttejä ku ei teistä vaa saa tarpeekseen 😀

perkele kun meni niskat hiukan kipeäksi teatrialla, pirun hyvän keikan muuten vetäsitte. Ps. millon tuutte uudestaan

Mahtavan keikan vetäsitte teatrialla

Oulun keikka, huhhuh! Täydellinen. Jumalaton pitti ja nyt joka paikka kipee. Seitsemän Sinetin Takana rokkas ihan täysiä! Kiitän ja kumarran!

Ryökäle! kyllä sitä taas teatrialla viihtyi. Ja seitsemän sinettiä oli aivan muikea jamitus! t. Loiri

No voi teitä Mokomia! Ylettömän hyvä keikka Teatrialla! Ja pääsihän sitä vihdoinkin hillumaan Seitsemän sinetin takana -kipaleen tahtiin myös keikalla 🙂 Tattista!

Kiitos kiitoksista. Oulu oli liekeissä.

Pitääpä minunkin kiitellä tuosta Rytmikorjaamon keikasta. Veditte aivan mielettömän upeasti ja myönnänpä senkin, että arvostukseni yhtyettänne kohtaan kohosi huomattavasti. Hauskaa oli!

Kiitos Rytmikorjaamon keikasta, meininki oli aivan hyvä. Vielä muutamaa päivää aiemmin tuumin kavereille että Mene ja tiedä ei ainakaan Korjaamolla kuulu, mutta yllätyin iloisesti. Ja erityiskiitos Markolle kuvasta, mukavaa että kerkesit kiireestä huolimatta^^ T: pieni punapää rillit nenällä

Rytmikorjaamon keikasta kiitoksia kovasti. Potki taas vauhtia normaalisti laiskaan hippiin se eturivissä riehuminen. Kyllä tällä taas jaksaa jonkin matkaa. Vielä lisäkiitokset Markolle vesipullon ojentamisesta ennen Ammuvainaata. Vähän oli nestehukkaan kuoleminen jo lähellä siinä setin lopussa.

Ah, kiitoskiitoskiitoskiitos tuhannesti Rytmikorjaamon keikasta. Meininki oli loistava, biisit oli loistavia, ja niin, bändi oli vitti tulessa! Vaikka takana ollu idiootti vähän häiritti.. Ja tykästyinpa samalla reissulla Rytmihäiriöönki. Että kiitosksia!

oli hemmetin hyvä keikka Rytmikorjaamolla!! paitsi että joku taisi ottaa Nujerra Ihmisen vähän liian tosissaan :S

Hyvin veditte rytmiksellä! Oon aiemminki ollu kuuntelemas ku ootta soittanu provinssis mutta tää meni vielä paremmin. Tukka heilui ja fiilis oli katos! Kännykkä hajos mutta oli se sen arvosta. Kiitos teille.. -Descrato-

Ei kun kiitos teille

Miksei Irvikuva tullut Lutakossa. Parempi olla hyvä selitys. Tai edes keskinkertainen.

Meidän ei tarvitse selitellä. Vissiin.

Moi, oliko korvissani jotain vikaa, vai ovatko soundit todella muuttuneet TMRH:n aikaisista keikoista kovasti? Olin Nosturissa suunnilleen Santun edessä n. rivillä 3, eikä Markon laulua kuulunut kovinkaan yhtään. (Ehkä huonoon kuuluvuuteen vaikutti myös korvani juuressa möykänneet tytöt.) Itseasiassa huomioni heräsi lempparikappaleeni Kiellän itseni kohdalla, jossa rakastan Saikkosen kitarointia ja itsekkin näpytän sitä melodiaa sängyn syrjälläni. Nyt en saanut kitaroista oikein mitään irti ja kappale ilman virallisen solistin lauluakin tuntui vaisulta. Sama päti myös muihin vanhempiin kappaleisiin. Oliko kitarat jotenkin poikkauksellisen hiljaiset Helsingissä, vai kuuluuko se samea surina tähän nykyiseen Nujerra ihminen -tyyliseen mouruntaan? Itse keikka taisi olla kuitenkin yleisen mielipiteen mukaan jotakuinkin loistava, vaikka omasta mielestäni se ei ollut mitään verrattuna vaikka vuoden 2005 vappubailuihin Nosturissa. Kiitos kuitenkin – molemmista! Haisin pahemmalle kuin koskaan aiemmin (olen tyttö!) ja jouduin mennä hikisenä puolitutulle yöksi. Tein varmasti hyvän ensivaikutuksen.

Kiitos palautteesta.

Nyt tulee kyllä astetta turhempi kysymys. Mahtaako Kuisma käyttää koko kiertueen suosikki paitaansa vai onko se vain sattunut olemaan päällä nillä keikoilla, jotka olen nähnyt?

Kuisma vastaa: En käytä. Lisäksi vaihdoin myös kalsarit.

Moi Kävin tämän vuoden (2008) FME:ssä tiedustelemassa mahdollisuuksia saada Jannen signeeraamat kapulat, mutta silloin herralla ei ollut mukana kapuloita, eikä niitä messutiloissa ollut saatavilla. Kysyisinkin että kuinka mahdotonta olisi saada kyseiset signeeratut kapulat? Aloittelevana rumpalina Jannen signeeraamat kapulat olisivat hieno asia. Ystävällisin terveisin Patrik

Viestisi on välitetty eteenpäin.

Olokaa oikeasti pojat niin kilttejä että soitatte joensuussa Säästä sanasi! Mä kuolen oikeasti jos ette 🙁 Teen ihan mitä vaan että soitatte sen! 🙂

Säästistä ei ole hetkeen soitettu. Katsotaan mitä keksitään.

Hyvä keikka Teatrialla, mutta huono sanoma.

Ok!

No niin, suomimetallin voittokulku jatkuu, Teräsbetoni viisuihin!!!Onks Terskojen menestys synnyttäny millasia ajatuksia?

Ei muuta kun onnenpotkut persiille.

No onhan se niin, että Toista maata jyräsi muhkealla soundillaan jalat lehmänpaskaa nylonsukassa -kovuuteen On The Rocksissa vuonna 2006. Uusinta olisi paikallaan 13.3.

Toista maata ei ole enää setissä viihtynyt. Sori.

mitenkäs KLK:n sävellykset menee? siis kuka on säveltäny minkäkin piisin kyseiseltä albumilta?

Marko: Kuu saa valtansa auringolta, Mieli sydäntä syyttää, Täyttä ymmärrystä vailla, Itken silmät päästäni, Tästä on hyvä jatkaa. Kuisma: Valapatto, Pahaa verta, Lujaa tekoa. Santtu: Ärräpää, Tulkki. Tuomo: Säästä sanasi.