Aaah Tampere Yo-talo! Miellyttävät aistimukset! Harvemmin enää nykyään pääsee muilla keinoin rentoutuksen tilaan, kun on pakotettu olemaan kireä stressaantunut vastuullinen järkevä aikuinen. Mutta te tarjoatte mahdollisuuden! Musiikki on ihmeellinen asia. Mie tykkään teistä! Kiitos.

Kiitos mahtavasta Tampereen keikasta, oli mustelmien arvoinen.

Kiitos!

Oisko mitään jos vääntäisitte taas pientä diiliä bomber poikienkaa ja kesäkuun alussa bomberweekendiin vetämään yhtä mahtava keikka kun vuonna -06, en pistäisi pahaksi.

Jee. Ei taida nyt ehtiä.

mokoma pääsi suomen huippumalli haussa ohjelmaan koska anu loisti siinä mokoma paita yllään.

Kerrankos sitä nyt jostain bändistä tykkää. Ihmisiä ne teinitytötkin vaan on.

asutteko kenties lappeenrannassa?

Ei muuten asuta.

HEI OLEN TYTTI JA KYSYN TEIDÄN PÄNDIN HISTORIASTA ET MISTÄ TEIDÄN BÄNDI SAI ALKUNSA JA MISTÄ TE OLETTE KOTOISIN JA HARASTUKSISTA JA MITÄ MUSAA TE KUUNTELETTE JA NYKY TILNTESTA ET MITÄ TEILLE KUULUU TÄL HETKELLÄ MINULLE VOITTE LÄHETÄÄ SUORAAN SÄHKÖPOSTIA ELI [poistettu] TERVEISIN TYTTI

KIITOS VIESTISTÄ. KANNATTAA HIEMAN LUKEA TÄTÄ SIVUSTOA NIIN SAAT VASTAUKSEN NOIHIN KYSYMYKSIISI AIKA NOPEASTI.

Onko Pahaa Verta -videon päähenkilö Henri Kuittinen?

O.

Mistä ihmeestä porukka repii niitä Hello Kitty-strappeja?

Jfgi.

Hyvää päivää! Olen varmaan ymmärtänyt Turvaa selusta biisin merkityksen väärin.. Kerrotaanko siinä äidin ja lapsen välisestä läheisestä suhteesta? Ei siis seksuaalisesta suhteesta vaan ihan terveestä suhteesta. Korjatkaa jos olen vääräässä. Mielestäni kyseinen biisi on levyn paras. Ostettiin muuten muorini kans musta kääpiö lurppakorvakani. Annettiin sille nimeksi Mokoma. Ja sen kopis lukee Mokoma, tolla “keskiaikais” fontilla. -ÄiÄ-

Marko vastaa: Jos olisin kirjoittanut kappaleen 17 vuotta sitten, niin varmaan se sitten kertoisi äidin ja lapsen välisestä suhteesta, mutta kyllä tähän ikään mennessä on tullut kehitettyä jo muitakin suhteita. Mokomalle kanille rapsutus korvan taakse!

mist turust voi ostaa lippuja keikoille?

Kysy Turust.

Kerrotteko noin miljoonannen kerran millaisen tekijänoikeusrikkomuksen/loukkauksen teen jos ja kun väännän SaatanaPerkeleestä oman versioni paidan rinnuksiin? Kiitos.

Sakara vastaa: Niin kauan kun et tee bisnestä meidän omistamilla immateriaalioikeuksilla, niin meitä ei kiinnosta. Paitsi tietenkin voisit lähettää meille kuvan paidasta niin saatais nauraa porukalla.

Tää saattaa tuntua vanhalta mutta kuiteski: Käyttikö Kuisma Ibanez rg7321:ssa vaihettuja mikkejä? Niissä sen orginaaleissa mikeissä on vähän käpynen soundi.

Kuisma vastaa: Mulla oli se parempilaatuinen RG7621, ja siihen oli jälkiasennettu tallaan muistaakseni DiMarzio Blaze Custom. Hyvä kitara!

Missä viipyilevät päiväkirja päivitykset?

No ne nyt vähän viipyy. Ollaan katsos saamattomia nahjuksia.

Kiitokset hienosta keikasta 4.4. Mikkelissä! Oli paras keikka minkä olen Vaakunassa nähnyt, ja eka Mokoman klubikeikka, aiemmin on nähty vain festareilla. Seitsemän Sinetin Takana oli aivan perhanan hyvä encorevalinta. Nannaa.

Kiitos!

Hypnoosiin, sä vaivut hypnoosiin, ja basso menee Luihin ja Ytimiin. Kyllä Jukka Poika ja Soul Captain Band tietävät!

Niinpäs tietävätkin.

Kiitos näin paljon jälkeen päin lutakon keikasta! Keikka oli loistava vaikka jäin kaipaamaan yhtäkappaletta, “Sinä riität”. Toivottavasti vedätte Sauna open airissa hyvin \,,/ Ja ootteko millon tulossa uudestaan lutakkoon? 😀

Kiitos ja kattellaan.

Näin Markon Helsingin keskustassa par päivää sitten. Saako tulla sanomaan mitään, vai onko parempi että on hiljaa?

Ihmisten välisen sosiaalisen kanssakäynnin tarve, muoto ja ajoitus kannattaa arvioida omista lähtökohdista ja toimia sitten sen mukaan.

Moro! Tossa ajattelin ku tilasin Six Feet Underin seinälippui.. et milloha ois mahdollista et teiltä tulis Mokoma seinälippui! se ois todella hienoa! ku teillä on nii hemputi makeita nuo teidän tietsikan taustakuvatki! ainaski mitä oon löytän esim FCmokoman kautta! et jos ois mahdollista nii jos niitä tulis :> se vaan ois nii upeeta ripustaa niit huoneen seinälle! ja kaikkee hyvää teille! aivan mahtava toi uus levy! ^^ et Morjenntes! PS: Hyrkäs ootko käyny kattoos meinl:in sivuilt sun kohtaas sielä luki sun nimi ihan ihmeellisesti ::D mut jeesh kannattaa käyttää Meinl:in symbaaleit! ne on parhait! ja oisko sull mulle mitään neuvoo et mitä Balbexi kapuloit kannattas käyttää? :> Terkkuisin: Cruentus

On sitä mietitty, mutta vielä ei ole löytynyt sopivaa painopaikkaa. Kattellaan.

Puolen vuoden ulkomailla huitelun jalkeen on metallimaailman vastaanotto Suomessa mahtava! Kiitos jampat uudesta levysta. Keep it trippin´!

Kiitos kiitos!

asutteko muute ruotsissa?? 😀 soittaako hyrde teilllä koksettimii ja balalaikaa :D?

Lopeta, hyvä lapsi.

TE rocks! 😀 te kivekset annala’s axes

Ah miten ihanan mystistä.

Kais tuutte Riveriin kesäl?Jos ei, nii PERRRKELEE!!

Aaarghh!!!11

Suen jutussa: “Tavallinen haastattelusessio Mokoman kanssa saa absurdeja piirteitä, kun yhtye on keksinyt hyödyntää juttutuokiota uudella musavideollaan”. Mikähän musavideo se sitten mahtoi olla?

Mar’az.

voi pojat…..että joudutaan maksamaan ittemme kipeix hotellihuoneesta tampereella tulevana viikonloppuna [painin em…tiedetään…] että ihan vain tiedoksenne miten paljon pieni ihminen on valmis uhraamaan vain ja ainoastaan vuoksenne…odotuksissa on siis loistava keikka….

Kiitos että pääsitte. Ainakin meillä oli kivaa.

Hassukakka hoitaa hommin kotiin. toivoo jukka

Voi voi.

http://youtube.com/watch?v=bR3Ba8r_g Moro, soittelinpas yhtenä päivänä nauhalle teidän biisin. Kerroppas Janne tai vaikka kaikki mitä olette mieltä? Olen siis kesällä 14 ja olen soittanu nyt semmoset 11 vuotta rumpuja 🙂

Janne vastaa: No v*ddu, lahjakas nuori mies. Hyvin vedetty!

Osaatteko yhtään sanoa että monelta tavastian keikka alkaa/loppuu? Veikkaan ettette soita tuota lipussa olevaa 21-03 välistä aikaa, tosin kyllähän sekin kelpais… Nimittäin on vähän ns. kyytiongelmia, enkä tiiä haluunko venailla helsingissä puoli kuuteen. Jos tiiätte mitään niin pieni infopalanen ois kiva, mutta veikkaan että vastaus on jotain muuta 😀

Tavastialla soitellaan kai viikonloppuisin puolilta öin.

Hyvää kevättä!

K’tos!

Pelaisitteko venäläistä rulettia jalkajousella?

Vanha Jurpo-sketsi Pahkasiasta: “Oho, en tiennyt että se oli ladattu”. Vaikka jalkajuosen kanssa joku tietty vois erehtyäkkin, niin Jurpolla oli ihan perinteinen inkkarijouskari, kun se ampu Istuvaa Härkää silmään.

Onko kukaan teistä koskaan vieraillut poliisin löytötavarahuutokaupassa?

Oletteko koskaan olleet putkassa?

Ei vissiin. Ootsie joku poliisi? Tiedätkö että kytätkin on poliiseja?

Äänet päässäni hokevat ensi viikon lottoriviä. Pitäisiköhän käydä ärrällä?

Se oli viime lauantain rivi, joten myöhäistä se nyt on.

Mikä on Mokoman jäsenten uskonnollinen vakaumus?

Mokoma ei edusta mitään uskonnollista tai poliittista ideologiaa. Jokainen sitten vapaa-ajallaan tekee mitä lystittää ja avautuu niistä jossain ihan muualla.

Millon tuota oranssia t-paitaa tulee lisää tuonne Sakara-kauppaan?

Sakara vastaa: Malli on limited edition, ja kun se loppuu, niin se loppuu

Täällä on parissa kysymyksessä kysytty näistä lätkäpaidoista, toisessa sanotaan että tulee Sakara Shoppiin lähitulevaisuudessa, ja toisessa taas sanotaan että ei varmasti tule. Mikä on asian laita, oi te musiikin ruhtinaat?

Sakara vastaa: Lätkäpaitoja ei näillä näkymin ole tulossa Sakara Shoppiin.

Tiedä sitten onko pari kysymystäni kadonnut bittiavaruuteen vai olettteko niitä poistanut vaikka asiallisia kysymyksiä olivat. No, kokkeillaas vielä kerran. Mitkäs ovat Mokoma -orkesterin jäsenten lempilevyt Frank Zappalta?

Marskille semmonen kysymys, että mitkäs on siun lempilevyt Frank Zappalta?

Marko vastaa: Voi kun vaikea on valita yli 60 levystä lempilevyä. Zappalla on erilaisia kausia ja niissä jokaisessa on omat suosikkilevyt. Yksi mitä jaksan kuunnella hämmästyttävän paljon on One Size Fits All.

Santtu vastaa: Niit on monia ja suosikit vaihtelee ajoittain. Zoot Allures on pysyny vaihtumatta lemppareissa jo kovin pitkään.

Janne vastaa: Hot Rats (Lappeenrannan kirjastosta vuonna 1991) oli ensimmäinen kosketukseni Zappaan, joten rankkaan sen ainakin tärkeimmäksi Zappa-levyksi itselleni.

Oletteko koskaan kokeilleet tuulastusta?

Marko vastaa: Olen. Santun ja Black Bi(b)len laulajan kanssa.

Santtu vastaa: Juu mut ei siit tullu miätä ko mie nukahi veneesee ja Marski kailotti nii et kalat juo karkuu.

Onko kukaan teistä joutunut käymään proktologilla?

Jay Leno vertasi 30-luvulta peräisin olevan Bugattin kansiremppaa siihen, että menisi hampaiden pesua varten proktologille. Se on sit kai aika hankala se kansiremppa.

Heissan! Nyt kun tuo Santtu ainakin tunnetaan aikamoisena kaljaveikkona ja ohrapirtelön ystävänä, niin mikäs se on bändiläisten suosikkilaadut/merkit? Ps. On sitä alkoholitontaki olemassa… =)

Santtu vastaa: Jokumikälie oli joskus iha kaaetteva. Nykysellää kippaan enimmäkseen jotai vatsaystävällisempii drinkkityyppisempiä juomia.

Marko vastaa: Tein jouluna itse kotikaljaa äitini reseptillä. Se oli hyvää.

Janne vastaa: Keimo närästää.

Kuisma vastaa: Kaikki ilmaiset kaljat menee kivuttomasti. Jos ite pitää maksaa, niin sit mietitään tarkemmin… Vastataan Corona ja Hoegarden.

Voi viddu, ainaski Kugeen kolahtaa Mesihukan uusin. Entäs muihin, ja mikä on lempibiisi?

Tuomo vastaa: Olen kuullut vasten yhden biisin, joka oli sairaan kova. Täytyy hankkia levy pikapuolin.

Kuisma vastaa: Combustion

Tiesikö Tuomo että olet lievästi ylipainoinen? Itsehän olen huomattavasti ylipainoinen ja kohta menee vaikeaksi. Tänään kaljaa?

Tuomo vastaa: Painoindeksimittari vahvisti, että näin on asianlaita. Ylipainoa todellakin on kaksi kiloa. Pitäisköhän käväistä paskalla?