tupsahtipas tuossa mieleeni, että onko jannella kalju muuten vaan vai kasvaisiko hiukset ollenkaan jos antaisi kasvaa?

Janne vastaa: “En ilosta itke en surusta itke, jos itken, niin itken muuten vaan ja muualla oon, ennen kuin huomaatkaan.” Luulisin näin.

Millaiset ovat moraalikäsityksenne?

Vaihtelevat.

Missä olette juuri nyt?

Kotona. Ainakin mie. Luulisin näin.

Joko on uusin Grand Theft Auto ostettu?

Ei olla ostettu.

Onko joskus tulossa toista Sakara tourin kaltaista tapahtumaa missä ois myös levylafkan uudet kiinnitykset?

Sakara vastaa: Eipä ole tulossa näillä näkymin, bändit riekkuvat keikoilla muutenkin aivan kylliksi.

Huomenta, iltapäivää ja iltaa! Tässä vaan ajattelin kysäistä, että onko Sakara records aikeissa uploadata kaikkien bändien kaikkia musiikkivideoita? Urakkaa siinä on, mutta kaikki mahdolliset mukavuudet olisi muutaman klikkauksen päässä.

Sakara vastaa: Eipä meillä taida moiseen olla intressiä tässä vaiheessa.

Tuota keikkabussi tilannetta kyselisin. Onko Suomessa paljon firmoja, jotka tarjoavat keikkabusseja vuokralle? Käsitykseni mukaan,ja googlailtuani huomasin, ettei ole. Olenko hajulla asiasta? Onkohan alalla kilpailua. Kannattaako bändien ostaa oma keikkabussi, vaikko pääsääntöisesti vuokrata palvelu? Valottaisitteko tilannetta ihan oikeasti. t.Armand

Me olemme vuokranneet bussimme viime vuosina Roaddogilta, joka ollut meille ainoa järkevä ratkaisu. Kallistahan vuokraaminen on, mutta omistaminen on helposti vielä kalliimpaa. Omaa bussia voi harkita, jos tekee yli 200 keikkaa vuodessa ja osaa sekä haluaa itse korjata bussia.

Mul on ikävä teitä… =(

Samoin.

Mitkä on teitin lempparilaulut vetää livenä, kauniit miehet?

Pääsääntöisesti uusia biisejä on mukava soittaa. Samoin vakiintuneita keikkahittejä.

Tuomolle ja Kuismalle semmosta kysyttävää että onko kokemuksia tuosta peaveyn 6505:sta ja jos on niin minkälaisia? ja sitte semmosta että otatteko perusriffittely/komppi-särön ds-1:stä ja vahvistimesta?

Tuomo vastaa: 6505:stä ei ole kokemusta, mutta ilmeisesti melko samanlaisella 5150:lla tuli soiteltua paria albumia ja pitkälti toista sataa keikkaa. Hyvä laite, jos sen ominaissoundista sattuu tykkäämään. Itselleni riitti tuo määrä sitä soundia sillä kertaa, mutta vielähän tuo kämpän nurkassa odottaa mahdollista uutta tulemista. Perussärö tuli ja tulee vahvistimesta jollakin overdrivellä (SD-1 tai TS 808) boostattuna.

Mimmooset todistukset teillä oli ku lähitte yläasteelta? oliko äidit tyytyväisiä?

Janne vastaa: Kasin todistus ja Lemin Lionsien stipendi kainalossa lähdin maailman tuuliin.

Tuomo vastaa: Eipä ole todistusten arvosanoja tarvinnut esitellä elämässään vielä koskaan niin paljoa kuin tällä palstalla. Kysymykseen: olisko tuo vajaan kasin ollut. Kelpasi mulle, äiskälle, lukiolle ja toivottavasti myös sinulle.

Kuisma vastaa: 8.6 ja äidithän ovat aina ylpeitä pojistaan.

Marko vastaa: Paska oli todistus ja koulu ei kiinnostanu tippaakaan. Piti keksiä muita keinoja edetä elämässä.

Kun kerran Jää Hyvästi-kappale ei päätynyt TMRH-levylle, niin meinaatteko sen jossain vaiheessa julkaista?

Kyseinen versio taitaa jäädä julkaisematta, koska toteutus oli paska. On tosin mahdollista, että kappaleen sinänsä onnistuneita sävelkulkuja päätyy takaisin työpöydälle ja sitä kautta uusiin kappaleisiin.

Voitteko kuvitella: Sain saatana ylinopeus sakot. Poliisi oli nyrpeä mulkvisti, joka ei A/ lämmennyt tämmöiselle naiskauneudelle ja B/ ymmärtänyt,että kuuntelin Mokomaa täysillä ja lauloin mukana, jolloin nopeus ihan vähän vaan nousi…

Reiluahan tuo vain on, sillä laki on laki myös miehelle – kauniillekin.

Kiitos kappleesta Nujerra Ihminen! Se on mun ‘taistelu-laulu’! Joka kerta kun sen kuuntelen, tulee kyyneleet silmiin,,,

Eipä kestä!

Kuisma vastaa: Tykkään laittaa ruokaa. Minne tykkäät laittaa sitä?

Kuisma vastaa: Kysyjän hanuriin.

Vatustan kestävää kehitystä.

Vatusta kätees.

Voiko sakaraa enää pienlevy-yhtiöksi kutsua?

Helposti. Sen kun kutsuu vaan.

Kuisma, ei haukku haavaa tee. Rohkeasti vaan alat taas vastailemaan kysymyksiin. Olet hauska mies, suotta välität minkään hulttion mielipiteistä.

Terveiset menivät perille ja varmasti tarpeeseen. Mieshän on aivan murtunut.

Oletteko minkään golfkerhon jäseniä?

Ei kukaan meistä, mutta Miitri on.

Onko Red Stripe hyvää?

Ei ole tullut maistettua, mutta yleensä kyseisen tuoteryhmän tuotteet ovat maistuneet.

Montako sisarusta teillä kullakin on?

Vähintään yksi mutta enintään kaksi. Vissiin.

Nimeän serkkuni jonkun teistä mukaan. Ehdotuksia?

Rokkarin ei tarvitse ehdotella.

Onko kukaan teistä koskaan viettänyt aikaa vuorilla?

Lasketaanko Pyhätunturi?

Onko Santtu käynyt ninja-akatemian?

Wikipedian mukaan ninja-käsittellä tarkoitetaan mm. “piiloutumista tai salavihkaista liikkumista”. Ei ole muuten meidän Santun laji.

Moro. Ihan vaan sen verran että, teidän touhua on ollu mahtava seurata kun ette tee niinkuin tosi moni muu bändi että esitellään vaatekaappi tai mennään chattiin ja tämmöstä turhaa.. teette vaan koko ajan parempia ja parempia levyjä. kiitos niistä!

Kiitos itelles.

Marko: KLK:n sanoitukset käsittelee ihmissuhteeseen ja sen päättymiseen liittyviä tunnetiloja, joista sulla on ittellä omakoht. kokemuksia. Mistä sä oot ammentanu sen inspiraation muiden levyjen sanoituksiin?

Marko vastaa: En usko kirjoittamisen tarvitsevan inspiraatiota, vaikka ei siitä suoranaista haittaakaan ole. En pidä kirjoittamista vain ilmaisemisen välineenä, vaan jo itsessään arvokkaana puuhana. Pidän kirjoittamisesta, oivaltamisesta, sanojen löytämisestä. Vertaan tätä juoksemiseen. Mikäli juoksee, jotta saavuttaisi hyvän kunnon tai kevyemmän elopainon, tulee juokseminen olemaan pakkopullaa, mutta jos juoksee siksi, että nauttii juoksemisesta, saavuttaa edellämainitut terveysasiat siinä sivussa itsekseen.

Marko, kuinka kauan kesti kasvattaa tuollanen parta kun esimekiksi Kasvan musavideossa ei oo partaa lähes ollenkaan

Hei, Kasvan-videosta alkaa olla aikaa kymmenen vuotta. Siinä ajassa kasvattaa varhaisteinin lapsenkin.