kuulkaapas, onko teillä aikomusta tulla vaasaan päin keikalle tässä lähiaikoina? tai edes joskus? teitä kaivattaisiin

Asia ei ole meistä kiinni, mutta eipä tainnut Vaasa olla kevään keikkojen joukossa.

filosofisioiko marko paljon vapaa-ajalla?

Joo, nimenomaan arjen filosofointikiireisiin Marko treeniblogissa viittaa.

Missä on uudet paidat tahi helvetin hienot hiha/selkämerkit?

Pilkkeenä suunnittelijan silmäkulmassa.

Slayerin paras levy?

Reign in Blood.

Uusi vuosi ja uudet kujeet…

Sehän nähdään.

On varmaan ihan selvää että Sakaran nykyisellä mies- ja bändivahvuudella ei millekään yhteisrundille lähetä, mutta mites ois samanlainen kolmen bändin rymistely Sakara Tourin tapaan? Ois maukasta nähdä esimerkiks Mokoma, Diablo ja Black Bile samana iltana.

Sakara vastaa: Bändeillä on vientiä omastakin takaa sen verran taajaan, että ihan mutkatonta ei tuommoisen järjestäminen ole. Mut kassellaan.

muistakaa ettei teidän tarvitse suunnitella sitä tulevaa levyä kieli vyön alla. tehkää hommat ihan omaan tahtiin, mitä varmaan teettekin. mieluummin hitaasti hyvää kuin pikaisesti paskaa

“Hitaasti paskaa” on metodimme.

Nooh, jossei Markolle toi “Opi englantia Tommi Mäkisen kanssa”-kielikurssi oikee napannu, niin tässä olis nyt sitten toinen vaihtoehto tuon yleensä AH niin ihanasti lausutun kielen sisäistämiseen: http://www.youtube.com/watch?v=VjiurMlfS2E (Kannattaa katsoa ÄIÄN muitakin videoita, aikamoista psykedeliaa!)

Ei nyt jaksa.

Kumpi on parempi: mokoma vai stam1na?

Äitis.

Katseletteko itseänne youtubesta?

Toisinaan se on väistämätöntä.

Saanko halata teitä, jos näen kadulla?

Kysäise vaikka ensin.

Vitsi: Tiedättekö miksi röllin vene upposi? – Siitä puuttui tilipitappi!!! Voe HELEVITTILÄINEN!!!

Silviisii.

Hee, nyt on FCmokomassa ongelmia, noi guitar pro tabit on kaatunu, niit ei voi ladata! tulee vaa ihme linkki täynnä ihme tekstiä!! ainaki tänää 10.1, en tiiä korjataanko lähipäivinä, mut ilmotin nyt kuitenkin.

Ilmoitit ihan väärälle taholle. Kyseinen saitti on ihan muiden ihmisten ylläpitämä.

Mie oisin niin ilonen, mutta ku mie oon niin surullinen! Terveisiä karjalasta iloisten ihmisten syntyseudulta.

Surullinen mieli ja vilkas karjalainen supliikki, paha yhdistelmä.

harmittaako ku just saitte YUPin Sakaralle online pokies nii ne päättää jäädä eläkkeelle?

Sakara vastaa: Ei.

hitsi ku piti juhannuksena lähtiä nummirockista just ennen teijän keikkaa… kyllä harmittaa!

Ois harmittanu meitäkin.

minkälainen setti hullussa pohjolassa tulee olemaan

Eiköhän tuo taas tuntia ennen keikkaa selviä meillekin. Minkälainen pitäis olla?

Tuli tuossa selailtua noita vanhoja vastauksia ja sieltä löytyi tämmöinen: “Elääkö kukaan teistä rekisteröidyssä parisuhteessa? Elää.” Mietin vaan että olivatko pojat vastaushetkellä täysin tietoisia siitä, että rekisteröidyksi parisuhteeksi voidaan kutsua vain kahden samaa sukupuolta olevan henkilön välistä ns. virallistettua parisuhdetta, eikä esimerkiksi maistraatissa toimitettua heteroavioliittoa, jota, yllättäen, kutsutaan avioliitoksi (tarkistettu juttu). Kiinnostaisi tietää, että jos kysyttäisiin uudestaan, olisiko vastaus näiden faktojen pohjalta sama kuin ensimmäinen versio? Eipä muuta, jatkakaa hyvin.

Voi vitsi, mokattiin. Saatiin kerralla paitsi homon, myös pässin maine.

Gigantit (muinaiskreikaksi ????????, Gígantes) olivat kreikkalaisessa mytologiassa soturihahmoisia jättiläisiä, jotka syntyivät Kronoksen leikkaamasta Uranoksen peniksestä tihkuneista veripisaroista. Löysin teidän levyn falloksesta

Onnea siulle elämän tyrskyihin.

30.1. Hullu Pullo, onkin Hullu Pohjola. Kemiläiset, tiedättehän.

Kato perkele. Korjattu.

Kävin tuossa viikko sitten ostamassa Mokoma DVD:n ja ai että oli hyvä 🙂 tänään kolmannen kerran tuli katsottua. Ei oo riemulla rajaa kun teijän keikka”bussin” meininkiä seurasi.. No mutta toivottavasti nähdään kesällä festareilla!

Joo, toivottavasti.

Onkon Bändin pojilla sisaruksia ja jos on niin iso vai pikku ja kumpaa sukupuolta?

Marko vastaa: Mokomahan on esikoispoikien orkesteri Tuomoa lukuunottamatta. Tästä syystä Tuomolle lieneekin kasautunut paljon vastuualueita toimintamalleissamme, sillä eihän esikoiset osaa muuta kun pomottaa, ei ne osaa mitään ongelmia ratkoa. Itselläni on pikkuveli ja -sisko.

Santtu vastaa: On.

Janne vastaa: Kaksi nuorempaa veljeä. Vetivät kerran yhdessä tuumin turpaan. Opinpahan olemaan.

Tuomo vastaa: Veljiä, yksi “iso” ja yksi “pikku”.

Kuisma vastaa: Pikkusisko. Terkkuja!

voisiko marko valaista kansalle hieman karjunnan ja rääkymisen salatiedettä. esim miten sen oman tyylin ja tekniikan saa kuntoon. onko jotain harjoituksia tai vinkkejä, vai onko ainoa tapa oppia vain yritää ja yrittää kunnes se sujuu?

Marko vastaa: Mie joskus luulin ymmärtäneeni miten se tehdään, mut en mie enää tiedä. Ainakin kaikki aivan tavalliset äänenavaus- ja -rentoutustekniikat soveltuvat äänenhuoltoon huutajalle siinä missä laulajallekin. Levolla on myös iso merkitys, joten kannattaa treenien/keikan jälkeen nukkua kunnon yöunet, jos toivoo olevansa vielä seuraavanakin päivänä iskussa. Se miten ja missä huuto kehossa syntyy, se lienee melko yksilöllistä.