Vappuviikonloppu vietettiin ennakolta rajuissa mestoissa: aattona Kouvolassa ja vapunpäivänä Imatralla. Jos näistä mainettaan hurjemmista pitäjistä selvittäisiin isommitta kolhuitta, niin lauantaina olisi vielä luvassa Helsingin Tavastia-klubi.

Tätä kirjoittaessa keikoista on kulunut jo niin pitkä aika, että yksityiskohdat ovat (onneksi) vaipuneet unholaan. Sen muistan, että saavuimme Markon kanssa junalla Kouvolan rautatieasemalle (josta löytyy vanhan vitsin mukaan kaupungin paras meno). Suuntasimme asemalta House of Rockiin, jonka terassin olivat valloittaneet tuttuakin tutummat hahmot: Santtu jne. Omien hampuusien lisäksi paikalla oli Pitbull Terroristeja valeasuissaan, eli ilman pipoa. Pahan näköistä porukkaa.

Seuraavaksi oli ohjelmassa keikkareissuilla jo perinteeksi muodostunut Prova e divertiti con Roulette , Blackjack, Deuces Wild, Jack or Better, Triple Card Poker e tanti altri giochi tutti da scoprire. sound check, jonka jälkeen tapoimme yllättävästi – emme toisiamme – vaan aikaa.

Yleisöllä oli vappuaattona ilmeisesti parempaakin puuhaa, sillä aivan loppuun ei klubia tällä kertaa myyty. Porukkaa ja meininkiä oli kuitenkin riittävästi, jotta keikka jäi mieleen. Erityisesti täytyy mainita muistojen pikkuhousut, jotka lensivät lavalle. Tällä keikalla niitä tarjottiin jopa kaksi paria, joista ensimmäiset olivat mallia miesten bokserit. Niitä meillä on jo omasta takaa, joten kalsarit palautettiin omistajalleen. Lavalle mätkähti myös naisten pikkuhousut, joita kukaan meistä ei tunnusta käyttävänsä. Niinpä lahja otettiin vastaan ja ripustettiin Jyrkäsen rumpuihin. Siinä ne roikkuvat vielä tänäkin päivänä.

Kiitos Kouvola.