Hyge kirjoitti:

Lisäksi kehitimme kaksikin tosi-tv-formaattia.

Keksittiinkös “Mitä tänään syötäisiin?” -ohjelman rajumpi versio “Ketä tänään lyötäisiin?” sitten bussissa? Niin taisi olla. Siihen oli mietitty jo viikon vakiovieraskin, mutta jääköön henkilöllisyys paljastamatta näin pienessä maassa. Ensimmäinen kansainvälinen vieras olisi kuitenkin se jamppa, joka lurittelee Guns N’Rosesin uuden levyn hienon Better -biisin loppuun kitarasoolot, jotka ovat niin sängyn laidalta repäistyt kuin mahdollista. Ihan kuin jostain 80-luvun ankeasta kitaraopetusvideosta. Miten helvetissä kaveri on päästetty pilaamaan mahdollisesti ikivihreä rock-balladi? Ehdottomasti läpsimisen arvoinen tapaus.

Hyge kirjoitti:

äsken tupsahti meiliboxiin Tuomon “Rässipässi” -demo

Jep, kunnianhimoinen tavoitteeni on säveltää jälleen yksi kappale albumille. Sovitustyö on varsinainen “leipäpuuni” tässä yhtyeessä, mutta onhan kokonaisen oman biisin valmiiksi saaminen kuitenkin eri tavalla palkitsevaa. Yhdessäkin riittää meikäläisellä tekemistä näin kovien riffinikkarien ryhmittymässä. Biisinteon haasteet eivät liity pelkästään sävellysten riittävän laadun saavuttamiseen, vaan myös tyylin täytyy istua etenkin laulusolistimme pirtaan. Melodinen antini kuulostaa Markon suussa aina jotenkin oudolta (lue: paskalta), joten rytmisempään ilmaisuun on keskittyminen. Nähtäväksi jää, puskeeko “Rässipässi” seulan läpi.