Hommat jatkuvat jälleen tulevana keskiviikkona. Käväisimme treenikämpällä myös Oulun reissua edeltävänä iltana. Jos kahdeksan tunnin tehotreeniä nyt käväisyksi voi kutsua.

Keskityimme testaamaan Santun biisin uutta sovitusta oikein laulun kera, ja hienostihan se toimi. Jopa niin vakuuttavasti, että päädyimme nostamaan sen keikkasettiin viime hetkellä ennen lavalle nousua lauantaina Tampereen Yo-talolla. Biisi tuntui näpeissä todella hyvältä myös livenä, vaikka melkoisen kylmiltään se vedettiinkin. Biisin oikea nimikin tuli keikan myötä julki: Vääräleuka. Voisi nimensä puolesta kertoa säveltäjästään, mutta ei kuulemma sitä kuitenkaan tee.

Vääräleuan lisäksi painimme tuntitolkulla Kaihomielen kanssa. Kertsi on vaatinut valtavasti töitä, vaikka melodia sinänsä onkin yksi parhaimmista ikinä. Rytmipuoli ei vain ole asettunut paikalleen. Viimeisimmässä iteraatiossa kokeiltiin melodian hajottamista ja lauletun vastamelodia lisäämistä väleihin. Tunnelmapisteet kohosivat, mutta melodian tenhosta jäi jotakin pois. To be continued…

Keskiviikkoon.