Järisyttävintä Mokomaa tähän asti. Hyvän orgasmin aiheuttaja, ei kumminkaan täydellisen. Aina on varaa parantaa…

Stam1na ja Mokoma, kyllä voi olla ylpeä teistä, loistavat levyt molemmilta!

Jukranpujut, olihan mahtava levy tuo Sydänjuuret! Kiitoksia vaan, kerrassaan toimiva plätty, ja visuaalisestikin oikein maukas! Ja terveisiä kotiväelle!
-Jhuo

Mites nyt suu pannaan,ku ukot teki taas maailman parhaimman levyn?Iso kiitos ja kumarrus sinne ja pyllistys tonne vasta suuntaan!

Kiitos!

kovasti tuntuu foorumeilla (mm. Imperiumi ja muusikoiden.net) saavan uusi levy kritiikkiä. Pakko sanoa että kyllähän tuo yllätti ja ensimmäiset fiilikset oli, että mitä v*****?? mut kyl tää ihan asiallista on. Vaati aika monta kuuntelua ennen ku tää aukesi. Hyvä levy, kiitos siitä!!!

Nimimerkkifoorumien loanheittoon voi suhtautua samalla vakavuudella kuin vessanseinäkirjoituksiin.

Terveppä terve, Olin jossain näkeväni ilmotuksen että ootte Lappeenrannan levymusiikissa nimmari reisulla, oisko ollu 1.4? Jos näin on niin mihinköhän vuorokauden aikaan siellä vaikutatte?

Ps. Helvetin kovan lätyn pyöräytitte!!

Vierailemme Levymusiikissa klo 17-18.

<3

Semmosta vaan mietin, että onkohan suunnitelmissa jonain kesänä julkaista uusi live DVD kun tuota uutta materiaalia on jo edellisen jälkeen kertynyt ihan kohtalaisesti?

Asiaa on harkittu jo vuositolkulla, mutta oikeaa momentumia asian eteenpäin viemiseksi ei ole löytynyt. Ilmeisesti aika ei ole vielä kypsä.

Kalmannäkijästä tuli kovasti mieleen Hornan pari biisiä… pakko oli kaivaa vanhat Horna lätyt kaapin pohjalta varmistaakseni että assosiaationi oli edes jotenkin oikeilla jäljillä… ja kyllä, siellä oli yhtymäkohtia. Jotenkin oli havaittavissa myös tiettyä paluuta juurille eli Valun aikaiseen tuotantoon…

Kalmannäkijän työnimi oli Marskin Norski, joten ei tuo Hornakaan vissiin kovin kauas putoa. Nyt tietysti tulee Gorthaurilta pataan.

Mie olin jo jätkät lähes luovuttanut teidän suhteen, kun ei viimesimmät levyt tuntuneet enää juuri missään. Väsyneeltä tuntui. Hetken mielijohteesta ostin uusimman ja perskeles että toimii! Vilpitön kiitos ja kumarrus! Jaa pitäisikö sitä kysyäkin jotain… Kenenköhän idea tuo video oli? Melkoista hassuttelua.

Videon perusideaa palloteltiin yhdessä Vainion Veskun kanssa. Kuvauksissa elettiin hetkessä, ja tuollainen siitä sitten tuli. Itse tykkäilemme kovasti.

Kova levy! Kiitos siitä! Kaikinpuolin onnistunut! Ei muuta kuin t-paitoja joissa “Rautaa rinnoista” painatus etupuolelle. Naisille ainakin toimii…miksei miehillekkin.

Yllättäen asiaa puitiin, mutta tällä kertaa puhelu paitatehtaaseen jäi naurun laannuttua poikkeuksellisesti ottamatta.

Hyvää meininkiä, peräpukamat lähtee kuunnellessa, perskuta!

Kiitän hyvästä levystä. Se ei ole helpoin mahdollinen avautuja, mutta tuntuisi paranevan joka kuuntelulla. Aika näyttää mille sijalle se asettuu tuotannossanne. Minulla olisi myös yksi kysymys tai oikeastaan pyyntö. Voisitteko antaa vihjeen mistä kertoo biisi “Älä anna sille nimeä”? Kenelle tai mille siinä lauletaan? Kappale on nimittäin vaativa sekä musiikillisesti että sanoituksellisesti. Musiikkipuoli on siinä jo lähtenyt avautumaan, mutta olisi mukavaa myös saada tekstistä paremmin kiinni.

Marko voi kommentoida tekstiä tuonne alle, jos haluaa/ehtii/…

Kiitoksia uudesta loistokkaasta levystä. Keikoilla nähää, tai mie nään teijät..

Morjes.
Kiitokset erittäin korkealaatuisesta albumista, tätä on odotettu. 🙂 Varsinkin tuo Ei kahta sanaa ilman kolmatta on erittäin hieno teos. Soinut melkeen taukoamatta nämä kaks päivää.
Erityiskunnianosoitukset Herra Rumputaiteilija Jyrkäälle, levyllä on parhaat rumpusovitukset ikinä.
Loppuun vielä tämmönen kysymys, että kun tuota Ei kahta sanaa taidettiin työstää työnimellä “Recycling is gay”, niin mikä on ollut tän kierrättämisen lähde? Itse kun en ole mitään erityistä kierrättämistä huomannut, vaikka osaan kyllä koko Mokoma-tuotannon.

J69 oli pitelemätön. Marski synnytti Recycling is Gayn kertosäkeen jo useampi tapscott levy sitten. Nyt sävelkulku palautui Ö-mapista uusiokäyttöön, siitä nimi.

Kiitos! Sydänjuuret on todella hyvä levy. Ei varsinaisa “hittiralleja” mikä onkin ihan hyvä juttu. Koko lätty on kokonaisuudessaan ihan helvetin hyvä!!!

Aivan mielettömän levyn ootte tekassut, kiitoksia kovasti !

Hienon levyn ootte saaneet aikaan! Rautaa Rinnoista raikaa rytmikorjaamolla, eiks je?

AIVAN MAHTAVAA MÄTTÖÄ!!! samaan malliin vaan!!

No onhan tää helvetin kova levy, pieksee sen toisen thrash bandin 100-0.

Kiittikiitti!

Ja jälleen asiaa vinyyli muotoisista julkaisuista. Miksei vanhempien vinyylien hinnat laske samalla/samalle tasolle kuten cd:n ? Hinnat vaan pysyy taivaissa vanhoillakin lätyillä. Ja sit ihmetellään kun ei osteta… Vai puhunko puppua ?

Vinyyli ovat ainakin vielä erikoistuote, jolla kampanjointia ei ole nähty tarpeelliseksi. Todennäköisesti myyntimäärä ei tuosta olennaisesti nousisi, vaikka hintaa tiputettaisiinkin. Nyt ollaan päästy 500 kappaleen painoksista mukavasti eroon. Yksikkökustannus on pienissä painoksissa sen verran kova, että harrastustoiminnan piikkinhän vinyylituotanto joka tapauksessa menee. Asetelma voi tietysti muuttua, mikäli formaatin suosio lähtee huomattavaan nousuun.

Rauman Pete (PunaPete):
Perkeleen kova lätty toi teidän uusin,
ehkä jopa tän vuoden kaikkein kuumin?
Jää missit ja tosi-tv “-tähdet” kauas,
kun Mokoma näyttää todellisuuden: niin hauras.

Iso mies ihan tässä kostuu,
ja se teidän sanoitukista johtuu.
Siis kyynelillä poskillani,
ei limaista mahlaa pakarallani.

Iso kiitos ja kumarrus todella syvä,
levyn mukana kotiin tuli elämääni toivon jyvä.

Kiitos, karu runo!

Miksi teette näin helvetin hyvää musiikkia?

Täytyis varmaan laittaa lottokuponki vetämään.

Hieno levy, kiitos siitä. Taitaapa vielä kasvaakin kuunnellessa. Kiitos myös digiostajan info-lappusesta. Mutta asiaan (tai no “asiaan”). Kuinka äärirajoille soittotaitonne (puhutaan ihan vain tekniikasta) joutuu Mokoman kappaleita louhiessanne?

Yhtyeemme luontainen rytmi on varsin hektinen (niin elämässä kuin musiikissakin), joten äärirajojen tuntumaan ajaudutaan useinkin (niin elämässä kuin musiikissakin). Esim. Hei hei heinäkuu ei voisi olla montaakaan pykälää nopsempi tai homma alkaisi mennä mikkihiireilyksi. Pyrimme kuitenkin toimittamaan asiamme groovaavasti ja painokkaasti, joten ranteen pysyä jokseenkin rentona ja tempojen aisoissa. Älä anna sille nimeä -kappaleen esapulliaiskitarat edustivat itselleni vähän toisenlaista –  eikä yhtään helpompaa – teknistä ääripäätä.

Laitoinpa tuossa iltasella ennakkoon kuuntelematta Sydänjuuret CD-soittimeen, napit korviin ja kuntopyörän selekään könysin. Laukallehan se siitä hyppäsi ja 28 kilometriä tuli mittariin levyn keston aikana, joten toimiihan se noinkin…  Hyvää levyä vähän oottelin eikä pettyä tarvinnut.

Ei taida teillä ukoilla olla aavistusta siitä kuin tärkeeksi työ voitte immeisille käydä. Tänään kolisi uusi levy asuntolan postilokeroon, ja jo kolmannen raidan kohdalla itkin. Joskus onni kasvaa pienistäkin asioista pakahduttaviin mittoihin. Kahden sanan viimeisen rivin jälkeen tiesin että taas on tullut levyllinen parasta, tuttua mutta erilaista Mokomaa, ja se arvio piti kyllä kutinsa. Kiitos taas tästä, keikoilla nähdään!

kuulkaa herrat! te kiemurtelette jostain helvetin syystä musiikillane ihan vatsanpohjaan asti. tällä tarkoitan vain sanoa että teette mahtavinta musiikkia. uusin tuotoksenne vain tunki syvälle johonkin mitä en edes tiennyt olevan. kiitos!

Tiiättekö poijjat mitä tyylilajia teijän kappale Ei kahta sanaa (ilman kolmatta) edustaa? Se on perseenkeikutusthrashia! Sai nimittäin yhden kappaleen fanipoikia tanssahtelemaan villisti chillisti kappaleen tahdissa, kun piisi tuli ulos.

Miltä tuntuu ku teijän bändin nimi on yhdessä saatanan loistavassa kiekossa?

No hitto, kyllähän nämä lämmittävät näin pitkään kuormittaneen projektin maaliviivalla. Kiitos!

Ärsyttää ihan perkeleesti.. oon odottanu teidän uutta lättyä kun hullu ja kuulin nyt ensikerran tuon ei kahta sanaa rallin ja petyin, en löytänyt siitä sitä mokomaa josta pidän. PERKELE. ehkä myöhemmin…

Harmi homma.

Kuuntelin juuri levyn ensimmäistä kertaa läpi. Nyt on todella hyvä fiivis. Kiitos ja kumarrus. Marko: Vääräleuan karjumiset ja “Älä anna sille nimeä” herätti ajatukset, että jos käyttäisin sadevaatteita, niin tykkäisin susta varmaan aika paljon.

Neljä sanaa: Mie rakastan tejän musiikkia.

Rakastan.

On muuten vitun kova levy

Jäitte vain puoli kirvestä täysistä pisteistä Infernon arvostelussa, koska Hei hei heinäkuu oli arvostelijan mielestä heikko biisinnimi. Harmittaako? 🙂

Eipä juuri.

Mitäköhän mömmöä toi suen arvostelija on vetänyt kun väittää että vääräleuka on levyn heikointa antia ja että kyseinen biisi on kuin ylijäämä biisi aikaisemmalta julkaisulta. En voi enää enempää eri mieltä olla, koska minun mielestä kyseinen biisi on ehdottomasti parasta mitä mokoma on ikinä tehnyt!! Ja kertosäkeestä tulee aina kylmiä väreitä. Kiitos siitä!! 🙂

Vääräleuka mahtuu hyvinkin tämän hetken Mokoman top 11 -biiseihin.

Nyt on poijjaat pistäny kyllä loistavan lätyn pihalle! Kiitos tästä. Sakaralta taiskin sitten tulla vuoden 2010 kaksi kovinta levyä.

Stam1na ja Rytmihäiriö on kyl kovia.

Nyt on viimein joku valopää saanut torrentinkin tehtyä.

Yllätys. Tsekatkaa lätty mieluummin ilmaiseksi Levykauppa Äxän sivuilta. Siellä tuo pyörii vielä tiistaihin asti.

Onko levyn Metadatat “lievästi” päin persettä? Tietokone ei saa levyltä mitään muuta kuin “track 1-11”

Biisien tiedot tulevat verkosta. Ilmeisesti tietokannassa ei ole olleet hommat vielä ajan tasalla.