Hyge: Matkalla Turkuun kuulimme, että Klubi on loppuunmyyty. Kuinka hyvä fhjiilis siitä sitten tulee, no tosi hyvä. Klubilla tutut kuviot: roudarit roudaavat, poptaitelijat pysyvät poissa jaloista, sitten vähän ruokaa kupuun ja äänenpaineet kohdilleen. Keikkahan oli loistava, oikein loistava ja Ruusunen myi paitaa kuin siimaa. Ps. Matkalla kuulimme myös, että lavasomisteemme eli nyt jo legendaariset Roll-upit olivat unohtuneet Poriin. Tekninenhenkilökunta saikin tästä iltapäivän aivopähkinän: kuinka hoitaa ne sieltä takaisin.

Kuisma: Höltän Teron ennustus rollupeista (“Ei tule toimimaan!”) alkoi tuntua jotenkin itsensätoteuttavalta ennustukselta. Vitti mikä Nostradamus! Ja täällä vedettiin hienot rankkarikisat. Kuskimme Rollo – vanha kiekkoveska – oli maalissa ja ukot yrittävät toinen toistaan hienompia kikkoja Rollon jallittamiseen, mutta eihän siitä mitään tule. Ammattimies, monessakin mielessä. Paha hanu and.

Tuomo: Verisin keikka ikinä. Jo edellisenä iltana lievästi vaurioiutunut pikkusormeni aukesi viattoman kitarantakomisen seurauksena niin, että verta levisi kentälle ennätysmäärä. Kitarakin näytti lähinnä Beheritin kitaristin työkalulta. Jälkeen päin kuulin, että veren haju oli niin voimakas, että eturivissä alkoi tulla huono olo. Ei kovin siistiä, mutta jotenkin melko rock.