Kuisma: Tällä reissulla oli mukana myös kunnon sählymaali. Saikkonenhan osoittautuikin melkoiseksi rankkarispesialistiksi!

Hyge: Tällä reissulla oli vieraslistalla Vepan vaimo 8. Jonkin sortin ennätys. Oli sillä listalla tosin muitakin. Hyvissä ajoin ennakkoon loppuunvarattu Lutakko veti mielen muikeaksi ja jäsenet sen verran vetreiksi, että oma soittoni sujui edellistä päivää iloisemmin. Olin myös varautunut magiaa henkivällä erikoisasusteella: LaPan slotmachineitaliane.net pelisukat 80-luvulta, hihaton paita mallia kesäesa Pattayalla, ja kruunuksi olkistetson, jonka Santtu nimesi rapumerraksi. Näillä ei menty vikaan. Keikan jälkeen fhjiilis oli maailmoja syleilevä. Olin joutunut illuusioiden valtaan!

Tuomo: Jyväskylässä on aina ollut ihan parasta. Liiankin parasta. Aina pitäis soittaa ikimuistoinen keikka. Too much pressure! Perkele!

Hyge: “I can”t take this pressure, pressure, pressure, pressure”, lauloi Negative Approach. Very punk!