Ei saatana petrinygårdit. Oliko fintelligens jo varattu? Olisitte edes älynneet kunnialla lopettaa perkele tusinapopparit, mokoma ja kotiteollisuus. No kiva että edes pikkutytöt tykkää ja jonenikula.

Itse asiassa Kuisma jo taannoin “fiittas” Elastisen akan pojan levyllä. Lopettaminen ei tule vielä(kään) kysymykseen, liian hauskaa tämä rokin kanssa puuhailu.

Voisitteko laittaa spotifyyn lisää biisejä? Liian vähän löytyy tällähetkellä. Kiittää hän (:

Ei ainakaan vielä, ei niillä taksoilla.

Saikkonen, miksi sinä soitat aina (tai en ole ihan varma, että soitatko ihan AINA, mutte kuitenkin kai aika usein) 6 – kielistä ja Kuisma 7 – kielistä ?

En tykkää 7-kielisen tuntumasta. Soitan mieluummin 6-kielisellä, vaikka jotkut jutut jäävätkin tällä meiningillä soittamatta. On liian mälsää soitella D-rässejä niin, että joutuu naputtamaan D-kieltä A-kielien välissä.

http://www.liberales.be/pics/figuur/voltaire.jpg
saikkonen?

Onko poijjaat lukenu paljokin Raamattua, kun tuntuu monen biisin sanotuksissa olevan viittauksia siihen esim.Koiruoho ja mitä näitä nyt oli? Väkisin tuli luettua kyseinen opus kannesta kanteen, kun tuli kerran alotettua ja oli ihan hauska huomata miten paljon muidenkin bändien lyriikoissa on viittauksia siitä. T: Leviathan

Marski on lukenut kyseistä nivaskaa ihan omalla ajallaankin. Muut porskuttavat hyvinkin pitkälti peruskoulun/lukion uskonto-oppimäärän varassa.

Miksi muilla on työpaikka mutta minulla ei?

Et sie tällä hetkellä ihan yksin ole tilanteesi kanssa.

Tiijjäkkös Tuomo mitä. Sulla on ihan jumalaisen hyvä ääni, joka kerta kun kuulee Kasvot kohti itää:n kertsin tmv. niin on kyllä seksiä korville ja musiikkiorgasmit on todellisuutta. Oonko oikein ymmärtänyt, että sä et ole enää missään vokalistina? Ei saa hukata hyvää ääntä kerran se on suotu 🙁
Mutta joo, ymmärrän toki kiireet, mutta harmi silti.

Liioittelun makua, mutta kiitti vaan. Kyllä mie joskus karaokessa luikautan. Aika ja into eivät tosiaan riitä juuri tuon totisempaan lauleskeluun.

Jou, dooks ! jokos mokoman uusi, räppiä ja metallia nu-metal -henkisesti sekoitteleva albumi on suunnitteilla ? 😀

Suunnittelu ei ole vahvinta alaamme. Eikä nu-metal.

koska Kajaaniiin????

Jaa-a. Kysy paikalliselta keikkajärjestäjältä.

Mualimalla menossa, kotihaikeuden yllattaessa tropiikissa, Mokoma soimaan. Kiitos

Eipä kestä.

Jumalistye! Äijät parantaa levy levyltä. Toinen toistaan parenpia levyjä ja vittu miten hienoa olis jos osaisin kirjoittaa oikein. No en osaa. Lippu korkealle ja Stanan hienoo itsenäisyyspäivää!

Kiitos samoin.

Olen tässä pidempään aikaan miettinyt tekeväni pienen ‘seikkaulun’ idolieni kaupunkiin (Annala & Hynynen) Lappeenrantaa. Mitäs, onkos se kaupunkin sellainen paikka, että voisi jopa katsastaa? Kaverini ‘pelottelevat’, että jään sille tielleni. Tavallaan niin on jo osittain käynyt, ne on näitä ihmissuhde kuvioita ne. Kiitos myös teidän musiikistanne, löysin teidät vasta vähään aikaa sitten, mutta pitänee myöntää, että kolahtaa hyvin. Olettel top 3 listalle sijalla 2. Kiitän.

Aika harvoin tulee tätä nykyä Lapuskissa pyörittyä. Kiva kesäkaupunki ja Vety. Siinäpä ne tärkeimmät.

siis aivan tajuttoman hyvä keikka siellä avajaisissa 🙂

Heh, piuhat jäi matkasta, mutta kiva jos jotain välittyi. Tunnelma ainakin.

Kenen on tuo komia impala hei hei heinäkuu videossa?

Yhden joutsenolaisen jampan.

soitin teijjän biisejä yhelle tunisialaiselle jätkälle, ja se tykkäs niistä. ootteko mitä mieltä siitä että teistä pidetään ulkomailla??

Kivahan se, jos tykätään.