Kuisma näyttää nykyään tosi vanhalta o_o 😀

Näin on. Asia liittyy ilmeisesti jotenkin hänen ikäänsä.

Onko teidän sanoituksistanne luettavissa poliittisia kannanottoja ?

No, onko?

Kiitos ihan törkeen hyvistä keikoista Helsingissä ja Tampereelle!! Ei huvittais yhtään lähtee jäähalliin kattoo bodomei, mieluummin vaikka taas viikonloppuna Forssaan… 🙂 Rakastan teitä (bändinä)!!!

Kiitos samoin. May the Forssa be with You.

niin se vaan loppu kiinnostus sen oranssin värisen levyn myötä. ei voi mitään. ei uusissa varsinaisesti mitään vikaa ole. ei vaan jotenkin jaksa toimia mulle. kaikkea hyvää.

Näinhän suhteissa tuppaa pidemmän päälle käymään. Onneksi sinulle löytyy muita levyjä ja meidän levyille uusia kuulijoita.

Voi poijjaat, olipas viime lauantainen keikka Virginissä taas enemmän kuin hintansa väärtti. Aika kului turhan äkkiä ja tuntui että ennen kuin kerkesittä aloittaa niin jo lopetitta. Te oletta täydellinen paketti: teettä hyviä biisejä, hallitsetta lavaesiintymisen ja kuulostatte livenäkin hyvältä. Ja kaiken tämän teette niin että ainakin mulle tulee fiilis että oletta aitoja ja teettä asiat sydämestänne. Jatkakaa samaan malliin ja olkaa aitoja itsellennä, niin te ootta aitoja myös yleisölle! Vielä kerran suuret kiitokset!

Kiitos vaan, oli jälleen huima ilta Virgin Oilissa. Jostain syystä se paikka vaan sopii meille aika hyvin.

Näinkö oikein, kun mielestäni 15.3. Salatut Elämät – tv-sarjassa oli Marko?

Et nähnyt.

Mokoma-armylippistä olisi hienoa saada uusi satsi myyntiin.

Merkkariosasto kasselee.

Oli muuten hyvä keikka Lahdessa 11.3 =) Kiitos siitä! Toinen kerta livenä ja mahtavaa oli!

Viihdyimme mainiosti, vaikka jättimäinen halli olikin mitoitettu Mateille ja Tepolle.

Kuinka paljon roudarillenne Jarkolle pitäisi maksaa, että hänet saisi esiintymään tangoissa lavalle alkunauhanne aikana? Nimin. Kolehti kiertämään

Ei se kuulemma rahasta ole kiinni. Jarkkoa vaan ahdistaa jättää valopöytä keikan alussa oman onnensa nojaan. Luulen, että tämä spektaakkeli tullaan vielä näkemään.

Heips, tahtoisin kiittää Lahden keikasta, joten kiitoskiitoskiitos! Itselleni jäi tosi hyvä mieli keikasta, vaikka yleisö ei välttämättä ollut parhaalla mahdollisella tavalla mukana. Onkohan mahdollista saada settilistaan jossain vaiheessa hieman vanhempaa Mokomaa, elikkäs elikkäs kappaleita vaikkapa kahdelta ensimmäiseltä levyltä tai vaikka vain jommalta kummalta? Esimerkiksi Seitsemän Sinetin Takana olisi joskus suht jees kuulla^^ Kiitos kun olette niin mahtavia. Teidän musiikki on antanut ihan älyttömästi voimia jaksaa.

Tuollainen jättihalli ei tietysti ole parhain tunnelman tiivistäjä, mutta ihan hyvä mökähän siellä oli. Sinettiä on soiteltu vähän väliä. Ei siitä kuitenkaan enää vakiobiisiksi ole, kuten ei ole Valunkaan ralleista. Parempiakin sävelmiä on tyrkyllä settiin liikaa.

Heippa ja kiitos supermahtavasta perjantaista Lahdessa! Teit on aina niin ihana tulla katsomaan ja kuulemaan. Pusuja teille kaikille ( ja Jarkolle, ku soon niin söpö), toivottavasti nähdää vielä tänä keväänä! T. ‘Rautaa Rinnoista’ ;))))

Jarkko on kyllä hottis.

Kiitokset taas viikonlopun kekkereistä, etenkin Helsingissä!! Oli niin kivaa että tuli pitkästä aikaa semmoinen keikan jälkeinen morkkis. Pitänee piipahtaa siis Forssassakin.. 🙂

Olin 11.3. Lahdessa kuuntelemassa teitä ekaa kertaa, enkä ole aiemmin juuri kuunnellut musiikkianne kuin lähinnä sivukorvalla, mutta nyt minustakin tuli Mokoma-fani :). Kiitos mahtavasta keikasta!

Kiitos eilisestä! Voi pojat ku ootte sitten ihania! <3 -Satu

No kiitos kiitos!

Oletteko katsoneet Pasilaa?

Pasilaa katsottu on. Jumalauta!

Onko Marko yrittänyt saada yhtyeen muita jäseniä luopumaan alkoholin käytöstä ?

Heh, ei kuulu Marskin tyyliin moinen. Emme me muutkaan ole yrittäneet ylipuhua Marko viinanjuontiin. Näin se menee.

koska en pysty kuuntelemaan haloo helsingin kuule minua- kappaletta kuvittelematta miltä moksmoksversio kuulostaisi, olisko paha heittää semmonen? hyvin mahtuis johki bonariks jos ei muuten! ps. santtu on hot.

Tuo biisi on kirjoitettu jo lähtökohtaisesti nuoren naisen laulettavaksi. Ei se meiltä luontevasti taipuisi, vaikka Marskin teksti- ja sävelmaneerit ovatkin kuultavissa. Ja joo, Santtukin on tosi hottis.

Tänne ku mie nyt eksyin nii pitäähä se nyt lähettää Markolle terkkuja sinne Lappeenrannan miehelle <3
T. Lappeenlikka

Sinne män.

Hei koskas ois taas Oulun keikkaa tiedossa? Viime keikan missasin ku piti sairaalassa maata, eikä millään jaksais oottaa piristystä elämäänsä, ootte te sen verran huippuja!

Eipä ole Oulun reissua nyt tiedossa. Toivotaan että myyjä ja tilaaja pääsevät sopimukseen.

Nyt heräsi kysymys kun luin tuota kyssäripalstaa. Niin että miten se oli taas? Ainut musiikki mitä siellä ulkoisella kovolla voi lain mukaan olla on musiikkia mikä on jo ostettu. HINTAAN ON JO KUULUNUT TEKIJÄNOIKEUSMAKSU. Mitenkään muulla tavalla ei teidän musiikkianne voi kenelläkään laillisesti olla. Nyt täytyy sitten vielä toiseen kertaan tyhjästä kovosta maksaa?? Millä hiton perustella kysyn vaan?? Selittäkääpä nyt meille tyhmille suomalaisille oikein tarkkaan että miten se homma menee. Vai tiedättekö ittekään oikeasti? Rahaa vaan tarttis saada kirjaimellisesti tyhjästä? Ei sillä kyllä minullekin raha kelpaa mutta en vielä perkele penniäkään ole tässä elämässä ilmaseks saanu niinkuin te tästä!!

Esim. kaverilta lainaaminen ja kopsaaminen on sallittua. Mie en ole Teosto-asioiden suuri asiantuntija, mutta Teoston hallinnoimilla sivuilla tätä on suhtkoht järkeenkäyvästi selitetty: Hyvitysmaksu mahdollistaa yksityisen kopioinnin. Suomessa jokaisella on oikeus yksityisesti kopioida julkaistuja teoksia mm. musiikkia, elokuvia, tv-ohjelmia yksityiseen käyttöön.  Suomessa hyvitysmaksujärjestelmä toimii hyvin ja tehokkaasti! Yksityisen kopioinnin hyvitysmaksu on säädetty, jotta tekijät, esittäjät ja tuottajat saisivat korvauksen siitä, että heidän teoksiaan on yksityisesti kopioitu. Hyvitysmaksukäytäntö takaa sen, että kuluttajilla on laillinen ja helppo tapa kopioida haluamiaan teoksia laitevalmistajien ja laitemaahantuojien markkinoille tuomille laitteille.”