mikä on Mokoman jäsenien mielestä Metallican paras levy ?

Mulle paras on Masters of Puppets. Veikkaisin, että aika moni yhtyetovereistani olisi samoilla linjoilla.

Ei iske itseen yhtään nuo akustiset, mutta onnea matkaan. Varmasti tuollekin löytyy oma yleisönsä.

Yleisön löytyminen olisi tietty plussaa. Mutta kävi miten kävi, seikkailu on jo nyt ollut aloittamisen väärti.

Siellä pitäisi olla “Englanti”-painiketta sivuston. Olen huono kanssa suomea.
Mutta, Mokoma on suuri!

Eipä ole, enää. Sorry!

16.7. keikkahan tietysti alkaa sitten Nygårdin kanssa “Sarvet esiin” meiningillä… eikös sovita niin?

“Sarvet esiin” on Petrin biisi, ei Mokoman. Kantsii siis mennä Petrin keikalle, mikäli kappaleen halajaa livenä kuulla.

♥ Aloin yhtäkkiä kaivata mänttiluuria. Tuomo on jotenkin tosi nuorekas, se menis ulkonäkönsäkin puolesta vaikka 25-vuotiaasta. Mikä tähän on syynä?

Geenit tietenkin, äiti.

Hei Miehet! Sauna openin vedosta jäi helevetin hyvä fiilis ja jäin kaipaamaan lisää. Nyt siis kysynkin onko Tammerfestissa odotettavissa pidempi sessio kuin saunan keikka oli?

Käsittääkseni Tammerfestissa soitetaan normaali festarisetti, eli 60 minuuttia. Saunassa slotti oli typistetty kolmeen varttiin, josta Accept vielä lainasi vahingossa viitisen minuuttia.

Valtava kiitos Saunan keikasta ja nimmareista! Olitte mulle koko festarin pääesiintyjä. Eturivistä sain katsella teitä ja laulaa mukana kaikki biisit. Kyllä olette niin mahtavia, ja Tuomo sanoit mulle nimmari jonossa, “että sydäntä lämmittää kuulla että musiikki on auttanu elämässä.” Ja se tosiaan on auttanu. Lupaan ostaa kaikki teiän tulevat levyt sekä CD, että LP:nä.

Hyvä!

Hieno veto Himoksella! Ja sitte onko siitä tullu leso? Siis Kuismasta.. Speressä In Flamesin keikalla Aallon poika tissutteli kaljaa lavan vieressä ja nyökytteli päätä tahissa mut ei kehannu tulla yleisöön pomppimaa.D Toivottavasti tuli kuvamateriaalia Stam1nan keikalta!

Eihän Kuisma varsinaisesti ninjamaisen huomaamaton kaiffari ole, kun bailuvaihteelle eksyy.

Jippijaijei! Mokoma, Kuopio ja RockCock!  Savolaiset ihmeissään taas hetken.. “Sinä riität”  – soittoon savolaisten ja muidenkin vahingossa kaapuntiin eksyneiden riemuksi? Jookos? 🙂

Ei myö Non possono inoltre mancare innumerevoli tavoli da poker e bisogna sottolineare inoltre la possibilita di giocare con la Roulette e con il black jack anche nei casino live. osata, luulisin näin.

Joku kysyi luetteko kirjoja ja vastauksen mukaan ootte niin vanhanaikaisia, että tämmöstä harrastatte. Saisko siis teiltä jokaiselta jotain “paras lukemani kirja” vinkkiä, jos vaikka osuis uusia tuttavuuksia luettavaksi!  🙂

Janne vastaa: Jos rokkikirjat ja skandidekkarit jätetään pois, niin
naiskirjailijoiden top 3 on: Siri Hustvedt: Kaikki mitä rakastin, Donna
Tartt: Jumalat juhlivat öisin ja Johanna Sinisalo: Ennen päivänlaskua ei
voi.

Tuomo vastaa: En ole mikään kirjallisuuden suurkuluttaja, mutta Carlos Ruiz Zafónin Tuulen varjon ja Enkelipelin äärellä kesäloma sujui siivillä.

seuraava albumi saa olla sitte ihan vitun kova että pää irtoo eiks ni!! Kuoleman Laukunnaat ja Luihin ja Ytimiin albumeitten tyylistä kiitos nam ja heippa 🙂

Leprosy!

He he! Kiitosta Tuomo, sun vastaukset o melkein huumoripitoisempia kui Juoni Hynysen (ei kirjoitus virhettä) 😉 Näist saa päivän naurut aina. Jatka samaan malliin..

Komiikkaa se on tahatonkin komiikka.

hello tuleteko himosfestivaaliin
2012  tulen siellä käymään varmasti
ja muissa festareissa 2011-2012 hyvää kesää koko mokoma bändille t.osku

Ei voi tietää vielä, toivottavasti!