Kuulin tuota akustista Mokomaa radio rockilta ja tykkäsin! Ja sitten ajauduin uudestaan kuuntelemaan Mokomaa 5 vuoden tauon jälkeen, ja piti nuo vanhat levyt kaivaa kaapista kuunteluun ja laittaa uudemmat tilaukseen. Hieno levy tämä akustinen on vaikka heviurpot väittäis mitä..

Kiitos kompista!

Mikä paita markolla on tässä kuvassa ? : http://static.iltalehti.fi/popstars/mokoma2606PP_ps.jpg
Haluun itsekkin tollaisen

Hommaa ensin vaikka tämä.

Suurkiitos Joensuun Kerubin keikasta, mahtava akustinen meininki sopii teille siinä missä trashikin! Oli kiva saada marakassi soitettavaksi vikan biisin ajaksi, kiitos lainasta. Ja ihanoo kun mukanakin sai laulaa ihan luvan kanssa!
-Turkoositukkainen Taru-

Kiitos, oli nastaa!

Ottaapas päähän että teitte Sinä riität – biisistä tuommosen iloittelevan version ku oon monta vuotta sit päättäny, että Sinä riität soi mun hää”valssina”.  Joten odotin toiveikkaana siitä jotain herkkää versioo !!  mutta vittuakos sillä – soi se kuitenki.. Kokemäellä nähään !

Siehä voit pyytää hääorkesteria sovittamaan sen valssiksi.

Eikö ole uusia keikkapäiväkirjoja enää luvassa? Paljon kivempia ja hauskempia olivat, kuin facebookin muutaman sanan “raportit”. 🙁

Kappas, ja heti oli sanottavaa!

Ihmetyttää miksi luihin ja ytimiin -albumi on saanut niin paljon heikkoa arvostelua (ainakin sellainen kuva itselleni jäänyt).  Pidän kyseisestä albumista erittäin paljon, levy on mielestäni lähes täydellinen.. parhaillaan kuuntelen “entistä ehompi” kappaletta ja herättää hyvin paljon muistoja, liittyen siihen päivään kuin levyn ostin, eli julkaisupäivään, marraskuu 2007. Tuolloin oli elämässä kaikenlaista pa*kaa, tuntuu ehkä uskomattomalta sanoa mutta tämä levy auttoi silloin jaksamaan kaiken ikävän yli.. Kaikinpuolin erinomainen albumi siis. Kiitos tästä.

Kyllä me se ihan yhtä suurella antaumuksella tehtiin kuin muutkin levyt. Mielestämme siltä löytyy useita uramme parhaita ralleja, kuten Nujerra pokies online ihminen, Ammu, hautaa, vaikene sekä Marras. Mutta eipä meidän – tai sinunkaan – auta muiden mielipiteitä jäädä kuuntelemaan.

Kiitos eilisestä 28.10. keikasta. Loistavaa!

Itelles!

Hienoa! Olen ollu ikäni YUP-fani ja melkein tuli itku kun kuulin pändin lopetuspäätöksestä. Mutta Jarkko pelasti uskoni musiikkiin. Mokoma on toinen “rakkauteni”. Ymmärrän tämän akustisen kokeilun. Alkaahan se tappamisen meininki tylsymään ku taas miljoonatta kertaa vedetään takatalvi tai herkistellään jotain kuu saa valtansa auringolta. Nuolemiseksi menee, mutta toimii. tähän asti. Tehkää välillä paskaa että voi. moittia.

Kiitos ymmärryksestä. Fiilispohjalta on näitä hommia tehtävä. Nyt tuntui tältä.

Olen ihan murtunut. Mä haluan takaisin sen Mokoman, joka vei jalat alta vuosia sitten. Tämä akustinen-vaihe? ahistaa. Palaattehan takaisin kunnon mättöön ja moshaukseen??? Palaattehan??

Kyllä me seuraava levy ollaan suunniteltu tekevämme ihan tutuilla työkaluilla. Tämän “vaiheen” jälkeen into mäiskeen tekemiseen on itse asiassa aika korkealla. Mutta kassellaan, homma on vielä alkutekijöissään.

Karppaako Marko aina vaan?

Täh, karppaako se?

Valapaton akustinen versio on yks teidän parhaita biisejä.

Tänks, iteki tykätään.

Heissan! Olin aika skeptinen Varjopuolen suhteen kun nimenomaan pelkäsin, että biisien versiointi on ns. MTV unplugged -meininkiä mutta maistiaiset ja Sydän Paikallaan kuulostavat MAHTAVILTA! Odotan innolla levyä. Syysterveiset t: Päkä

Kiitos.