Sain Varjopuolen käsiini vähän myöhässä ja pääsen avautumaan vasta nyt, mutta voi luoja, kyllä kannatti odottaa! Nujerra ihminen sai sydämen sykkeen tuplaantumaan, vaikka istuin vain hiljaa aloillani kuuntelemassa, ja useampi muu kappale ja sovitusidea hymyn leviämään ja silmät painumaan kiinni ihastuksesta. Tosin vähän jäi kaivelemaan, miltä Kuisman pianointi olisi kuulostanut.. Mutta tunnelma on kaikin puolin niin hyvin onnistunut, että se saa vaipumaan jonkin sortin transsiin koko levyn ajaksi. Ah, kiitos kaunis! Kiitos, että uskallatte. Lutakossa nähdään toivon mukaan. ~ Justiina

Kuisman pianonanointi olisi kuulostanut epätarkalta ja dynamiikkavapaalta, mutta sympaattiselta!

Eihän pojat tämmösen levyn jälkeen voi muuta kuin… jatkaa samalla linjalla edellisten suitsuttajien kanssa, mahtavia piisuja ja kauniita kuin sen entisen miehen vaimo. Nujerra ihminen -rallin kohdalla tuli kyllä väkisinkin rippikouluajat mieleen kun hartauksessa istuttiin, ja tervanjuonniksihan se vähän meni, mutta sen perään tulleeseen Silmäterän akustiseen versioon ladatut kovat odotukset toteutuivat parhaalla mahdollisella tavalla, joten saannette anteeksi. 45 Specialissa nähdään, ainakin jos keikkakalenteriinne on luottaminen? Tusen tack!

Keikkakalenteriin on Oulun osalta luottaminen.

Kiitos Mokoma! Kyllä kuullostaa hienolta. Mene ja tiedä kappaleen sovitus yllätti kovasti, muttei negatiivisesti.
Tampesteriin tulen kattomaan teitä ja eturiviin koitan päästä, että näkee hyvin. Jatkakaa samalla mallilla, meikä suorastaan rakastaa teitä.

Islanninhevos(!!)ratsastusta? hehehee… Olispa hauska muuten nähdä koko teidän porukka heppojen selässä. Pistäkää korvan taakse seuraavaa sakara virkistyspäivää varten. 🙂

Jarkko aka DJ KOVIS on planeetan ainoa jäbä, joka saa issikka-ajelunkin näyttämään coolilta.

Voi pojat aivan järjettömän iso kiitos aivan tajuttoman hienosta levystä!!!Kouvolassa tavataan kunhan aika koittaa.

Kiits!

Meinaatteko julkaista Sydän paikallaan -biisiä ns. tiukempana versiona?

Aika näyttää. Ei me sitä väkisinkin sorvata heviksi, ellei kappale nosta itseään treeneissä työpöydälle.

Morjens, olen keittänyt parikymmentä vuotta ja viime aikoina on kypsynyt ajatus yllätys yllätys ruokakirjan tekemisestä. Koska en ole koskaan ollut ihan tavallinen tallaaja duunissa enkä varmaan elämässäkkään(siitä päättävät muut) niin en ajatellut koskaan tehdä mitä kotikokki kirjaa. Mokoma orkesteriin tutustuin kurimus levyn kautta ja heti tuntui synkkaavan ja suhde on edelleen syventynyt vuosien varrella siitä iso kiitos teille. Asiaan eli siis olen todella ihastunut erityisesti sydänjuuret levyyn kokonaisuutena sekä biisinä ja ajatuksenani olisi tehdä ruokakirja sydänjuurista. Esimerkiksi vaikka asun Treella olen kotoisin Lapista ja sydänjuureni on siellä ja siitä tulisi resepti ja toisaalta isäni oli kotoisin karjalasta ja sieltä tulisi toinen resepti omalta kohdaltani. Ajatuksena on että tehdään kirja ruoan ystäville, sydänjuurista tälle päivälle muokattuna ja myös sen takia että hyvän musiikin ystävät eivät söisi liikaa E ko!
odeja, Natriumglutamaattia yms. terveisin mokoma fc peetter (muistaakseni)

No mikä ettei!

Nyt tuli Äijiltä mahtavaakin mahtavampi levy kiitos siitä! Toivottavasti teette keikkoja jotka ei oo k-18 nii pääsis kuuntelemaan teijjän keikka settiä.

Ikärajattomia akustisia keikkoja ei ole näillä näkymin tulossa. Ellei sitten joku festari innostu akustista Mokomaa tilaamaan.

Hei! En ole aikaisemmin ollut ollenkaan teidän tekemän musiikin ystävä, vaikka sanotuksissa ollukin mielenkiintoisia pätkiä. Nyt kun näitä saa kuunella akustisella versiolla meni levy samantien tilaukseen, aivan mahtavaa kuuneltavaa! Hienoa että artisti uskaltaa suunnata musiikkia erilaisille kuuntelijoille! Hyvää talven odottelua sinne!

Olin alunperin überskeptinen Varjopuolen suhteen mutta tämä on aivan MAHTAVA! Kiitos, ettette menneet MTV Unplugged -linjalle vaan teitte ihan sata lasissa tämän homman. Päkä.

Kiitos!

Kävin uuden levyn julkaisupäivänä etsimässä levyä parista lähimästä levyjä myyvästä kaupasta, enkä löytänyt. Miksi? No latasin sitten levyn vertaisverkosta ilmaiseksi…

Kiva logiikka.