Jokos on Drinkify-palvelu testattu? Ehdottaa Mokoman kuuntelun oheen viskin juomista…
http://www.drinkify.org/mokoma

On testattu. Joku bugi tuossa on, koska Stam1nalle ehdotettiin samaa drinkkiä.

tuli kuunneltua radio rockilta joitain varjopuolen biisejä, tuli jostain syystä mieleen star warsin cantina bändin musiikit.
mutta ei siinä, ihan hyvää settiä, vaikka akusitsena onkin

Eikös se Cantina ole hiukan puhallinvoittoisempaa? Muusikoissa on kyllä samaa näköä.

Varjopuoli löysi tiensä ostoskoriini tänään ja kiitos jälleen koko Mokomalle hienosta levystä. Kerran olen vasta sen kuunnellut ja  Kiellän itseni- biisin villi balkanmeininki kolahti.  Haluaisin myös tätä kautta lähettää kiitoksen Ville Piriselle levyn kansitaiteesta! Käsittämättömän hieno kansi Varjopuolessa. Kysymys kuuluu onko kannen kuva toteutettu puupiirroksella?

Kuva on käsittääkseni toteutettu sekavin tekniikoin, ei ole puupiirros.

Kiitos Tuomo, oot ollu reipas poika kun oot vastaillu näihin kysymyksiin! Tässä seuraava kysymys: mitä mieltä olette olleet akkarikeikkojen vastaanotosta näin niinku so far? t. mielenkiinnolla toimintaanne seuraillut

Jonkun täytyy, noita muita ei valitettavasti saa ryhtymään tähän touhuun millään ilveellä. Akkarikeikkojen vastaanotto ollut odotuksia parempi. Jengi on ottanut esityksen avoimin mielin vastaan ja ilmeisesti enimmäkseen myös diggaillut. Sekä meillä että vakiovierailla on ollut totuttelemista siinä, että äänenpaine ja fyysinen raivoaminen jää jonkin verran ns. normikeikoista. Tilalle tulee tosin toisenlaisia tunnetiloja. Herkistymisiäkin on yleisössä havaittu. Mikkeli ja Kuopio ovat jääneet meiningin puolesta mieleen metelin puolesta hyvinkin tasavertaisina sähkökeikkoihin. Erinomaisia ovat olleet muutkin. Tämä seikkailu kannatti kokea, vaikka momentum sähköisten soittimien kurittamiseen kasvaakin keikka keikalta…

Hello! Kouvolassa oli mukavan äänekäs yleisö! Kiitos taas tästäkin viikonlopusta! Eihän näistä akkarikeikoista ihan samanlaisia adrenaliini säväreitä saa kuin normi keikasta, mutta mukavasti ‘virtaa’ kumminkin. Eikä kotimatkalla nukuta yhtään vaik olis pitempikin ajomatka. 🙂 jee!

Kouvolan jättimäinen discohalli oli hiukan haasteellinen tila akkareiden kanssa tunnelmointiin, mutta jengi tosiaan paikkasi kiitettävästi. Kiitos siitä!

Mikä on Pulttiboisin paras sketsi mielestänne?

Mie en juuri ukkojen sketsejä enää loistavan Hymyhuulet -sarjan jälkeen katsonut.

Miljoonat kiitokset aivan mielettömästä keikasta Mikkelissä! Tunnelma oli mitä mahtavin ja biisit kuulosti todella upeilta. Tuli mieleen, että ostakaas sille teijän miksaajalle otsalamppu Wilhelmiä vastaavia keikkapaikkoja varten. Ei varmaan oo kiva miksailla yhellä kädellä ku taskulamppu on toisessa:D Kiitos vielä kerran, t: Miida

Mieluummin “lamppu” kädessä kuin otsassa.

Terve arvon kitaristit, Kuisma etenkin, kamarunkkausta  tiedossa, Käytättekö jotain buusteria kitaran ja vahvaimen välissä keikalla/levyllä?  Esim tuo kamalistassa mainittu TS808 tms. Tuntuu että mun 3chl Dual Recton saundista jää jotain uupumaan nimittäin. Tosin soitan passiivimikeillä, mutta silti. Myös askarruttaa onko Kuismalla käytössä vintage vai modern moodi? Jotenkin tuntuu, että se vintage olisi kuitenkin paremmankuuloinen tarkkaan pikkauksen ja paiskontaan. Pähkinänkuoressa: olis luullut että tästä nupista olis saanut paremman out-from-the box saundin , nyt tuntuu että joutuu säätämään koko ajan ja silti ei ole mieleinen. EQ on tosi outo.

Kuismalla on buusterina yleensä SD-1, mulla TS808. Ilman ei pärjää. Kuisma lasetteli Rectifierin Modern -moodilla ja EL34-putkilla. Viimeisen vuoden-kaks Kuisma on soittanut livenä mun Stiletolla, joka jäi syrjään hankittuani Mark V:n. Bändin soundiin tuo terävämpi Stiletto istuu paremmin kuin soinniltaan runsaampi Rectifier. Ja se EQ:han ei ole EQ perinteisessä merkityksessä.

Miten kokoelman nimeksi, ainakin omasta mielestä, päätyi niinkin synkkä nimi kuin Varjopuoli? Haluatteko avata tätä vähän?
Ja sitten kiitos. En elä talven yli:n versiota lukuunottamatta erinoimainen teos tämä. Ja erittäis iso plussa sanoituksissa kansilehdessä! Vaikka kaikki levyt omistan muutenkin, niin on tuota akustista levyä kuunnellessa kiva, kun noidenkin sanoitukset löytyy heti nenän edestä.
Näkyillään Lutakossa.
~Anniina

Eihän se varjopuoli kovin synkän värisenä kannessa näyttäydy.

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=tuomo+saikkonen+kuisma+aalto#/d28fi18 ?????????????????????????

Hmm. Ööh. Seuraava!

Voi jeesus kristus miten suunnaton saundi Varjopuolilla on. Monitorit ja mies päästi ilon kyyneliä ensikuuntelulla. Teidän saundi inspiroi pyrkimään omassaki tuotannossa korkeemmalle akusisissa nauhotuksissa, kiitos siitä. Tässä muodossa Annalan lyriikoita pitäs kuunnella.

Äänittäjä-Juuso, miksaaja-Miitri ja masteroijat Mika sekä Antti olivat kieltämättä varsinaisia taikureita.

Tereppa!
Onkos tuo Juutuupin MänttiTV vielä kuinka aktiivinen? Taisiis kyllähän myö sen tiiän, ettei se tällä hetkellä oo, mutta tuleeko se olemaan? Keep up!

Tuossa muodossa tuskin jaksamme/ehdimme puuhaa jatkaa, mutta kassellaan mitä keksitään.

Kiitos mokomatkii 😉 kuuntelin just akustista keikkaa  radio rockilta täällä hämeessä. Oli siistii kuulla karjalan murretta tuli eri hyvä mieli. henna anneli

Murre ok, sisältö oli vähän siinä ja siinä.

Tännehän tuon piti tulla. Itkua siis tuhersin ihan ku teitä kuuntelin Radio rockista. Hitonmoisen hienoa oli. Huhhuh.

Kiits!

heipähei, ajattelin tilata orkesterinne logoa kantavan hupparin, mutta eihän moista muotipukinetta naisihmisille tarjoilla! hmph. onneksi korjaatte asian pikimmiten, eikösjuu? 🙂

On niitä joskus ollut. Menekki ei rohkaissut pitämään naisten huppareita jatkuvasti tarjolla. Kassellaan!

Hei Mokoma!
Te ootte mahtavia!!! Olisko mahollista saada teidän nimmarit postissa? ,,/
Jos on nii postitustiedot: (poistettu)

Ei uskalla luvata. Olemme superhuonoja nimmareiden postittajia. Sori!

Kyl on pojat varjopuoli yks teijän parhaita levyjä!!!!!!

Kiva ko kelpaa.

Miä onneton kun en tonne Kouvolan keikalle pääse ja koko loppuvuosi on muutenkin hanurista nii mahtatteko keikkailla alkuvuodestakin?
Rintalastan alta musertuu kun makaa yksin pimeässä ja kuuntelee Varjopuolta.. Kiitos!

Näillä näkymin keikat loppuvat Radio Rock -risteilyyn. On vielä täysi arvoitus, mitä sen jälkeen tapahtuu.

mörökölli päästi pierun

Good for mörökölli.