Kiitos mänteille näistä mahtavista akkarikeikoista! Mua niin nauratti viime viikonloppuna kun ette te malta soittaa hiljaa ja eleettömästi ilman sähköjäkään, rässiksi se menee silti! 🙂 Rundin alussa te istuitte paikallaan ja yleisö kyynelehti, nyt Tuomo ainankii mossaa niinku ennenki, Markokaan ei malta pysyä penkillään ja yleisö mekastaa ja tanssii. Jos ens viikolla saatte viel pitin pystyyn nii mä lupaan näyttää tissit! heh!

Pittipojat! Oletteko kuulolla?

Moikka kannataako alakka bändin laulajaksi joka laulaa suomalaista HEVIÄ  vaikka ei oo mikään paras laulu ääni kuuntelen nyt mokoman kasvot kohti itää on paras voisko annala tai kuisma vastata t.Jyri p

Annala tai Kuisma eivät ole nyt tavoitettavissa. Jos laulattaa, kannattaa alkaa laulajaksi.

Moro
Muistan Annalan haastelun jokusen vuoden takaa…Haastattelussa oli kyse jostain muusiikkivideoista ja yks oli jokin aika menevä heavy raita… Tais ola ihan kotimainen veto kaheksaket luvulta ja suosittu tallenne  keikkabussissa…Helvata en muista vaan bändin nimeä, mikähän se oli?

Vuosikausiin emme ole bussissa musiikkivideoita katselleet, mutta silloin kerran kun katseltiin, ruudussa nauratti ainakin O.S.S.Y. ja Tanssityttö Barbara.

Tuletteko vielä keikkailemaan akustisena kokoonpanona tämän kiertueen jälkeen? Sairastumisen vuoksi jouduin jättämään Lappeenrannan keikan väliin ja pitkän odottelun jälkeen se korpeaa melko kepeästi.

Yhtään akustista keikkaa ei ole näiden jälkeiseen elämään vielä buukattu. Sitovia suunnitelmia suuntaan tai toiseen ei ole tehty. Ensisijainen puuhamme rundin jälkeen on kuitenkin uusien kappaleiden värkkääminen.

Hieno keikka jälleen Mokoman pojilta, kiitos! Turun Klubi on hieman ahtaanloinen ja siellä haisee aina ihan helvetin pahalle kö hikiset miehet piereskelee, mutta sen kestää teitä kuunnellessa.
Haluan avautua vähän elämästä. Kaikki ei mene aina niin kuin haluais, ja suurin osa onkin sitä päin persettä-menoa. On kuitenki paljo asioita jotka helpottaa oloa. Musiikki on yks oiva keino lievittää paineita, saada aikaan paremman ja keveämmän olon.
Minun kohdalla se on Mokoma. Ette uskokkaan kuinka monta kertaa olen turvautunu teidän musiikkiin ku elämä potkii munille. TMRH:n aikaan tutustuin teihin, jonka jälkeen ostin myös Kurimuksen. Molemmat hienoja levyjä. KLK jäi vähän vähemmälle soitolle, mutta tänä vuonna opin sitäkin kuuntelemaan. Sydänjuuret on myös aivan loistava levy. Tyylisuunta ehkä vähän kallistunut suuntaan x, mutta mitä vittua sitte jos se kuulostaa hyvältä..?
Henk. koht. mielipiteeni on kuitenki se, että Luihin ja ytimiin on suurin teoksenne. Kun levy julkaistiin, olin silloin kuumeessa. Hain levyn postista, ja kuolemaa tehden kävelin takaisin kotiin. Mind blown. Aivan parasta ikinä.
Jälkeenpäin muistellen, on herkkinä hetkinä tullut myös itkettyä Mokomaa kuunnellen. Viimeksi eilen, kun soititte riettaat Silmäterän. En ole ikinä välittänyt biisistä Kurimus-versiona niin hirveän paljon, mutta eilen perkele pisti herkäksi. Varsinkin kun elämäni nainen seisoi vieressä ja tarrasi yhtäkkiä kiinni ja antoi pusun kaulalle.
Kun julkaisitte Varjopuolen, en ollut varma tuhlaisinko rahani siihen. Tein syntiä ja kuuntelin kaikki biisit youtubesta. No helvetti pitihän se levy ostaa. Erityisesti Sydän paikallaan on hieno, Markon laulumelodiat on onnistuneet. Kiitos että jaksatte tehdä mitä teette. Pistää hymyn huulille kun jätkät riehuu lavalla, ja silti vähän hymyillää välissä. Selvästi näkee, että jokainen teistä nauttii täysin rinnoin ku pääsee lavalle, oli sitten sähköt päällä tai pois.
Kiitos teille ja teidän musiikillenne. Kiitos hienoista hetkistä teidän keikoillanne. Kiitos Ruisrock ’09 keikasta hiekkateltassa.
Kiitos Mokoma.

Kiitos sinulle komppailusta!

Avasin radion puolenyön jälkeen 27.11 ja siellä oli meneillään Marko Annalan haastattelu. Hyvä Marko, kun viidennen kerran suustasi pääsi ‘itseasiassa’ olin pakotettu vaihtamaan kanavaa.
Siitä huolimatta mukavaa joulunalusaikaa.
T: yöhoitaja

Voi voi sentään.

Hyvä Keikka, Lappeenrannassa ♫ ♫

Veyt and!

kiitokse varjopuolesta! varsinki erikoisemmat sovitukset maistuu minulle. kysmys: oliko 120 päivää -levyltä muita testissä ku koiruoho? kerta varte esim. seitsemän sinetin takana ja pois se minusta ois ehkä ollu kiva kuulla. tai ees yks biisi ko. levyltä. mut hyvä näinki! ja kiva kuulla, että markoa itteäänki häiritsee se purukumi.

Eipä ollut muita testissä. Itsellemme ja kuulijoille tärkeitä biisejä löytyy aika liuta myöhemmiltä levyiltä. Koiruoho ei mahtunut levylle, mutta keikoilla noussut yhdeksi suosikeistamme.

En odottanu että akustisella keikalla olisi noin rockifiilis! Lavashow oli oikein viihdyttävää! Rytmikorjaamo ainaki rokkas!

Homma toimi Seinäjoella. Yksi mukavimpia vetoja ikinä sillä suunnalla!

Kunnyt ei päässy radio rock -studiolle kysäsemään, niin kysytäänpä tällä perinteisellä menetelmällä, että mitä tuolle en elä talven yli -viulu/sello(?)-introlle kävi, joka aikoinaan oli tiämmä EP:lle tyrkyllä? Jotenkin toivoin, että nyt olisi ollut aika kypsä, vaikkakaan tähän lounge-versioon intro tuskin olisi sopinut. Varjopuoli on kaikessa sympaattisuudessaan kovin leppoisa levy, toivottavasti sitä ehtii livenäkin toteamaan!

Tuo jousin ryyditetty sovitus kaivettiin esille tämän projektin yhteydessä. Kuten monesti ennenkin, jälleen oli vaikea tajuta, miksi päätimme sen aikanaan tiputtaa KLK:lta ja äänittää uusiksi ep:lle. Hienoja juttuja, mutta ei niistä oikein osannut enää innostua akkarisovitusta varten. Santtu keksi mökkiterassilla tuon puolibossan, joka vei mukanaan.

Varjopuolen Mene ja tiedä  Björkin Army of me. Kommentteja?

Onhan siinä samaa svengiä, mutta tiedostamatta tuollaiset tulevat. Ja nuotithan eivät ole samoja. Postia tuli kyllä kuunneltua ja diggailtua sen ilmestymisen tienoilla.

Notta sellaasta lährin kyselemähän, että onko tuo vuoden 2012 helmikuun Radio Rock keikka sähköinen?

Tässä kohtaa heittäydymme mystisiksi!

Ketäs noi valemuusikot on??

Olisko ne nämä?

Kenestä toivotte presidenttiä? Entä mitä mieltä olette ‘jytkytstä’?

Jospa joku hyvä voittaisi. Granlundin ilmaveivi, never forget.

Terve
Olisiko mitään mahdollisuutta ostaa/saada tuota teidän uutta Varjopuoli-albumia varustettuna bändin signeerauksilla, kun tahtoisin antaa sen avovaimolleni joululahjaksi. Hän pitää todella paljon teidän musiikista ja arvostaisi sitä aivan hirmu isosti. Pelastaisitte joulumme 🙂
terveisin Miika

Postitse emme tuollaiseen valitettavasti taivu, mutta keikoillahan levyjä signailtu taajaankin.