Alkuun pahoittelut hirvittävän kysymysnivaskan hävittämisestä. Saatoin sekoilla meiliohjelmani kanssa. Ehdittiin lukea, mutta julkaisusta ei nyt tule mitään. Sori. – Tuomo

Pakollinen kysymys: mitä mieltä lemiläisten uusimmasta?

Lähdetään nyt siitä, että vuodesta 2004 lähtien olemme sijoittaneet rahamme, osaamisemme ja sydämemme sen eteen, että Stam1nasta tulisi maailman tärkein ja onnellisin bändi. Näin Nocebon julkaisupäivänä tuppaavat tunteet nousemaan pintaan ja sanat loppumaan.

”Kun katsoo tota akkarilevyn biisilistaa, niin mieleen nousee yksi kysymys. Mihin jäi koiruoho???’ Kyllä se loppumetreille oli skabassa mukana. Koimme kuitenkin lopulta, että akustinen tulkinta ei tuonut olennaisesti uutta jo levytettyyn versioon.’ Päätitte kuitenkin julkaista levyllisen tulkintoja jotka eivät ainakaan tuoneet mitään hyvää lisää jo levytettyihin versioihin.

Hetkinen, siehän vittuillet. Haist ite!

Alkaa vissiin olla ikävä keikoille kun rupee näkemään hauskoja mokoma unia. Viime yönä esimerkiksi Marko ja se teidän valomies (?), tyyppi jolla on hauska parta oli keikkareissulla mun mummolla syömässä..  En tiiä mihin te muut olitte jääny. hehe, mummolla on kyllä parraat ruuat. No, pari kuukautta viel. Terveisiä kaikille. T. vakkarikävijä

Nähdään! Hassu-Jarkko on taas mukana.

Milloinkas Mokoma on seuraavan kerran Turussa??

Ei ole tietoa. Toivottavasti vielä joskus. Klubin meininki on verraton!

radiorock risteilyllä kuullaan akustista vai sähköt on keikka?

Tosiaan, mehän päätettiin tämä eilen treeneissä.

Jee mullapa on jo piletit Lahteen, Helsinkiin ja Tampereelle, mitäs siihen sanot Tuomo hyvä? Räpsylle terkkuja! 🙂

Olen onnellinen. Tervetuloa!

Milloin teiltä tuloo uus albumi?

Nyt tiedetään sen verran, että sellainen tulee.

Mihinkä ei-asumiseen tarkoitettuun asiaan haluaisit muuttaa asumaan?

Majakkaan.

Hoi hoii! Kevät se tekee tuloaan ja Mokoma alkaa taas maistua ihan uudella tavalla. Mitenkäs muuten, onko Marko tälläkin hetkellä mökkeytyneenä, ja osaatteko antaa arviota seuraavan levyn julkaisuajasta?

Marko tuli jo pois, repullinen uusia sketsejä mukanaan. Treenikämppävaihetta ollaan vasta käynnistelemässä, mutta tässä kohtaa fiilis on mitä parhain.

Ruvetteko kohta jo purkittamaan rässiä, kun kerran demojakin on jo? Ootte te aika epeleitä! 🙂

On tässä vielä vähän puuhaa ennen purkittamista.

Ketä äänestitte?

Martti Ahtisaarta toisella kierroksella -94.