Ette sitten uskaltaneet pistää Valua tai 120 päivää tuohon listaan.

No ei. Tai ei oikeastaan haluttu. Kaksi ekaa levyä tuntuvat enemmän tai vähemmän harjoituskappaleilta. Ne eivät ole kokonaisuuksina vielä kovinkaan hyviä.

Voi kun olisin ollut paikalla kuulemassa tuon Hyrden kanssa soitetun Tuonelan koivut. Jos vain mitenkään käy päinsä, niin voisitteko äänittää uudestaan ja laittaa vaikka jonkun EP:n kylkeen bonukseksi? Tuonelan Koivut Markon vokaaleilla ihan levyn kappaleena olisi aivan saaplarin upeaa.

Koivuista on levytetty jo kaksi upeaa versiota: alkuperäinen ja Jipun. Niillä pärjätään hyvin.

Ette sitten Tuskakeikan spesiaaliluonteesta viitsi omia sivuja päivittää?

Täh. Päivitettiin muutama tunti ennen virallisen tiedotteemme lähetystä. Joku saattoi jossain kertoa asiasta vielä joitakin tunteja aiemmin. Tää on nykyaikaa. Kiire on.

Eih! Äxässä ei ole yhtään L-kokoista naisten Mokoma-paitaa myynnissä! Lohduttakaa ja kertokaa, että messuilta saa?

Messuiltahan saa, kuulemma. Ja oli siellä jotain paitojakin myynnissä.

Hmm. Oonmonella Mokoman keikalla ollut mukana, enkä muista ikinä kuulleeni Nämä kolme ovat yhtä-kappaletta livenä. Tarkistin asian vielä youtubesta, eikä sieltä löytyny ensimmäistäkään livevetoa.
Olettako biisiä koskaan soittaneet, jos ette niin miksi? Ja vaikka oisittaki niin miksi niin harvoin? Miulla tullee kylymät värreet aina ku kuulen kyseisen biisin.
Uutta levyä odotellessa.

Biisiä on soitettu livenä pari-kolme kertaa. Jotenkin se menee temponsa takia väärällä tavalla hässäkäksi. Mutta voisihan sitä taas joskus kokeilla. Kenties Tuskassa?

Olisko siisti joku Sakara Records-albumi? Kaikki Sakaran bändit antais omaa panostaan levyyn ja olis biisejä joissa on mukana vähä jokasta bändiä? 😛 Olis niin sold out! Sit vitunmoista hippeilyä lahjottamalla osa myynneistä hyväntekeväisyytee! (No ei, Stam1na ne rahat kummiski vie).

Äläs nyt, Stam1nahan on kunnostautunut hyväntekeväisyyshommissa. Mutta yhteinen albumi, njääh…

Moro mokoman miehet  voisitteko neuvua bändin nimeä  yks keikka on tullu pidettyä tai ei se mikään keikka ollu 20 henkilöle soitettiin Black sabbatin Paranoid  mutta ei se ihan putkeen menny basisti lopetti niin Paranoid ilman bassoa voi voi uus keikka tulee olemaan basson kanssa kun minä laulaja ja nykynen basisti en lope noin vain ps toivon että Annala kuisma tai tuomo vastaa tai laitetaan vaan kaikki mukaan ootte PARHAITA t.jyri p

Mieluummin neuvoisin oikeinkirjoitusta.

Terve, Olisiko mahdolista opetella sovittamaan laulu ja soitto yksiin kuosiin?
Laulu kyllä kulkee ja sanoitus, mutta soitto….HUOKAUS…
Ainoa biisi jossa asian olette onnistuneet hoitamaan kuntoon, on huomen haamu.
Sydänjuuret + kaikki muut on hirveää kuultavaa soitannan osalta. Sekasta vitun älyvapaata meteliä, joka ilemisesti nauhoitettu kerrostalokellarin ulkopuolelta jonkun kusisen treenikämpän ikkunan takaa.
Ette te OIKEASTI noin huonoja soittajia ole. Ryhtiä miehet, RYHTIÄ PERKELE.

Sovittaminen ja soittaminen ovat kaksi eri asiaa. Mun mielestä me ollaan molemmissa aika hyviä.

Ääh, mä oon niin väärässä paikassa tällä hetkellä, EPISTÄ!! 😉 (radiorock risteily)

Hienot kemut!

Voi Tuomo minkä teit! Nyt mä en koskaan saa tietää mitä oisit vastannu kysymykseen jota en enää muista, mut oon aika varma et semmonen oli… 😉 Joko kohta bändi ja yleisö vaihtaa energioita hikisillä klubeilla? Joko joko?

Joo, mä mokasin. Muutama viikko enää!