Kiitokset Tammerfestin keikasta! Soititte kyllä parhaan setin, ja vastassa oli sentään Stam1naakin 🙂

Vastassa? Me ollaan oltu Stam1naa vastaan vain kerran – potkupallo-ottelussa. Muuten pelataan samalla puolella.

Sanokaa että kohta tulee lisää keikkoja tuonne listaan, jookosta kookosta?

Kesän keikat ovat tuossa, mutta uuden levyn tiimoilta tehdään loppusyksystä melkoinen nippu lisää.

Oli muuten hyvä biisi tuo kuollut, kuolleempi, kuollein!

Kiitos, niin meistäkin!

http://www.iltasanomat.fi/nemi/car-1288481417053.html Saikkosen perhe-elämästä? Ihan näköinen on ainakin.

Heh, ei ihan.

Kysyttyä palstalla jonkun esittämä kysymys poikii uuden kysymyksen, viime aikaisten viihdeuutisten varjolla. ‘Milloin Marko oli viimeksi oikein äkäinen?
Aina, kun sillä on nälkä.’ Onko Marko nyt vähemmän äkäinen, kun on alkanut syömään myös lihaa?

Se on nykyään harvemmin äkäinen.

Anssi Kelan Matkamuistoja-kirjasta tuli mieleeni että onko teillä keikkareissuillanne omia ‘urheiluharrastuksia’ kuten vaikkapa yöjuoksu?

Hyge on joskus ehdottanut lemiläistä kolmiottelua: uinti, puinti ja nainti.

Voi mahoton. Marski antaa itselleen helpotuksia elämään. Olen kyllä hieman hämmentynyt asiasta, mutta maailma muuttuu. Kysymys, jos keikka paikalla tarjolla hyvä kasvisruoka otatko sitä vai eläinkunnan tuotteita sisältävää ruokaa? Lisäksi, oletko ajatellut biisien sanoihinkin helpotuksia vai jatkuuko spartalaisuus siinä?

Moi, Mokoma! Seuraava ripitys on omistettu Markolle:

Sain just aikaisin tänään tietää, että et ole ollut vegaani enää sitten viime syksyn. Nyt asian suhteen herättyäni kysynkin, että miiiksiiih?! Miten olet voinut jättää vegaanikirkon?!
Kröhöm. Tässä mustaa valkoisella olevassa lähteessähän sanottiin, että siulla oli kokoajan nälkä kiertueilla vegaanipöperöllä. Miun mielestä se ei oo tarpeeksi hyvä syy, kun tästä maasta löytyy muutakin vegaanista pöperöä kuin salaatit ja marianne-karkit. ;P Oliko/onko siulla, jos vegaaniutta ei lasketa, jotain muita periaatteellisia tai terveydellisiä rajoitteita, mitkä estäis esim. säilykepapujen, pähkinöiden, tofun tai valmiiksi väännettyjen seitan-paistien nauttimisen? Vai kävikö touhu muuten vaan liian “hapokkaaksi”? Heh, tää poliittisesti epäkorrekti osuus olikin sitten tässä. Hyvät jatkot koko porukalle, pitäkää touhu muuten kompromissittomana, vaikkei Markon ruokavalio sitä enää ookaan 😉 Nimim. Mokoma ja Vesa-Matti Loiri, tehkää yhteislevy jonka nimeksi tulee “Lissu”!

Marko ei täällä pahemmin vastaile, mutta terveiset menivät varmasti perille. Markon ratkaisun koko tausta IS:n jutusta ihan selvinnyt.

Kuka teistä pitää Santun rastoja ylhäällä kun Santtu käy paskalla?

Ei niihin viitsi koskea. Nehän ovat aivan paskassa.

Kiitokset Nummen vedoista! Olette ihania ♥ -Stagehand

Nii sieki!

Se jäi vielä sanomatta, että minkä ihmeen takia kuulee hirveästi puhetta siitä että Tuomo olisi jotenkii hirveän totinen ukko aina? Ihan hauskalta persoonalta hän miusta vaikuttaa? Ja lähes poikkeuksetta on aina hymy pyllyssä ku mie oon nähny!

Mehän ollaan lokeroitu orkesterimme jäsenet tosikko-  ja huumorisiipiin. Mie ja Kuisma ollaan ylpeitä tosikkosiiven edustajia.

Hyvät keikat vetäisitte Nummessa, akkarin ja sähköisen. Työ teitte sen taas! Ja Tuomo, oot sie ihan symppis vaikka vähän alkoholi ehkä läpi paistelikin kun sinua häiritsemään tulin. Mahtavuutta! Ja kun silloin jäi siulta kysymättä niin mihin postiin mie ne kuvat lätkäisen?
Terv. eturivin pitkätukkainen kameratätiläinen.
Kiitos ja anteeksi, vai miten se meni?

36 tapettavaa tuntia Nummirockissa ottivat hiukan voimille.

Mikä on viimeisin näkemäsi elokuva? Mitä pidit siitä?

Hitto soikoon, muisti pätkii. Kesällä olen pysytellyt poissa ruudun ääreltä. Saattaa olla, että toukokuussa katsomani uusi Mission Impossible oli viimeisin. Siitä ei jäänyt juuri mitään mieleen.

Hieno kesän avaus! Kiitos mokoma! Itkin koko matkan kotiin jälleennäkemisen ilosta! <3 t. vakkari kävijä

Olihan se, tänks!

Mitä DIABLOlle kuuluu. Onkobändi elossa vielä??

Mikäs Diablon tappaisi? Vauhti on verkkainen, mutta uutta musiikkia ukot väsäävät. Muutaman demobiisin perusteella meininki senkun paranee!

Vähänkö jännää että teiltä tulee uus levy suhteellisen piakkoin. Kiitos että lemppari orkesterini on näin aktiivinen! Jatkakaahan raivokasta mutta iloista rämpyttelyä! 😀 t. marju

Onhan tässä jo tovi vierähtänyt edellisestä uusia kappaleita esitelleestä levystä. Puolet on uutukaisesta valmiina!

Antakkee levylle nimeksi Kuoleman Varjopuoli.

Kuoleman vaiettu varjopuoli.

Kiitos siitä mitä teette. Olette ainutlaatuisia kuin myös teidän tuotoksenne. Paljosta jäisi paitsi jos teidän musiikkia ei olisi. Jatkakaa samaan malliin ja samalla asenteella!

Juu, jatketaan.

Jätkät, teillä on pakko tulla Qstockiin tai vetelen teitä hlökohtaisesti turpahan! 🙂

Olis päästy, mutta ei pyydetty.

Kuka teidän mielestä on musiikkimaailman kovin alisuorittaja?

Tjaa-a. Joskus harmittaa sellaiset levyt, joilla on liikaa biisejä. RHCP on syyllistynyt tähän muutamaan otteeseen. Rohkealla karsinnalla joistakin heidän levyistään olisi tullut hyvän sijasta timanttia.

Oletko onnellinen?

Kyllä.

Meidän 5v kaksospojat vinkuu aina autossa että äiti laita se kesälaulu, sinä riität (akustisena) ja sitähän me sitten lauletaan kaikki yhdessä. Kiitos hienosta musiikista teille ja hyvää kesää:-)

Hehe, kiitos!

Moro mäntit!

Mo.

Ihan näin ensimmäisenä kysymys: miksi olette hyljänneet meidät mikkeliläiset kokonaan, ei ole näkynyt Mokomalaisia täällä aikoihin… Nyt keikkaa tänne ja sassiin, liian pitkään on mennyt ilman!!! Toisekseen, onko Viides Vuodenaika EP:stä tulossa enää uuspainosta? Ko. plätty puuttuu levyhyllystä ja tämä asia ahdistaa piinattua mieltäni kovin… -H

Vastahan myö viime syksynä siellä käytiin rämpyttelemässä akustisia. VV:sta ei ole tulossa uusintapainosta. Sovittiin aikanaan Äiti-Schuldinerin kanssa kertarysäyksestä.

Voi peehana, ootte kyl parhait! Ee mul muut nytten

Nonni.

Mitä Saatanan kukko merkitsee teille? Olis kiva kuulla teidän point of view ku meinasin ottaa leimaks kesän lopussa. 🙂

Punainen kukko on tulen tai tulipalon kiertoilmaisu. Muuten biisi meinaa meille erästä yhtyeen uran merkkipaaluista.

MIssä on uusin studiopäiväkirjà?????????????

Jaa-a, ei myö taideta saada niitä aikaisiksi. Studion tapahtumat ovat niin samanlaisia kuin edellisten levyjen kohdalla. Onneksi biisit ovat kuitenkin uudet.

Tuo Tuskan keikka vois olla kova taltioida jälkipolville ja vaikka julkasta Kuoleman Laulukunnaat special editionin julkaisussa DVD:nä. Ostasin…

Eipä taltioitu, toivottavasti pääsit paikalle. Oli ikimuistoinen keikka!

Moro! Huomasin ilokseni että, The Machete levyt löytyy spotifysta! JEI! Mutta vielä kivempi ois jos ne löytys mun levyhyllystä. Saaks niitä enää mistään? Varsinki toi Regression potkii.

Enpä usko, että Spine/Universal niitä enää pitää fyysisinä varastossaan. Digiversioon tai käytettyyn on varmaan tyytyminen.