Voi pyhä sylvi, sähläsin jotain kurkistus-kuvien kanssa ja nyt Windows-tapettinani on 12×22 Annalaa Karhu-Sport paidassaan! Ei tässä näin pitänyt käydä! Itse asiassa lähestyn orkesterianne kiittääkseni hienosta keikasta LIKEn Monitoro- gaalassa. Vastaanottohan oli “vaisuhko” mutta henkilökohtainen mielipiteeni on, että olitte noin tuhat kertaa viihdyttävämpiä (tai vähintään huvittavampia) kuin Sami Saaren paska-orkesteri. Tämä on totuus, hyvät jatkot: hrandi från helsingfors.

Sinulla on siis jokaiselle kuukaudelle 22 Markoa, hanki köysi. Ja kiitos palautteestasi like-keikasta, ilman moisia kommentteja ei näitä kaikkia kissanristiäisiä jaksaisi heittääkään.

Ei hemmetti, tää kysymyssivuhan on repästy suoraan Yölintulta!

Ei hemmetti, tää palautehan on repäisty suoraan perseestä!

Ei hemmetti! Tää koko sivunidelmä on suora kopio Mokoma-pumppuorkesterilta!

Damn it! Jäimme kiinni ryssän päältä.

Ettekö voisi järjestää jotkut rokkijuhlat jossa esiintyisi pp, kotiteollisuus, mokoman, magneetti ja kääpiöt… Kyllä olisi oikeastaan jo korkea aika, muuten menee hermot. Hei, tässä on oltu jo kohta vuosi ilman pokaalia… niisk.

Vastaava keikka ilman Kääpiöitä järjestettiin viime kesänä ja hauskaa oli – siis soittajilla. Näin laiskojen jätkien harteille ei uusinnan järjestämistä kuitenkaan kannata jättää.

Mitä Levillä oikeesti tapahtu?

Kyllähän me kaikenlaisiin mauttomiin kysymyksiin vastaillaan, mutta joku raja sentään!