Semifinal 7.11. Huippua, rikotaan hätätapauksessa lasi.

Kiitos. Hätätapauksessa polta sipuli.

Tää kysymys varmasti sensuroidaan, mutta siksipä juuri kysynkin: Marko, mitäs sää sitten teet kun huomaat että rakkaus voittaa vihan?

Miksi me sensuroisimme kysymyksiä? Olemme hylänneet tasan yhden palautteen, joka oli niinkin asiallinen kuin “imekää pilluanne”. Joitakin on vahingossa jäänyt pois. Rakkaus on jo voittanut. Eikö Valun teksteistä sitä huomaa? Tästä olisi kiva jutustella enemmänkin, mutta en oikein ymmärrä mitä haet takaa. Täsmennä kysymystäsi ja laajenna minäkuvaani, jos aihetta.

mikä on elämän tarkoitus ja mitä sil on välii? te rokkaatte ku märkä sukka. mun mielest teitin musast tulee mieleen liki vitun legendaarinen KÄRSÄMIEHET.

Tää on ärsyttävä viesti. Tää on ärsyttävä viesti. Tää on ärsyttävä viesti…

Marko, alatsie olemaa miu kaa????

Marko vastaa: Olen rakastunut jo itseeni. No can do.

Pitää nyt sanoa, että hyi Helvetti kun on mageet sivut

Luin tässä taannoin Kanteletarta, josta jäi mieleen pyörimään säkeet “Saaren kukka, saaren neito, /saaren morsian mokoma. /Voi, jos mie mokoman saisin! /Kun se kävi, kanta välkkyi, /kun se seisoi, seinät paistoi, /kun = se istui, maa iloitsi!” Lähdinpä sitten hitaana hämäläisenä vasta = äsken hakemaan Valua – ja jouduin moneen kertaan huokailemaan: Voi, jos mie Mokoman saisin! No sainhan mie sen lopulta. Kun se pyöri, silmät säihkyi; kun se soitti, sydän syttyi; kun se lauloi, nainen nautti! T:Inka

Marko vastaa: Kiva huomata, että Suomen rock-kansa lukee muutakin kuin Rumbaa ja soundia.

hell-o. teil o hyvä meininki,musiikki vaa on. tykkäätkö marko hevihommist? tsekkaahan bändi nimeltä S.O.D… (Stormtroopers of Death).on sellast rankkaa jenkki hc-metal-crossoverii.Siin on muuten anthraksin laulaja ja kitaristi. mut kuiteskii,hyvät jatkot,tulkaahan tänne pohjoseeki keikoilee,ku tääl o noit bändi-iltoi nii harvo.ootte kuitekii iha hyviä. (oli muutes hianot sivut)

Marko vastaa: Kiitos. Et varmaan tienny et miul on sivuprojekti joka soittaa S.O.D. n biisei. Siinä on rumpalina mies Horna nimisestä blackmetalpoppoosta ja basistina Hukkuva nimisen yhtyeen päämies. Itse soitan kitaraa ja laulajana on kaveri joka kuulostaa aivan Milanolta. Pentuna kuuntelin vain metallia (S.O.D. , Slayer, Kreator, Possessed…), sittemmin oon kuunnellu vaan musiikkia kategorisoinnista välittämättä, metallia unohtamatta.

Oootteks te tosissanne?Jos, nii miks? Jos ette, nii miks?

Emme ole tosissamme, huviksemme vaan ollaan panostettu koko elämämme tähän.