Parahin Marko. Jos kaikki taiteilijat Kasvaisivat, olisi muusan elämä paljon mieluisampaa.. Toivot runsaampaa palvovaa palautetta. Tokko olisit siihen valmis? Kuten jätit sanomatta: ilman helvettiä ei ole taivasta. Pian ilmestynevän uuden levyn suhteen olet virittänyt odotuxeni kovin korkealle. PS. Itseisarvo löytyy kunhan lakkaa ezimästä. I.

Palvovaa palautettako muka toivoin? Tarkoituksenani oli kiittää siuta palautteidesi syvyydestä, ei niiden adjektiiveistä. Taivas on ilman helvettiäkin, ainakin jos helvetiksi ymmärretään se klassinen pätsi. Voi olla, että itseisarvo löytyy kun lakkaa etsimästä, mutta analyyttiseen elämäntapaan tottuneena se on miulta poissuljettu vaihtoehto. Miulla ei itselläni ole mein uuelta levyltä sen enempää korkeita kuin mataliakaan odotuksia. Jos ei odota mitään, silloin se yllättää!