Löytyi tuolta ammoisilta ajoilta pyyntö top5-lista kysymyksistä, joten: Mitkä 5 levyy Marko ottais mukaan autiolle saarelle? PS. Kuka se Milanolta kuulostava laulaja on?

Levyt saarelle:

Mr Bungle – Disco Volante
Bad Brains – God of Love
Nomeansno – Wrong
Entombed – Wolverine Blues
Slayer – Reign In Blood
Helmet – Aftertaste
Frank Zappa – One size fits all

Siinä seitsemän levyä sillä seitsemän (7) on väkevämpi luku kuin viisi (5). – Marko –

ps. Innasen Sami

Jumalautsi. Nyt tuntuu siltä, että ette piittaa lukuisista faneistanne lainkaan. Senkin porsaat. Sivut on päivitetty vuosia sitten viimeksi. MITÄ TÄMÄ TARKOITTAAAAAAAAAAAA. Apua. Rokkia ja heviä peliin ja äkkiä, eihän tässä muuten pärjätä.

Ihan sairaan hyviä selityksiä hiljaiseloon Ajankohta -sivulla. Sitä paitsi se on ite joka toista haukkuu.

Mitenkäs noiden kesän festarikeikkojen kanssa on?Kai nyt ainakin Ilosaareen?Ja kerrohan Marko mistä oot hommannu sen sun mageen Kotiteollisuus-paidan?Saaks niitä oikein ostaa jostain,vai onks se joku ite kyhätty?Ei muuta ku hyvää kesää ja omin käsin perse edellä puuhun!T.Aki

Kesäkeikat jäi mökkikeikkoihin. Teollisuuspaidat on isse kyhätty, mutta kyllä niitä ainakin joskus sai ostaa. Ihan kaupasta. Kai. Ehkä. Emmie tiiä.

Mitä teille oikein kuuluu? Ootteko hengissä, käärmeennahkakengissä. Täh? Nähtiinpä pokaali ja oli ihan vitsin hyvä. voisitteko tekin pukeutua yhtä hyvin? sehän se on tärkeintä. FESTIVAALIT lähestyy, onko keikkoja? T: Pikkurillinmittainen piru

Meillä panostetaan paitsi viiksin, nykyään myös keltaisiin silmälaseihin.