Aah, kevät tulee! Ja levy valmistuu samaa tahtia! Nyt on jo albumikokonaisuus mietitty, singlebiisit valittu ja eka sinkkukin painossa. Enää ei puutu kuin bändikuvat ja video. Tai siis pelkkä video, sillä olimmehan viikko sitten tampereella Mikko Hinkkasen kuvattavana. Kyseisen kuvasession tuotoksia näette näillä sivuilla heti kun saadaan kuvia skannatuksi ja käsitellyksi.

Tällä kertaa promokuvissa en kukkoillutkaan pelkästään minä, vaan “mieskomeutta” nähtävissä kokonaisen bändin verran. Uusi levykin on tehty selkeämmin kimppahengessä,

joten tulevan levyn jälkeen voidaan lopettaa puhe yhden miehen projektista. Onneksi kuvaajakin tiesi tilanteen ja oli varannut riittävästi apinasuodattimia mukaansa.

Lähdimme 17.3. Hessun kanssa kohti Tamperetta. Olo oli kun ois Vatevan vaatemessuille menossa, sen verran täynnä auto oli riepuja. Etukäteen oli jo arvattavissa että pelkkää mustaahan sitä tulee päällä olemaan, mutta kuvaajan mieliksi oli myös hilpeämpiä värejä messissä. Kuvausaamua edeltävänä iltana kuunneltiin ennakkoon parin paikallisen rock-henkilön kanssa levyä, jonka jälkeen käytiin loppusopertelut sputnik-baarissa. Lapsista rakkain – Hessu, Hege, Hemohes, Horst, Hegemonius, Hot Lips – sai jälleen uuden nimen kun paljastui, että mies on vannoutunut Schimanski-fani.

Aamulla erään bändin jäsenen (jonka nimeä emme paljasta, eli Kuisman) naama oli ku nosferatulta lainattu, mutta sehän sopiikin heviin. Kuvauspäivä oli pitkä, siis piiiiiitkäää! 15 tuntia pullisteltiin posket lommolla ja puuterit naamassa -ei puuttunu ku riikinkukon sulat perseestä!

Tälläkin kertaa lapsista rakkain – Schimanski, Hessu, Hege, Hemohes, Horst, Hegemonius, Hot Lips – sai uuden nimen, kun kuvaajamme Mikko kutsui häntä tahattomasti mutta itsepintaisesti nimellä Pasi. Pasistille ihan hyvä nimi.

Yöllä Janne ja Kuisma ajoivat vielä Helsinkiin, ja me Hessun kanssa Lappeenrantaan, kaikilla oli näet töitä aamulla. Oma työmoraalini oli kyllä aamulla niin huono, että skippasin koko homman, mutta Hessu raukka meni Pulpin tehtaille kantamaan teräspalkkeja vain tunnin unien jälkeen. Tämän johdosta olen kanonisoinut Hessun kaikkien työläisten esikuvaksi.

Nyt sitten vaan odotellaan, että eka sinkkumme “Seitsemän sinetin takana” tulee myyntiin, toivottavasti ennemmin kun silmut puhkeavat puissa. Sinkku sisältää muuten bonusbiisinkin, jota ei levyltä sitten löydy.

Nyt on muuten hienot ilmat, joten olkaahan paljon ulkona, saatte punaset pokset.