Kuka on Suomen kaunein nainen? T. King Of The Postmen

No sie tietenkin, äiti!

Mestatkaa nuo Crazy Townin houkat! Raiskatkaa ne huputitihummilla, antakaa tuhti turpasauna, viekää T.T.A. Mikkosen viimeiseen voiteluun! Tehkää heidän luistaan dildoja Margaret Thatcherille! Missä on oikeus, kohtuus ja kumarrus hyvälle maulle? Miten tuota sontaa annetaan julkaista? Älkää sanoko että lemmitte Butterflyn säestämänä! T: Super Tarzan

Mikä ihmeen Crazy Town? Joku bändikö? Älä suotta musiikista hermostu. Vaihda vain kanavaa.

Pian, pian! Kuulin just ensi kertaa arkaaista speedmetal-comboa Chargedia ja vaadin teitä samalle lavalle jos kerta olette alunperin loisineet samassa kohtaa Suomi-neitomme vartaloa maantieteellisesti. LPR-ryhmittymien kannattaisi harkita aktiivisia yhteisperformansseja enemmänkin vaikka Valehteleva Kuuba ja Porsaiden Penaali ovatkin jo edestä menneitä.Karjalan metallikannel se kauniimmin soi! T: Oklahoma Hardcore Gay Surfer

No prkl! Charged (kunnia orkesterin muistolle) toimii vieläkin kieltämättä todella hyvin kaikille Mokoma-orkesterin jäsenille. Ah, niitä nuoruusvuosien herkkiä hetkiä Lappeenrannan Monitoimitalolla… Joku pääsi tyttöä pussaamaan, joku joi liikaa mustaherukkaviiniä, joku sai vanhemmilta jätkiltä turpaansa…

Mitä yhteiskeikkoihin tulee, niin niitähän on aina satunnaisesti: esim. pari viikkoa sitten Tavastialla Mokoma & KT. Seuratkaa ihmiset lempiorkestereidenne mainontaa, niin pääsette paikalle kun “metallikannel kauniisti soi”.

Brazil! Näin stadinpellenä, urbaanina urpona ja heinälatopanon ihannuuden kokemattomana on pakko kysyä, että onkos tuolla kurjenlaululla kansanperinteellinen, myyttinen leima johonkin surulauluun vai onko kyseessä M.Annalan maalailevaa lyriikkaa? H: Panic Is The Brother Of Ecstacy

Hyvä stadilainen, jos et ole kurjen haikeaa laulua luonnossa kuullut, et voi sitä koskaan ymmärtää. Eli kuten itsekin epäilit, kurjen laululla ja suruvalituksella on kansanperinteessä jonkinmoinen analogia. Lisäksi Mokoma-orkesterin “Kurjen laulu” -kappaleessa on taiteilija Annalan maalailujen mukaan intertekstuaalinen flirtti erään porilaisen orkesterin “Joutsenlaulu” -kappaleen kanssa.

Ocatarinetabellatsitsi, malakas! Tässä huoneessa on nainen pyjamassa, viereisessä huoneessa pullo viinaa ja vessassa on Gary Moore. Miksi siis rustailen tätä tekstiä? Onko tämä sitä ns. faniutta? Mieltäni hankaavi, aivoihiani polttavapi; kysymys heviukkoloihille, visapieni säröseppähille: verratkaa seuraavia kuvataitelijoita johonkin musiikilliseen artistiin/bändiin. A. Pablo Picasso B. Henri Matisse C. Kalervo Palsa D. Marc Chagall. Tuleeko se älppy ihan oikeasti hurmaamaan meidät kuin Eloveena-paketin kansityttö? Circle tekee tällä hetkellä innovatiivisintä musiikkia Suomessa kaikki tyylit huomioiden. T: Lemmy-Kalle Taipale

Onhan sun oltava “fani” kun jaksat aivojasi rasittaa näin usein näissä merkeissä. Meinaan että visaisella tehtävällä seittimestaria paiskasit. Eihän makkaraa ja poranterääkään voi verrata samojen kriteerien mukaan vaikka pitkulaisia (yleensä) ovatkin. Mutta yritetään nyt, vaikka eihän sitä voi koskaan onnistua.

Picasso: Mr. Bungle (tunnettuja kubisteja molemmat)
Matisse: Radiohead (hämyisten värien mestari)
Palsa: Sentenced (“fantastinen realisti”, luurankosymboliikkaa, lappilaisromantiikkaa)
Chagall: Soundgarden (surrealistista kekseliäisyyttä)

Mitä uuteen levyyn tulee niin se iskee kansaan kuin muttereilla ladattu nyrkkeilyhanska.