Nythän on niin että omaksi iloksemme tässä teille avaudumme. Vaikka “kysymyksiä” julkaistaankin lähes täysin arvostelukyvyttömästi, niin emme silti lähde mihinkään popedahuumoriporukoihin mukaan. Em. orkesteria suuresti kunnioittaen täytyy valitettavasti todeta, että emme ymmärrä tuostakaan huumorin lajista mitään, joten jätämme julkaisematta/kommentoimatta nämä viestit 100% varmuudella.

Maximum Polka! Taannoin ilmoititte diggailevanne listojen laatimisesta. Mites ois All Time Top 10 suomalaisista bändeistä? T. Sepo, sepo ei oo lepo!

Tässä lista Mokoman toimintaan enemmin tai vähemmin vaikuttaneista suomalaisista orkesterista (järjestys satunnainen): Mana Mana, Stone, Hurriganes, CMX, Tuomari Nurmio, Charged, Terveet Kädet, Kauko Röyhkä, Radiopuhelimet, Psychoplasma

Usein kaikista lämpimimmät flashbackit saa juuri siitä musiikista mitä kuuunteli vaaran vuosina, 14- ja 15-vuotiaana. Mitä artisteja Te kuuntelitte noina kapinallisina, tärkeinä vuosina?Rybb&Näkkär

Pitää paikkansa. Myöhemmin hihaan tarttuu aina ajoittain uusia bändejä, mutta kyllä ne vanhat klassikot jaskavat naurattaa kaikista parhaiten. Meidän vastauksistamme voi myös päätellä milloin kukakin on ollut n. 15 vuotias…

Marko: Slayer, Kreator, Carnivore, SOD
Hessu: Wigwam, Royals, Black Sabbath
Kuisma: NWOFDM (mm. Obituary, Sepultura), Stone, Slayer, Kreator
Tuomo: Slayer, Napalm Death, SOD
Hysse: Kaikki Speed ja Trash Metal + CMX, Euthanasia

Tämä lisäsi löytyy yksi orkesteri joka yhdistää kaikkia Mokoman jäseniä. Arvaatko mikä?

Jatkaako Laaman ranko uudella lätyllä Mokoman pääasiallisena biisintekijänä? T.Läskiperse

Kyllä Arkanon Lama jatkaa sitä mitä parhaiten taitaa. Muu orkesteri koristelee kakun sitten, kun raskas luomistyö on ensin tehty. Mokoman 120 päivää -levyllä tuon orkesterin panoksen pitäisi kuulua paremmin kuin Valulla, ja nyt työstössä olevien biisien kohdalla meininki on entistä enemmän ryhmätyön suuntaan.

Ågulaba! Teidän konsertti Lappeenrannan Linnoituksen Yössä on välttämätön nähdä! Ei ole vielä täysin varmaa, mutta viimeisimmän kuulopuheen mukaan Mokoman toteemieläin Kip Winger olisi myös tulossa katsomaan keikkaa. Nähkäämme vallirinteiden varjoissa asianmukaisen sekavassa tilassa. T. Viipurin Väkivahva Jalmari

Hyvä asenne Jallu! Kansa tarvitsee esimerkkiäsi. En tiedä tosin pääseekö Wingerin Kip tulemaan, mutta orkesterin virallinen maskotti Ilmestyskirjan nalle “Ellan” olisi viidakkorummun mukaan tulossa rienaamaan kansaa ja aiheuttaman 7 vuoden epäonnea kaikille halukkaille. Nähkäämme siis!