Tehän olette vakavia kuin venäläiset suolakurkut. Mokomat jätkät taisivat viskellä toisiaan hiekkalapioilla kun tarhatäti valisti lapsosia huumorin tärkeydessä. Lesbian av Köbenhavn

Eikä vain hiekkalapioilla, sillä pilkkakirveet olivat myös mukana asearsenaalissa. No eihä myö vasiten… Kieli poskessa ja pilke silmäkulmassahan tätä hommaa tehdään. Muuten, onko tuo näennäinen “huumorintajuttomuus” ja “vakavuus” sitten hyvä vai huono asia? Onhan Suomessa toki MTV3-kanava, jos sitä vitsihuumoriviihdettä haluat.

Marlowen, Churchillin ja Fred Durstin mudersmålilla kirjoittavat metallikriitikot ovat sitä mieltä, että Reign In Bloodia pelottavampaa, julmempaa ja sairaampaa levyä on käytännössä mahdotonta tehdä. T. Yksi monien puolesta jr.

Arvoisa ahkeran palautteenkirjoittajan 13. alter ego. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä.

Hubahubahop! Teitä on vainonnut melkoinen epäonni keikkojen suhteen tänä kesänä, jos aistin oikein päiväkirjan kautta välittyvät tunnelataukset. Mutta voimme todeta että supisuomemme saloissa kuullaan huomattavasti rupisimpia riimejä kuin Perspektiivi tai Reitti ( rocka rollah double on the rocks!). Ehkä teinit vielä löytävät R. Lankonaaman lyriikat “kun maailma katoo”. T. Ruotsinsuomalaisissa tytöissä on enemmän lovea

Kiitos rohkaisevista sanoista, ystävä, vaikka kyllähän me pärjäämme. Toivotaan että kansa tykkää, koska silloin kansa saa enemmän.