Kuka teistä on seittikeisari vai vastataanko kysymyksiin syvällä sovhoosien kollektiivisuudella? Ja ovatko Hurskas ja Tyränen samasta muotista rumpaleina vai onko animalien soitossa huomattavia eroja? Tungen muuten ammatikseni kameleita neulasilmän läpi.

Puhumme yhdellä suulla ja seisomme tiiviissä muodostelmassa sanojemme takana. Kirjoitus- ja ajatusvirheistä vastaa yleensä joku ihmeen aaltosaikkonen. Rumpaleissa on todellakin eroa kuten ihmisissäkin. Hyrkäs lyö lujaa, Törönen lyö lujempaa. Hyrkäksellä on tatuointeja, Törönen lyö lujempaa. Hyrkäs soittaa groovii biittii, Törönen lyö lujempaa. Jne…

Katselin tässä Jyrkiä ja sieltä tuli video jossa silmälasipäinen Jeesus (=Jumala?) lauloi helvetin pitkine jalkoineen metsän siimeksessä muiden ihmisten soittaessa taustalla. Mitäsvittua se oli?

Delirium Tremens?

Tuleeko vielä sinkkulohkaisuja ennen kuin seedee soi Ivalossa, Muurmanskissa ja Tampereella?

Ei taida ehtiä, eikös se levykin julkaista jo ihan kohta?

Eikö levyjulkaisukeikkaa saada järjestettyä vaikka teillä on takananne Kotska-Sinkkone, EMI ja Kip Winger? Ja viime levyn julkaisun aikoihinhan oli käsittämätön mediahäly jussipaitaisesta Markosta ja hänen bändistään, mutta nyt ukkolouhet kuittaa marketing assaultin vierailemalla helsinkiläisen filosofi-auktoriteetin Polly-Dollyn kaurajättivisiossa. Järkätkää, miehet, niin tuun kummastelemaan banaanilaivalla ja tuon mukanani ainakin yhden luomu-tissisen tyttösen mukaan teitin riffeihin rakastumaan! Rinkeli-Roinetta ei saa muuten kutsua edes avecitta niihin bileisiin. Tino Baarsieni, EU-Vinland.

Kyllähän myö yritetään järkätä. Monta asiaa on nk. vaiheessa ja niitä tässä selvitellään. Sitäpaitsi me olemme vanhoja ja laiskoja ja tykätään maata omalla sohvalla mahat pystyssä.

Kuka teistä aaltohyrkäksistä saa eniten postia hysteerisiltä fanitytöiltä? T. Erotic Jesus

Minä! Ei kun minä! Minäpäs… ja sitten me heräsimme eikä kenelläkään ollut mitään faneja tai posteja.