Onko Marko tosiaankin aina ollut absolutisti? Tiedättekö muita julkkisabsolutisteja?

Marko ei tosiaankaan ole aina ollut absolutisti. Useamman vuoden on onneksi jo ollut vain syntymäsekaisin. Temosen Tuukan ja Markon seikkailut alkoholin ihmemaassa ovat hyvinkin yhteneväiset.

Joskus tulee se hetki kun lamput sammuu ja saapuu oikea yö. Niinpä myös tälläkin palstalla. T. 72 Malkovitziä ovat vetäytyneet takaisin

Sie se oot niin asbrakti. Sivuthan olivat perjantain ihan konkreettisesti nurin. Vaihdettiin nimipalvelinta, mikä kesti. Ja kesti.

Aion taistella kuin Hemingwayn vanhus merta vastaan. Olen jo nyt suuri mutta silti vielä kasvan. Viettelen Venuksen ja valloitan Afroditen. En tiedä mitä haluan mutta pelaan aamiaiseksi Gasparovia vastaan. Snoukkaan Mount Everestiltä alas, rakastelen Bengalin tiikerit läpi, kaivan George W. Bushin nenää hiekkapaperilla. Näen maailmassa vain kauneutta, koska rumuus on kauneutta joka ei heijasta valoa. Tanssin itseni horkkaan Seitsemän Sinetin Taakse ja herään krapulasta pulujen keskeltä T:mi Peitsoman kojun edestä.Viva Vety! – Drunken Boat –

Niin mekin meinattiin, mut Old Parkissa tuli pilkku jo puol kolme.

” I’d love to go drowning into the endless blue wine: all they will find is my beer and my shirt” Löytyykö teistä Tom Waits-diggareita? Miksei tatska-Sinkkonen enää myy teille keikkoja? T:Kreivi Lindgrenin panopuun serkku

Saikkosella ja Hyrkkäällä on useampi levy ja tykkäävät paljon. “and we’re all gonna be just dirt in the ground”. Sinkkosen vuorokaudesta loppui tunnit.

Väristyksiähän on loppupeleissä hieno laulu kuolleelle rakastetulle tyyliin Ainomieli tai Where The Wild Roses Grow. Mietin vaan onko tuon M.Annalan sanoituksen kaipaaja ottanut hengen lemmeltään kuten Caven anti-sankari mainitussa biisissä ( I took her to the river and said ” All beauty must die ” )? Vai onko kyse vain intohimon lopusta/välirikosta ihmissuhteessa? T.Pretty Girls Make Graves

On.

Onko Hessulla keskimittaista pitempi basso? Jätti-Heidi

Ei, mutta bodyssä löytyy.