Catacata!?+ Pimeyden liiton lyriikoissa on erinomaisen surrealistinen ilmaus: “meksiksi vallasta”. On hienoa, kun ylläpitää kaunista murretta, mutta kyseinen metafora ampuu kyllä hehtaarisihdillä ohi kielellisen tajuntani. Vahinko, vai onko?

Kiitos oikoluvusta.

Nämä sivuthan on toteutettu sirkkelinterävällä järjellä! (siis ei mitään vittuilua W.A.S.P.in suuntaan) Vielä kun oppisitte tekemään hivenen (isoon massaan)tarrautuvampia biisejä, olisitte varmasti mediatrendikkäin bändi Suomessa. Tuskin olette kuitenkaan sitä titteliä hakemassa. Nämä sivut taitavat oikeasti olla Suomen tyylikkäimät orkkaseitit; ovatko Tuomo ja Kuisma olleet kahdestaan asialla? Taru

Kuisma otti tällä kertaa täysvastuun graafisesta ilmeestä. Muilta osin nautitaan yhteistyön hedelmistä.

Moi kohmelopuput! Onko Kari Peitsamo ollut katsomassa Mokoman keikkaa vai eikö Aikuinen Nainen kerrokaan Kuismasta? Muuten, uusi lista on tullut eikä jätkät oos päässy TOP 40:een. Kansa ei ymmärrä kai hyvän päälle (ehkä se on protesti noista mahtipontisista levynkansista.)Pitäisikö teidän ruveta vääntää latteita eepoksia tyyliin Don Huonojen uusi Berliini(käsittämätön rimanalitus!) ettei metalliseppiä viedä kohta maitojunalla takaisin Karjalan kunnahille piikojen ja renkien pilkan maalitauluiksi ja navettakoirien haukuttaviksi. T. Sir Kimble III

Ainut lista missä me pärjätään on Radiomafian “Mitä vittua?” -äänestys.

Ei mulla mitään asiaa oo,mut kommentoida silti aion: mistä johtuu kesympi ote uudella levyllä; ostaako Marko voodoo-nukkensa nykyään Kalle Aholalta Jeff Hannemanin sijasta? Varmasti saatte lisää ystäviä tollaisella soundipolitiikalla, mutta henk.koht. pidin edellisetä levystä hitusen enemmin ( Kasvan on edelleenkin paras biisinne mielestäni.)Moni voi olla eri mieltä. T:Rider of Winona

Näkemystäsi kesymmästä otteesta en pysty allekirjoittamaan. Tekijän näkökulmasta tuntuu siltä, että Valun raikkaan kepeä verbaaliakrobatia ja suomi-rokkaavampi ilme on vaihtunut pykälän raskaampaan suuntaan sekä musiikin että varsinkin tekstien osalta. Tuotanto tosin on Valua rokimpi ja siten vähemmän kulmikas. Tällä pyrittiin taltioimaan orkesterimme live-tilanteissa toiseen potenssiin nouseva rankkuus. Perusfilosofiana tuotantoa suunniteltaessa oli, että rankkuus ei synny yksittäisistä saundeista. Miles Davisin rumpalia (muistaakseni) lainatakseni: “Soita jokainen nuotti niin kuin se olisi viimeisesi”. Tämän ohje oli mielessä ja tämän halusimme kuuluvan. Siksi päädyimme nykymittapuun mukaan kenties yleisoinniltaan pehmeään, mutta jokaiselle instrumentille tilan antavaan saundiin. – tuomo –

Aikooko Marok A. laajentaa taiteellisen ilmaisunsa kenttää jonain päivänä ja julkaista pienen kirjasen runoja kuten Yrjänän Aki Sie Ämmäks-yhtyeestä? Toivottavasti Mokomasta ei tule koskaan yhtä suosittuja kuin Ville Valosta ja himmeistä pojista, sillä silloin menstruaation alkeita opettelevia jonnia ja helenoita korjattaisiin puista naruista roikkumasta kuin omenia syksyllä-s.o. synkkiä ovat nuo Mr. Annalan sanoitukset. Whatever, soittakaa enemmin keikkoja ja tehkää lisää biisejä, metallistarat! T. Pretty Girls Make Love At the Graves

Eihän Rokmaa ihannoi sanoituksissaan kuolemaa – kehoita nousemaan kanssaan kuoleman kyytiin, kuten kuuluisampi ja karvattomampi virkaveljensä.

My Taunus is sexier than your aunt! Uusi Mokomahan vakuuttaa kuin Arvi Lind. Bravo, pojat! ( käykää kuitenkin paremmissa juottoloissa kuin listaamanne, jos haluatte humalluttavia makuelämyksiä ja kauniita naisia ympärillenne.) Sormet kohti keisarin uusia vaatteita, Benito Airisto

Makuelämykset ja kauniit naiset kuuluvat arkeen. Mutta kun oikein juhlimaan lähdetään, niin todellinen juhlatunnelma syntyy 16 markan keskioluesta muovituopista nautittuna ja liian humalaisista heavyn ystävistä liian täyteen ahdetussa baarissa. Musiikiksi 80-90 -lukujen thrash ja death metallin helmiä liian kovalla äänenpaineella soitettuna. Voilá!

Kuulin Lihaa/Närästää Radio Citystä ja yllätyin positiivisesti: loppuosa ostaa tikapuita otramaisiin sfääreihin. Muuten: onko Annala tehnyt T. Rautiaiselle tilaustyönä lyriikat vai onko mies tarjonnut omia sonetteja herr Eisenlichille? T. Lauttasaaren Kesä-Joona

Loppuosa on Kuisman tähtihetki, joka saattaa vanhan koulun death metal -ihmisille tuoda mieleen myös (ja kättä lippaan…) Entombedin “Left Hand Path” -kappaleen värisyttävän lopun. “Rahat ja henki” -kappaleen kohdalla oli kysymys tilaustyöstä. Timo antoi yhden rivin sekä perusajatuksen, ja Marko täytti puuttuvat kohdat.

Nyt on piru irti! Laitoin Seitsemän sinetin takana-sinkun äsken PC:hen pyörimään ja päätin nauttia sulosävelistä työn lomassa. Soitto-ohjelma teki työtä käskettyä ja haki esittäjän netistä levyn tietojen perusteella. Koneen mukaan ko. biisin esittää Tony Bennett ja kappale on I don’t know about you!!! Eikö sinettien takana olekaan Jumala vaan Tony Bennett??? Pelonsekaisin terveisin, Timoteus-setä

Jumala on palannut keskuuteemme vähän vitun odottamattomassa muodossa.