hei kuulkaahan. kuulinpas “rajapyykin” radiosta ja ihan ihastuin 🙂 eli mistäs ihmeestä teidän levyjä saa ostettua? onko tilaamismahdollisuutta?

Kyllä niitä pitäisi löytyä melkein joka kaupasta. Anttilassa olisi uutuustarjouksena 109,- Tilata voi mm. Netanttilasta.

On värisyttävää huomata miten uusi levynne on sanoitusten aiheiltaan lähellä Terrori-iskua ja sen jälkimielialoja. ( Pimeyden liittohan voisi olla ote G.W.Bushin puheesta.) Kabulin Kalle

Maailmanloppu odottaa seuraavassa biisissä.

Maamme ehkä teräväkynäisin rock-kriitikko Samuli Knuuti toteaa uusimmassa Rumbassa Mokoman 120:stä päivästä: ” …ettei sinänsä ihan hyvältä kuulostavan albumin perimmäistä tarpeellisuutta voi olla kyseenalaistamatta.” Pystyttekö olemaan immuuneeja tärkeimpien ( tai elitistisimpien ) musiikkimedioiden kommenteille? Emilia Koivusaari

Joka väittää olevansa täysin immuuni kenen tahansa palautteelle, joka koskee useamman vuoden ajan sydänverellä työstettyä omaa hengentuottetta, luultavasti valehtelee. Minkä tahansa uuden albumin perimmäisen tarpeellisuuden yleisölle voi kyseenalaistaa. Tässä tapauksessa kysymys taitaa olla enemmän tekijän perimmäisistä tarpeista.