Kotiteollisuus, Viikate ja me lähes loppuunmyydyssä Nosturissa- spektaakkelin ainekset olivat ilmassa. Pieni huolenaihe oli aikainen kolmen bändin illasta johtuva aikainen soittoaika: tajuaisivatko ihmiset tulla ajoissa paikalle?

Edelleen edellisen illan Kerubin keikan jäljiltä puhaltelevan Hynysen trion ja porno-Viikatteen tsekattua äänensä oli meidän vuoro. Soundi loksahti kohdalleen ennätysajassa, ja ennätyshyvä lavasoundi väänti soittajan naaman irvistykseen, jota hymyksikin kutsutaan. Ei kun takahuoneeseen jännittämään.

Huoli soittoajasta oli turha. Keikan alkaessa saliin oli valunut varsin mukavasti ihmisiä. Soitimme itsemme hurmioon, ja liikehdinnästä sekä eturivin ilmeistä päätellen myös yleisö piti kuulemastaan. Settimme oli tilaisuuden luonteen takia lyhyehkö mutta kompakti. Kaikki kappaleet edustivat repertuaarimme “live-ystävällisintä” osastoa, mikä teki soitosta vaivatonta ja ehdottoman hauskaa.

Loppuilta jatkui rattoisasti Kotiteollisuuden ja Pub Cornerin merkeissä (Viikatteen keikka meni ohi takahuoneessa puhkuessa) ja päättyi aamun valjetessa Autopsyn Mental Funeralin tuudittaessa rauhaisaan uneen Arabiassa. Siinä välillä tapahtui jotain aktiivisesti unohdettua.

Ensi lauantaina piskuisessa Factoryssä olemme pääesiintyjä ja settiin onkin luvassa livenä ennen näkemättömiä ohjelmanumeroita, kuten riffikeisari Annalan paluu kitaranvarteen sekä mahdollisesti kipaleen verran uutta materiaalia. Ei voi jättää väliin.